malawaszka Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 cudooownie :angel: ja też tak niedługo będę miała :D :P :angel:
Agatka Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Toz to Brynhilda we własnej osobie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Słoniowa Babcia !
Seja Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 M@d!! Twój urwisek ma uszale jak Seja :D !!Moja tez ma takie stojące!! Siuper jest!!! W ogole taki Sejowaty...
malawaszka Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Moja mała uczona - przez grzbiet wciąga wiedzę :lol:
malawaszka Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 No to zarzucę Was jeszcze fotkami z szaleństw Lunkowo Mercusiowych :angel: to jest dla mnie niesamowite, że moja mała paskuda Lunicha tak super już akceptuje małą (małą, która już jest prawie wielkości Luny :wink: ) aaa no i zdjęć mam ze sto i nie wiem które wybrać bo wszystkie uwielbiam :oops:
malawaszka Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 noo i ciąg dalszy :lol: i w kółeczko :lol: i najlepsze - latające psy :o :lol: cdn :evilbat:
malawaszka Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 no dobra to juz ostatnio coby Was nie zanudzić :wink: te są najlepsze bo najbardziej widać jak Lunicha się wyloozowała :multi: po głowie już sobie daje skakać i za brodzichę szarpać :lol:
Pasavera Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Jejku jakie szaleństwo :angel: :angel: :angel: A jaką Merc ma paszcze :lol: Ale się uśliniły :lol: Supcio :angel: :angel: :angel: kcemy wiecej :angel: :lol: :angel:
Ka-Vanga Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Mala, one sa SWIETNE, ja kcem wiecej :angel: , no i jak Lunka sie super zachowuje, super z niej dziewczynka. Dawaj wiecej fot :grins: .
orsini Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 hahaha i zgadnij Waszko co sie za kilka tygodni albo i wczesniej stanie?:)))) to co u wszystkich takich par: dorosly szczeniak plus drapiezny szczeniak:))) Lunka zostanie z piekna,wyrwana broda:))))))
jostra Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Latające psy są the best :P A na brodzie już możesz krzyzyk postawić :lol:
Agatka Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 NO prosze jakie zabawy:) COs mi to przypomina ;) Pasavera a co to za drzewko rodzinne ???
malawaszka Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 a czy Wy widzicie to, że ona jest w powietrzu na tej focie? :lol: tylko fafle i fafle a tu Luna lata :evilbat: :lol:
julcia_so Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Waszko, super zdjęcia latającej Lunki! :lol: Jej, ale taka zabawa musi świetnie wyglądać na żywo! 8) bereniko masz pięknego olbrzymka! :P
madzior_ka Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 suuuuperaśne fotki i nawet nie mysl ze nimi zanudzasz bo ja tez kcem wiecej!!!
malawaszka Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 więcej nie bedzie bo mała jutro jedzie do nowego domku :cry:
M@d Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 a czy Wy widzicie to, że ona jest w powietrzu na tej focie? :lol: tylko fafle i fafle a tu Luna lata :evilbat: :lol: Raczej "lewituje" :lol: To, że psy potrafią latać jest oczywiste, mój ma nawet niebieski kombinezon Supermana, eee SuperDoga znaczy ...
orsini Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 wiem,ze to sznaucerza galeria,ale Wam wkleje cos przepieknego... to ogier rasy fryzyjskiej-moje marzenie-nierealne, bo taki fryz najtanszy szczeniak,tfu zrebak kosztuje 18tysiecy:(((((( http://img31.exs.cx/img31/9117/sandor6dy.jpg http://img31.exs.cx/img31/6769/sandor15os.jpg
julcia_so Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 Waszko, najwazniejsze że piesio będzie miał juz swój domek i cudownych właścicieli! :) Orsini rzeczywiście pieknt ten konik! 8)
M@d Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 [quote name='orsini']Jostra 45:)))bo na 1 wplate juz czekam od M@da:))))) :angel: :angel: konto podane, ma jeszcze tydzien czasu:))))) Już dostaliście odpowiedź z kim należy w moim stadzie negocjować opłaty ... [quote name='M@d']Zapraszam do egzekucji długu... Mój Radca Finasowy d/s Negocjacji z Wierzycielami jest na zdjęciu poniżej Właśnie przerabia jeden kontrakt ... :P
Pasavera Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 Orsini suuper pierwsza foteczka konika :angel: :angel: :angel: Boski :angel: :angel: :angel:
M@d Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 Opłata... jak opłata..., ale spóbuj wynegocjować jej zapłatę ... :P A takie fotki robi się mając aparat cały czas "pod ręką" i mając trochę doświadczenia w wyłapywaniu ciekawych sytuacji :D (i dobry refleks :lol: ) - Fajny "bug" - wstawiło odpowiedź PRZED pytanie :lol:
Recommended Posts