terra Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Sam uznał swoje dziecko za rozwydrzone? Są w schronie jakieś ONki odpowiadające zapotrzebowaniu?: http://www.dogomania.pl/forum/f97/wloclawek-oddam-sprawe-w-dobre-rece-poszukiwany-pies-do-roku-poltora-148562/ i http://www.dogomania.pl/forum/f97/przygarne-mlodego-owczarka-148511/ Quote
idusiek Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 nie, ja uznałam ;)..bo sie darło jak ze mną rozmawiał i powiedział, że jest bardzo energiczne... Quote
terra Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Inaczej, energiczne w strunach głosowych:roll: ONeczki do domów. Masz może cioteczko do wstawienia więcej zdjęć tej rudej lali? Porobię jej ogłoszenia. Quote
Piromanka Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Proszę o propozycje, którego na pierwszy rzut zacząć ogłaszać. I wraz z propozycja poproszę pięknie o więcej zdjęć... Quote
idusiek Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Piromanka, wielkie dzięki: niech na 1 ogien idą te: http://www.dogomania.pl/forum/f28/maaasa-onkow-w-ostrowi-prosimy-o-pomoc-w-ogloszeniach-nowe-zdjecia-str-35-a-139474/index35.html Amigo, Kosmo, Klapsia, Wiera no i Shila... no i nasza nowość pod opieką - Shila z podkurczoną łapą i po zaniedbanym złamaniu i szkieletem przechodzącym przez skórę :placz: Quote
mysza 1 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Czy cokolwiek o nich wiecie? Już się klika razy brałam za ogłoszenia ale nic nie wiem. Nie wiem o czym pisać. Jakis wiek, usposobienie, stosunek do zwierząt? Tak myslałam o telefonach w sprawie adopcji- nie możecie brać na siebie psow i dowozić do domów? To by zwiększyło adopcje na pewno. Quote
idusiek Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 mysza ...ale ja to wszędzie piszę przeciez..... :roll: pokaż mi psa ,który nie ma napisanego wieku albo usposobienia, tak ogólnie? Wszystkie dogadują sie z innymi psami. Tylko Amigo jest dominujący. Jak to psy na siebie? podane są przede wszystkim nasze numery telefonów- a konkretnie mój.:oops: Wozić psy- jsak najbardziej, tylko czym i kiedy i za co ? Toniemy w długach a psów przybywa :shake: a jak nawet nie mamy samochodu to nas nie stać, żeby zapłacic komuś 60 zł za 100 km :-( Quote
terra Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Ruletka w wątku: http://www.dogomania.pl/forum/f97/onkowatego-z-dlugim-wlosem-148632/#post13143047 Quote
mysza 1 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 idusiek napisał(a):mysza ...ale ja to wszędzie piszę przeciez..... :roll: pokaż mi psa ,który nie ma napisanego wieku albo usposobienia, tak ogólnie? Wszystkie dogadują sie z innymi psami. Tylko Amigo jest dominujący. Jak to psy na siebie? podane są przede wszystkim nasze numery telefonów- a konkretnie mój.:oops: Wozić psy- jsak najbardziej, tylko czym i kiedy i za co ? Toniemy w długach a psów przybywa :shake: a jak nawet nie mamy samochodu to nas nie stać, żeby zapłacic komuś 60 zł za 100 km :-( Przepraszam, kompletnie nie zauważyłam. Na siebie miałam na mysli wypis ze schronu, nie wiem jak w Ostrowi to działa. Ale gdyby był chętny na psa, to może warto zaproponowac jakis transport kombinowany? Założyć wątek na transportowym? Wiem, ze bardzo wiele osób odległość przeraża, chcieliby dostać wszystko pod nos. Quote
idusiek Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 mysza, ale nas nie stać na płacenie 60 zł za 100 km przejechanych rpzez kogos z psem - to jeden. a 2- jak adopcja idzie przeze mnie, to podpisuje umowę z ludzmi, ale jak ktos do mnie nie zadzwoni tylko prosto do schronu- to skad mam wiedziec?:oops: Nie jestem w stanie wziąc telefonu tylko na siebie, bo pracuję :shake: Gadałam z ludzmi o podziale kosztów za transport- juz 3 osoby mi powiedziały ,ze to drogo ,ze ich nie stać.... najlepiej, zebym przywiozła najlepiej psa pod drzwi z kokardą na szyi...:shake: wykapanego, zaszczepionego i w ogole cacy. Wczoraj gadałam z gosciem z Gdańska w sprawie Azy. Nie ma jak przyjechac, nie ma jak dołozyć sie do transportu i mi mowi na koniec, ze jak ona w tydzien domu nie znajdzie, to zebym dzwoniła do niego. A ja mu, ze ona pół roku szuka i nie ma :oops: A on. nie nie, proszę zadzwonic za tydzien jak ona domu nie znajdzie, to ja po nią przyjadę. nie kumam tych ludzi zuuuupelnie:-( Quote
mysza 1 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Niestety, tak jest. Ja mam pod opieką psy czyste, wykąpane, odrobaczone, zaszczepione, zsocjalizowane, bo w hotelach i czasem pytam dzwoniących dlaczego nie pójdą do schroniska po psa. Serce by im pękło. Dobre, a jak siedzi w schronie to im nie pęka. W każdym razie na razie ogłaszam Kosmo Zrobiłam alegratkę, cafeanimal, eoferty, [FONT=Calibri][FONT=Verdana]ogłoszenia interpress, [/FONT][/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Calibri][FONT=Verdana]kupie psa, kupsprzedaj, poska strefa, pajeczyna[/FONT][/FONT][FONT=Verdana] [/FONT]allegro nie działa na razie. Poźniej więcej. Quote
terra Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Wątek Ruletki: http://www.dogomania.pl/forum/f28/ruletka-ruda-donkowata-pieknosc-czeka-na-dom-w-ostrowi-maz-148757/#post13146178 Zapraszam cioteczki:p Quote
idusiek Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 [quote name='mysza 1']Niestety, tak jest. Ja mam pod opieką psy czyste, wykąpane, odrobaczone, zaszczepione, zsocjalizowane, bo w hotelach i czasem pytam dzwoniących dlaczego nie pójdą do schroniska po psa. Serce by im pękło. Dobre, a jak siedzi w schronie to im nie pęka. W każdym razie na razie ogłaszam Kosmo Zrobiłam alegratkę, cafeanimal, eoferty, [FONT=Calibri][FONT=Verdana]ogłoszenia interpress, [/FONT][/FONT] [FONT=Calibri][FONT=Verdana]kupie psa, kupsprzedaj, poska strefa, pajeczyna[/FONT][/FONT]allegro nie działa na razie. Poźniej więcej. terra - dziex :multi: mysza - dziex :loveu: Quote
idusiek Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 suuuuuuuuuuuper a ten pies to tęz onek czy juz nie ? :p To jest Kirys, kochany psiak, gigantyczny :) zawsze go głaszczę i pieszczę, bo lgnie do ludzi jak mucha do lepu. A domu szuka juz ponad rok :crazyeye: Ja nie rozumiem ludzi.... Quote
idusiek Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 nieee, co ty... on taki onek z haszczakiem i collie pomieszany bardziej jest:razz: ochany, przytulaśny i gnijący w brudnym boksie ( teraz na dredy przy uszach- zdjecie jest z lutego) Quote
terra Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Każdy dopatruje się innej rasy w Kirysie. Ja jeszcze widzę kaukaza:evil_lol: Quote
idusiek Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 a ja leosia - z powodu charakteru i wzrostu:evil_lol: Quote
Piromanka Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 AMIGO: Wybierz Miska!!! - Ogłoszenia Cała Polska, Ogłoszenia Polska: Amigo tęskni za człowiekiem i wypatruje domu!!! - Bardzi.pl | Ogłoszenia Polska - świat, Anglia, Wielka Brytania, Niemcy, USA Psy - Ogłoszenia Oddam za darmo - Amigo tęskni za człowiekiem i wypatruje | darmowe ogłoszenia na Darmobranie.pl Serwis ogłoszeniowy, portal nieruchomości, darmowe ogłoszenia Amigo tęskni za człowiekiem i wypatruje domu!!! | Serwis ogłoszeniowy - Nalepka Darmowe Ogłoszenia : Bazarek.biz Expresowe.pl | ogłoszenia, ogłoszenia drobne, darmowe ogloszenia, baza ogłoszeń Amigo tęskni za człowiekiem i wypatruje domu!!! Psy Szczeniaki Kundelki Warszawa Mazowieckie - Petsy Ogłoszenie: Amigo tęsni za człowiekiem i wypatruje domu!!! Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Amigo tęsni za człowiekiem i wypatruje domu!!! - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl Amigo tęskni za człowiekiem i wypatruje domu!!! Ogłoszenia Najpewniej.pl - Amigo tęskni za człowiekiem i wypatruje domu!!! - Owczarki TwojeAnonse.Com: Anonse w Internecie. Bezpłatne anonse, ogłoszenia Dom i Ogród Zwierzęta » Żywe zwierzęta | Amigo tęskni za człowiekiem i wypatruje domu!!! | Ogłoszenia Praca Nieruchomości Motoryzacja - Oglosze.pl Amigo tęskni za człowiekiem i wypatruje domu | i-Bazar.pl Ogloszenia Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Ogłoszenia Sprzedam - Amigo tęsni za człowiekiem i wypatruje domu!!! Amigo to 2 letni owczarek niemiecki. Jes / Owczarek niemiecki / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Amigo tęskni za człowiekiem i wypatruje Amigo tęsni za człowiekiem i wypatruje domu!!! - Ostrów Mazowiecka - Zwierzęta - Warszawa Amigo tęsni za człowiekiem i wypatruje domu!!!, Ostrów Mazowiecka, Mazowieckie Amigo tęskni za człowiekiem i wypatruje domu!!! - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne Amigo tęsni za człowiekiem i wypatruje domu!!! : Ania : Oddam : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl Amigo tęskni za człowiekiem i wypatruje domu!!! | Neeon.pl Amigo tęsni za człowiekiem i wypatruje domu!!! - Offer.pl - ogłoszenia drobne Amigo tęskni za człowiekiem i wypatruje domu, psy, owczarki niemieckie, Warszawa, Ostrów Mazowiecka Ogłoszenia drobne Amigo tęskni za człowiekiem i wypatruje domu!!! Warszawa - Bezpłatne Ogłoszenia drobne z Twojego miasta Amigo tęskni za człowiekiem i wypatruje domu!!! - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa Darmowe ogłoszenia drobne - Rozglos.net - praca, nieruchomości, motoryzacja, ogloszenia towarzyskie i anonse Ogłoszenie nr 2376 - Amigo tęsni za człowiekiem i wypatruje domu!!! - ogłoszenia zwierzęta, psy, koty, tapety na pulpit - nasipupile.pl Wszystkie miasta >> Zwierzęta http://www.hodowcy.com.pl/ http://www.psiamania.pl/advertisement_preview.aspx?item_id=955&title=-Amigo-teskni-za-czlowiekiem-i-wypatruje warszawa.cwirek.pl - Amigo tęsni za człowiekiem i wypatruje domu!!! - bezpłatne ogłoszenia Amigo tęskni za człowiekiem i wypatruje domu!!! :: (S004832) Sprzedam na AukcjeZwierzat.pl Amigo tęskni za człowiekiem i wypatruje domu!!! - warsza.pl Amigo tęskni za człowiekiem i wypatruje domu!!! (2787) - psy - oddam zwierzaka do adopcji - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl Amigo tęsni za człowiekiem i wypatruje domu!!!, Warszawa, Społeczność, zwierzaki, 0 Amigo tęskni za człowiekiem i wypatruje domu!!! Amigo tęskni za człowiekiem i wypatruje domu!!! - Adin.pl Quote
idusiek Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 o rany julek :crazyeye::crazyeye: skadżeś tyle stron z ogłoszeniami wzięła? :oops: Piromanka- jesteś wielka , dzieki ogromne !:loveu: Quote
Piromanka Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 mysza 1 napisał(a):Piromanka jest niemożliwa:loveu: Hehehe... coś w tym jest....;) Się jest rekinem internetowym to się zna różne takie strony... ;) Quote
idusiek Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 znawczyni :diabloti: a ja mam wiadomośc- do domku w Łodzi pojechała dziś Rozi. Red został sam na działce i strasznie płacze, nie wie o co chodzi.... Pomóżcie mi znaleleźć dla niego dom jak najszybciej ! To nie pies do pilnowania - to pies do kochania. Przyjaciel, przytulanka i pieszczoch: RED- duży pies przyjaciel, owczarek - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa Quote
beka Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Byłam u niego przed chwilą. Leży pod bramąą, jest taki zrezygnowany ..:( Quote
Recommended Posts