terra Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Choroba, a w domu jej nie chcą przetrzymać na początku zanim się nie przyzwyczai? A może inna sunia się nada? Quote
idusiek Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 no własnie będę kombinować, ale tu potrzebna sunia sprawdzona, niekopiąca i spokojna co przesiedzi dzien jak oni będą w pracy. do domu będzie wchodzić, ale jak oni będą :oops: P.S dostałam wczoraj zdjecia Berty, którą adoptowała pani DErektor:diabloti: - wstawię wieczorem jak nie zapomnę;) Sunia miała miec wczoraj sterylkę... A propos- dzwonili do mnie ludzie w sprawie megi- mojego porzutka. Jak zaczęłam truć o sterylce to powiedzieli kategoryczne NIE. cZemu ,bo ich sweter irlandzki sterylizowany nie był, bo ( i tu uwaga:crazyeye: ) chcieliśmy miec szczeniaki, ale ona miala non stop ropomacicze i lekarz powiedział, zeby nie miała dzieci...ale tez powiedział, żeby nie sterylizować :-o albo ja jestem jakaś głupia albo ta pani coś przekręciła, albo świat zwariował :angryy: Quote
terra Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Można się przekręcić z wrażenia.:crazyeye: Ale co tu się dziwić, o tych sprawach nikt nic nie mówi wśród przeciętnych śmiertelników. Nawet o motylkach i pszczółkach się nie wspomina.:roll: Oto rzeczywistość polska:oops: Quote
terra Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Wstawiałam link do wątku ONków tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/f97/kilka-domow-dla-onkow-onkowatych-146848/ może z tego jakiś domek będzie. Quote
terra Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Wstawiłam Rozi do wątku: http://www.dogomania.pl/forum/f97/krakow-onek-suczka-do-6-lat-poszukiwana-147147/#post13017700 a jak z ew. transportem psa? Quote
idusiek Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 będę się zapierać rękami i nogami zeby pojechało onkowate, jeżeli trafi się fajny domek - jak się uda, nie mam pojęcia :oops: Ja osobiście samochodu nie mam niestety:shake: Miałam 2 telefony w sprawie onków: Na Reda- pani nas wykiwała, wczoraj zadzwoniłam ,zeby dowiedziec sie o dokładny adres bo byłysmy umówione na przedadopcyjną- a pani powiedziała,ze ma juz psa, z jakiegoś prywatnego ogłoszenia i ze do konca nie wiedziała czy przywiozą czy nie przywiozą... Na Rozi- wiejskie gospodarstwo, wyjścia z ludzmi na pole, odwiedziny psów sąsiadów, brak ogrodzenia w tyłu podworka.. Eeeeee, nic no nic :-(:placz::placz: 2 telefony o obydwa do kitu Quote
idusiek Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 znacie kogoś ze Zgierza? Potrzebna osoba do sprawdzenia ..ogrodzenia, bo domek wydaje się być fajnym... :oops: Quote
terra Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Ze Zgierza nie znam, ale jest blisko Łodzi. Może Reno2001 zgodziłaby się sprawdzić domek? Lub zna kogoś ze Zgierza. Quote
malagos Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Mam dom dla szczeniaka ON, albo młodego psa. Dom nowy, ogrodzony, buduje sie kojec. Mieszkaja w Jednorozcu, 30 km od nas. Siostra tej pani, a nasza znajoma, wzieła psiaka w Kruszewa w piatek i namówiła siostrę, by też tak zrobiła. Stąd pytanie do mnie, czy wiem moze o jakimś ON ? Quote
idusiek Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 on pies czy suka? musi byc ON czy w typie on?:):razz: Quote
malagos Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 może oczywiście być w typie. Te z 1. strony sa aktualne? Zaraz wysyłam pani linka z tą stroną. Quote
idusiek Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 mniej wiecej aktualne :roll:. malagos jezeli ma byc pies - płci pies to ja polecam tego, młody i konktaktowy: Quote
GoskaGoska Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 musze pozniej przejrzec 1 stronę i sobie jakies 2 wybrac do ogloszen Quote
idusiek Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 to moze te nowe... Dziewczynka, młoda, ok 1,5 roku mniejsza niz onek ,chuda i pogryziona przez przez psy:-( Bardzo zaniedbana i trochę niesmiała. dziewczynka, ok 4 miesiecy, bedzie mniejsza niż onek. Fajna i ciekawa świata.( szczerze to myslałam ze będzie po niej jak ją ostatni raz widziałam, poprawiła się bardzo, dzieki Bogu:oops: ) Quote
idusiek Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 albo: chłopak, ok 4 miesiecy, bardzo nieśmiały, ale po pogłaskaniu było i machanie ogonkiem i pokzywanie brzucha do głasków. fajny chłopak..moze mało onkowaty, ale trochę chociaz tak:p Quote
idusiek Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 starszy chłopak. ok 5 lat, dostojny i spokojny, duuuży Quote
idusiek Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 no i zgrozo..........chudy oneczek, bardzo chudy jak cholera:placz:Piękny , do ludzi i młody. nie mam niestety innych zdjęc:placz: Quote
idusiek Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 i ostatnia na dzis - sunia, ok 2 lat, bardzo dobrze scocjalizowana, przyjacielska, pogodna, po sterylce.. Quote
idusiek Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 a no i jeszcze ta sliczność przywiązana do drzewa sznurkiem, musiała mieć jakiś uraz, dostać "przez łeb", bo w schronisku mówią, ze czasami jedno oko jej się przekręca i widać samo białko a potem jest znowu w porzadku:roll: Quote
idusiek Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 GoskaGoska napisał(a):musze pozniej przejrzec 1 stronę i sobie jakies 2 wybrac do ogloszen gosia, jak zrobisz ogłoszenia połowie z nich to Cie wycałuję:multi: ( jak Cię kiedyś spotkam :p). Quote
terra Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Ta suczka koniecznie potrzebuje wapnia. Łapeczki ma krzywe. Quote
idusiek Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 wiem :cool1: jak co drugi szczeniak w Ostrowi:shake: Quote
beka Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 800x578, rozmiar 133KB. Te oczy bedą mnie prześladować:placz: Quote
ludwa Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 taaaa, ja już się czuję nimi prześladowana od kilku dni Quote
Recommended Posts