Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 860
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no własnie będę kombinować, ale tu potrzebna sunia sprawdzona, niekopiąca i spokojna co przesiedzi dzien jak oni będą w pracy. do domu będzie wchodzić, ale jak oni będą :oops:

P.S dostałam wczoraj zdjecia Berty, którą adoptowała pani DErektor:diabloti: - wstawię wieczorem jak nie zapomnę;) Sunia miała miec wczoraj sterylkę...

A propos- dzwonili do mnie ludzie w sprawie megi- mojego porzutka. Jak zaczęłam truć o sterylce to powiedzieli kategoryczne NIE. cZemu ,bo ich sweter irlandzki sterylizowany nie był, bo ( i tu uwaga:crazyeye: ) chcieliśmy miec szczeniaki, ale ona miala non stop ropomacicze i lekarz powiedział, zeby nie miała dzieci...ale tez powiedział, żeby nie sterylizować :-o albo ja jestem jakaś głupia albo ta pani coś przekręciła, albo świat zwariował :angryy:

Posted

Można się przekręcić z wrażenia.:crazyeye:
Ale co tu się dziwić, o tych sprawach nikt nic nie mówi wśród przeciętnych śmiertelników. Nawet o motylkach i pszczółkach się nie wspomina.:roll:
Oto rzeczywistość polska:oops:

Posted

będę się zapierać rękami i nogami zeby pojechało onkowate, jeżeli trafi się fajny domek - jak się uda, nie mam pojęcia :oops:
Ja osobiście samochodu nie mam niestety:shake:

Miałam 2 telefony w sprawie onków:
Na Reda- pani nas wykiwała, wczoraj zadzwoniłam ,zeby dowiedziec sie o dokładny adres bo byłysmy umówione na przedadopcyjną- a pani powiedziała,ze ma juz psa, z jakiegoś prywatnego ogłoszenia i ze do konca nie wiedziała czy przywiozą czy nie przywiozą...
Na Rozi- wiejskie gospodarstwo, wyjścia z ludzmi na pole, odwiedziny psów sąsiadów, brak ogrodzenia w tyłu podworka..

Eeeeee, nic no nic :-(:placz::placz:
2 telefony o obydwa do kitu

Posted

Mam dom dla szczeniaka ON, albo młodego psa. Dom nowy, ogrodzony, buduje sie kojec. Mieszkaja w Jednorozcu, 30 km od nas. Siostra tej pani, a nasza znajoma, wzieła psiaka w Kruszewa w piatek i namówiła siostrę, by też tak zrobiła. Stąd pytanie do mnie, czy wiem moze o jakimś ON ?

Posted

to moze te nowe...

Dziewczynka, młoda, ok 1,5 roku mniejsza niz onek ,chuda i pogryziona przez przez psy:-( Bardzo zaniedbana i trochę niesmiała.

dziewczynka, ok 4 miesiecy, bedzie mniejsza niż onek. Fajna i ciekawa świata.( szczerze to myslałam ze będzie po niej jak ją ostatni raz widziałam, poprawiła się bardzo, dzieki Bogu:oops: )

Posted

albo:

chłopak, ok 4 miesiecy, bardzo nieśmiały, ale po pogłaskaniu było i machanie ogonkiem i pokzywanie brzucha do głasków. fajny chłopak..moze mało onkowaty, ale trochę chociaz tak:p

Posted

a no i jeszcze ta sliczność przywiązana do drzewa sznurkiem, musiała mieć jakiś uraz, dostać "przez łeb", bo w schronisku mówią, ze czasami jedno oko jej się przekręca i widać samo białko a potem jest znowu w porzadku:roll:

Posted

GoskaGoska napisał(a):
musze pozniej przejrzec 1 stronę i sobie jakies 2 wybrac do ogloszen

gosia, jak zrobisz ogłoszenia połowie z nich to Cie wycałuję:multi: ( jak Cię kiedyś spotkam :p).

Posted

Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 800x578, rozmiar 133KB.

Te oczy bedą mnie prześladować:placz: