Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted
mek:hmmm....sznaucer jak sznaucer,ale jakie Ty masz rece:))))))masz wlosy na klacie?:)))))))))))))))))))))

BO JA JESTEM W TYPIE AMERYKAŃSKIM I TO W 100%:):)

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To czarne cudo jest piekne :iloveyou:

A maluchy to wszystkie zabieram :evilbat: :wink: Dlaczego psiaki tak szybko wyrastaja :roll:

Posted

To mój nowy sznaucerek (no już nie taki nowy bo ma 7 mies :wink: )

tu jest jeszcze malutki

111.jpg

222.jpg

na dworku

333.jpg

555.jpg

strasznie zarośnięty

444.jpg

w swoim spanku

666.jpg

a to już aktualne fotki

777.jpg

888.bmp

Posted

Powtarzałam już tyle razy, żeby nie gadać w Galerii, ale Wam wyraźnie nie chce się mnie słuchac i wolicie to olewać, więc ja też przestane to po rpostu powtarzać i po rpostu posunę się do gorszych rzeczy. I mówię całkiem serio, bo jestem zwykłym użytkownikiem i kiedy wchodze na forum i widzę 2 albo 3 strony samych postów jednozdaniowych w Galerii to ręce mi opadają, bo musze nad tym spędzic do najmneij pół giodziny, żeby to wszystko usunąć. Pomyślałyście o tym?

Pozatym posty typu "ale Justa się wścieknie" i "Chodźmy stąd bo nam tu Justa wszystko skasuje" po rpostu mnie smucą... Bo dalej robicie to samo, a ja chciałabym żyć w forumowiczami w zgodzie i nie musieć pisać takich ostrzeżeń teraz. Nie chciałam się trzymać sztywno zasad, ale nie mam innego wyjścia, bo Wy się kompletnie ich nie trzymacie (myślę, że wiecie do kogo jest to skierowane).

A wszystko wzięło się od tego, że ktoś chce obejrzeć foty, a tutaj musi przebic się przez kilkadziesiąt stron zapisanych samaymi postami. A to w końcu jest GALERIA. Dlaczego nikt nie założył offa skoro chcecie sobie po rpostu na luzie pogadać?

Takie ostrzeżenie jest tutaj po raz ostatni, bo kolejnym razem uciekne sie do innych środków.

Wiedzcie, że bardzo smutno mi to wszystko pisać, bo myslałam, że choc trochę szanujecie to co mówię.

Mod. Justa

Posted

super Zuzia i gratulacje dla ciebie ze wreszcie ci sie samej udało umieścić (no moze z małą pomocą) tutaj zdjecie i teraz z niecierpliwoścą czekam na kolejne:) a narazie to ja tez idę spać....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...