Mek Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 mek:hmmm....sznaucer jak sznaucer,ale jakie Ty masz rece:))))))masz wlosy na klacie?:))))))))))))))))))))) BO JA JESTEM W TYPIE AMERYKAŃSKIM I TO W 100%:):)
orsini Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 powklejam Wam troche moich pociech:))bo je wczoraj wynioslam do ogrodka,zeby sobie pobiegaly to najpierw moj Wiktorek:)))
orsini Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 a teraz sunia:))))ale jeszcze nie ma imienia takiego domowego, moze macie jakis pomysl?:)))
Ka-Vanga Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 Jakie przeslodkie maluszki :lilangel: , jak ja uwielbiam takie male szkrabki ogladac :biggrina: .
Mek Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 Orsini Ty cholero ale masz ładne te szczeniaczki. tfu tfu zeby nie urzeknąć.
malawaszka Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 wow Orsini jakie one już zarośnięte :angel: prawdziwe amerykany :wink: włosy na łapach mają lepsze niż moja 2-letnia Luneta :lol: Boskie są :angel:
Pink Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 To czarne cudo jest piekne :iloveyou: A maluchy to wszystkie zabieram :evilbat: :wink: Dlaczego psiaki tak szybko wyrastaja :roll:
madzior_ka Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 maluszki są naprawdę boskie:) fajniuśkie:) Mek a twoja figunia to w jakim juz wieku? bo fajna z niej pannica:)
orsini Posted December 27, 2004 Posted December 27, 2004 dzieki za mile slowa cos Wam wkleje: jak sie Wam podoba?:))))
Pasavera Posted December 27, 2004 Posted December 27, 2004 O qurde 8) Jaka wystawa :D A co to za psiaczek? Przy nim moja Figa to sierota :lol: Tak krzywo siedzi :cunao:
madzior_ka Posted December 27, 2004 Posted December 27, 2004 Pas denisek siedzi tak samo:) czasem to z julką mówimy na niego Kryśka :lol: (nie wiem czemu akurat takie imię) bo taka sierota z niego :roll: :))))
jostra Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 odezwała się Krycha, he, he :P To madzior_ka ma przerąbane od dziś :D
Ka-Vanga Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 A to moje 5,5 miesieczne malenstwo :D (hehe troszke nie przycieta jak trzeba, ale to dlatego, ze teraz juz troszke odrosla po wyrwaniu i strzyzeniu :wink: ): .
Pasavera Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 :angel: :angel: :angel: SUPER ! ! ! A jak się lśni :angel: Jak się nazywa? :roll:
Ka-Vanga Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 Dzieki Pas :D , a nazywa sie po domowemu Bangi :wink: :D .
Zabka Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 To mój nowy sznaucerek (no już nie taki nowy bo ma 7 mies :wink: ) tu jest jeszcze malutki na dworku strasznie zarośnięty w swoim spanku a to już aktualne fotki
Justa Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 Powtarzałam już tyle razy, żeby nie gadać w Galerii, ale Wam wyraźnie nie chce się mnie słuchac i wolicie to olewać, więc ja też przestane to po rpostu powtarzać i po rpostu posunę się do gorszych rzeczy. I mówię całkiem serio, bo jestem zwykłym użytkownikiem i kiedy wchodze na forum i widzę 2 albo 3 strony samych postów jednozdaniowych w Galerii to ręce mi opadają, bo musze nad tym spędzic do najmneij pół giodziny, żeby to wszystko usunąć. Pomyślałyście o tym? Pozatym posty typu "ale Justa się wścieknie" i "Chodźmy stąd bo nam tu Justa wszystko skasuje" po rpostu mnie smucą... Bo dalej robicie to samo, a ja chciałabym żyć w forumowiczami w zgodzie i nie musieć pisać takich ostrzeżeń teraz. Nie chciałam się trzymać sztywno zasad, ale nie mam innego wyjścia, bo Wy się kompletnie ich nie trzymacie (myślę, że wiecie do kogo jest to skierowane). A wszystko wzięło się od tego, że ktoś chce obejrzeć foty, a tutaj musi przebic się przez kilkadziesiąt stron zapisanych samaymi postami. A to w końcu jest GALERIA. Dlaczego nikt nie założył offa skoro chcecie sobie po rpostu na luzie pogadać? Takie ostrzeżenie jest tutaj po raz ostatni, bo kolejnym razem uciekne sie do innych środków. Wiedzcie, że bardzo smutno mi to wszystko pisać, bo myslałam, że choc trochę szanujecie to co mówię. Mod. Justa
madzior_ka Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 super Zuzia i gratulacje dla ciebie ze wreszcie ci sie samej udało umieścić (no moze z małą pomocą) tutaj zdjecie i teraz z niecierpliwoścą czekam na kolejne:) a narazie to ja tez idę spać....
jostra Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 Mi się ta niunia podoba: http://www.geocities.com/savalius/GlorisImpressive1.jpg
orsini Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 nooooooooo mi tez sie podoba:)) i znowu to kobieta?:((((a co to za hodowla?
jostra Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 Z Glorisa Nazywa się Gloris Impressive i wg mnie jest bardzo impressive :D
Romas Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 Jeszcze jedno zdjecie Zuzi :D Tym razem udalo mi sie zachowac proporcje m&Z
Recommended Posts