Maciek777 Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 [quote name='kika_krk']Witam w jesienny poniedziałek:). Co nowego u Szariczka, jak on się miewa ? Co z nowym domkiem?[/QUOTE] U Szarika wszystko OK. Nowy domek może czasem dopiero na wiosnę powstać. Na razie jest ledwo zaczęte, a ma być porządnie więc to musi potrwać:) [IMG][IMG]http://imageshack.us/a/img15/9522/dsc0943u.jpg[/IMG] [/IMG] A tu link do fotki na fb - Szariczek na swoim własnym posłaniu:) [URL]http://pl-pl.facebook.com/photo.php?fbid=495560300475030&set=pb.329549167076145.-2207520000.1352631272&type=3&theater[/URL] Quote
Kocurek Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Szarik jak zawsze piekny i dostojny..... Quote
Maciek777 Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Szarik dzisiaj wyjątkowo głodny. kiedy zjadł śniadanie to zaczął krążyć po współlokatorach, którzy jeszcze jedli. Na szczęście zawsze ktoś ich pilnuje przy jedzeniu więc obyło się bez kłótni;) Quote
Cantadorra Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 [quote name='Maciek777']Szarik dzisiaj wyjątkowo głodny. kiedy zjadł śniadanie to zaczął krążyć po współlokatorach, którzy jeszcze jedli. Na szczęście zawsze ktoś ich pilnuje przy jedzeniu więc obyło się bez kłótni;)[/QUOTE] Zapasy tłuszczyku organizuje na zimę :) Quote
Maciek777 Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 [quote name='Cantadorra']Zapasy tłuszczyku organizuje na zimę :)[/QUOTE] Byle nie za dużo;) [IMG][IMG]http://imageshack.us/a/img59/4069/dsc0321oa.jpg[/IMG] [/IMG] [IMG][IMG]http://imageshack.us/a/img837/6453/dsc0315ee.jpg[/IMG] [/IMG] Quote
norika Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Ależ on jest piękny. I jakie mądre spojrzenie. Jak to dobrze, że są ludzie, którzy na ostatnie lata życie ofiarowali mu dom. Quote
Maciek777 Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Jak to możliwe, że dzień przed D-Day jest tu taka cisza?:crazyeye: Szarik spakowany i teraz obchodzi swoją Zieloną Noc;) Quote
Pyrdka Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Powodzenia Szariczku. Mam pytanie czy jedzie do Iwony? Co z Kassi? Quote
Penny Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 To się Szariczkowi udało :) Powodzenia staruszku. Pewnie będziesz tęsknił za Kasetką. Szkoda, że ona też nie może jechać. Quote
Cantadorra Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Maćku, czy Szarik pojechał? Cieszę się, że jedzie, a z drugiej strony, szkoda mi Kassi. Napisz więcej, jak wyjazd, kto robił przedadopcyjną, jaki dom. Czy do Andy, czy gdzieś indziej? Może jest gdzieś napisane, ale ja nie zauważyłam. Szariczku, jak ty się masz psiaczku? Quote
Penny Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Z wydarzenia na FB dowiedziałam się, że Szariczek jest w drodze do domu. Na miejscu będzie około 15. A co z Kassi? Jeśli tymczasowiczka Pani, która od dzisiaj będzie nową opiekunką Szarika, znajdzie DS to wtedy Kasetka dołączy do Szariczka i razem będą mieszkać. Link do wydarzenia: [URL]https://www.facebook.com/events/435205833203646/[/URL] Quote
Cantadorra Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Z tego wynika, że jedzie do Andy. To super, na pewno będzie mieć super opiekę. Jeszcze oby Cassi dołączyła i będzie miód dla obu psiaków! :) Szarik to zrównoważony psiaczek, na pewno świetnie się dogada z innymi lokatorami :) Quote
Pyrdka Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Jak do Czarnej Andy to jestem spokojna:lol: Teraz trzymać kciuki, aby Kasetka mogła dołączyc do Szarika. Quote
Cantadorra Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Ciekawe, jak Szarik w nowym domu, czy już znalazł kąt dla siebie i jak lokatorzy na niego zareagowali. Quote
Maciek777 Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='Cantadorra']Maćku, czy Szarik pojechał? Cieszę się, że jedzie, a z drugiej strony, szkoda mi Kassi. Napisz więcej, jak wyjazd, kto robił przedadopcyjną, jaki dom. Czy do Andy, czy gdzieś indziej?[/QUOTE] Wszystkie te pytania niestety nie są do mnie:roll: Nie było mnie jak Szarik pojechał i nie wiem nic o wizycie PA:roll: Teraz sam czekam na info i fotki z nowego domu:) Quote
Cantadorra Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='Maciek777']Wszystkie te pytania niestety nie są do mnie:roll: Nie było mnie jak Szarik pojechał i nie wiem nic o wizycie PA:roll: Teraz sam czekam na info i fotki z nowego domu:)[/QUOTE] Jeśli jest u Andy, to wizyta była zbędna :) Quote
Pyrdka Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Zgadzam się w 100%. Lepiej nie mógł trafić. Quote
Akrum Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Brawo Szariku :) Jak się cieszę, że trafił do Iwonki :) Teraz trzymam kciuki, by jak najszybciej do niego dolączyła Kasetka :) Quote
Asiaczek Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 No i co dalej w Szarym? Jakięś wieści z nowego domku itp...? pzdr. Quote
ewachw Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Jak dobrze rozumiem Szarik w domu stałym, więc deklaracje już nie są potrzebne? Zbliża się mój "termin płatności" i nie wiem co robić. Jeżeli już Szarikowi nie potrzebne to będę mogła zwiększyć deklarację dla Skarpety Owczarkowej. Quote
bazylowa Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 [quote name='ewachw']Jak dobrze rozumiem Szarik w domu stałym, więc deklaracje już nie są potrzebne? Zbliża się mój "termin płatności" i nie wiem co robić. Jeżeli już Szarikowi nie potrzebne to będę mogła zwiększyć deklarację dla Skarpety Owczarkowej.[/QUOTE] Tak! Deklaracje Szarikowe mogą zostać wstrzymane! To jest jakiś cud :))) Szaik jest dość zamożny, bo ma uzbierane ponad tysiąc złotych górki, więc starczy na diagnostykę. Później wieczorem wstawię ostateczne rozliczenie i porobię przelewy. Quote
kika_krk Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 To faktycznie C U D :):):). Oby tylko Kasetka mogła do niego dołaczyć , to będzie R A J :):):) W takim razie wstrzymuję wpłaty na Szarego - powodzenia piesku, chętnie poczytałabym o Tobie w nowym Domku. Oby takich cudów było więcej. Pozdrawiamy Kika i Czaki :) Quote
kasiek. Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 kawałek cytatu z fb -info z ds "...dzieki Szarik bez jajek niesiety - mam zdjecia zeby pokazac jakie zmiany mial szariczek w swoich jaderkach - usg potwierdzilo zmiany bynajmniej nei starcze - zatem zdecydowalam si je usunac zeby potem nie musiec dzialac w pospiechu - wszystko poszlo dobrze - szariczek sie wybudzil teraz spi spokojnie - zrobilam tez jak sobie spal rtg kregoslupa - potwornie zmieniony moja kochana Pani doktor twierdzo ze to jakis cud ze Szarik chodzi ..." Quote
Recommended Posts