Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 860
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Inaczej, energiczne w strunach głosowych:roll:
ONeczki do domów.

Masz może cioteczko do wstawienia więcej zdjęć tej rudej lali?
Porobię jej ogłoszenia.

Posted

Czy cokolwiek o nich wiecie? Już się klika razy brałam za ogłoszenia ale nic nie wiem. Nie wiem o czym pisać.
Jakis wiek, usposobienie, stosunek do zwierząt?

Tak myslałam o telefonach w sprawie adopcji- nie możecie brać na siebie psow i dowozić do domów? To by zwiększyło adopcje na pewno.

Posted

mysza ...ale ja to wszędzie piszę przeciez..... :roll: pokaż mi psa ,który nie ma napisanego wieku albo usposobienia, tak ogólnie? Wszystkie dogadują sie z innymi psami. Tylko Amigo jest dominujący.

Jak to psy na siebie? podane są przede wszystkim nasze numery telefonów- a konkretnie mój.:oops:
Wozić psy- jsak najbardziej, tylko czym i kiedy i za co ? Toniemy w długach a psów przybywa :shake: a jak nawet nie mamy samochodu to nas nie stać, żeby zapłacic komuś 60 zł za 100 km :-(

Posted

idusiek napisał(a):
mysza ...ale ja to wszędzie piszę przeciez..... :roll: pokaż mi psa ,który nie ma napisanego wieku albo usposobienia, tak ogólnie? Wszystkie dogadują sie z innymi psami. Tylko Amigo jest dominujący.

Jak to psy na siebie? podane są przede wszystkim nasze numery telefonów- a konkretnie mój.:oops:
Wozić psy- jsak najbardziej, tylko czym i kiedy i za co ? Toniemy w długach a psów przybywa :shake: a jak nawet nie mamy samochodu to nas nie stać, żeby zapłacic komuś 60 zł za 100 km :-(

Przepraszam, kompletnie nie zauważyłam.
Na siebie miałam na mysli wypis ze schronu, nie wiem jak w Ostrowi to działa.
Ale gdyby był chętny na psa, to może warto zaproponowac jakis transport kombinowany? Założyć wątek na transportowym? Wiem, ze bardzo wiele osób odległość przeraża, chcieliby dostać wszystko pod nos.

Posted

mysza, ale nas nie stać na płacenie 60 zł za 100 km przejechanych rpzez kogos z psem - to jeden. a 2- jak adopcja idzie przeze mnie, to podpisuje umowę z ludzmi, ale jak ktos do mnie nie zadzwoni tylko prosto do schronu- to skad mam wiedziec?:oops: Nie jestem w stanie wziąc telefonu tylko na siebie, bo pracuję :shake:

Gadałam z ludzmi o podziale kosztów za transport- juz 3 osoby mi powiedziały ,ze to drogo ,ze ich nie stać.... najlepiej, zebym przywiozła najlepiej psa pod drzwi z kokardą na szyi...:shake: wykapanego, zaszczepionego i w ogole cacy.
Wczoraj gadałam z gosciem z Gdańska w sprawie Azy. Nie ma jak przyjechac, nie ma jak dołozyć sie do transportu i mi mowi na koniec, ze jak ona w tydzien domu nie znajdzie, to zebym dzwoniła do niego. A ja mu, ze ona pół roku szuka i nie ma :oops: A on. nie nie, proszę zadzwonic za tydzien jak ona domu nie znajdzie, to ja po nią przyjadę.

nie kumam tych ludzi zuuuupelnie:-(

Posted

Niestety, tak jest.
Ja mam pod opieką psy czyste, wykąpane, odrobaczone, zaszczepione, zsocjalizowane, bo w hotelach i czasem pytam dzwoniących dlaczego nie pójdą do schroniska po psa.
Serce by im pękło. Dobre, a jak siedzi w schronie to im nie pęka.

W każdym razie na razie ogłaszam Kosmo
Zrobiłam alegratkę, cafeanimal, eoferty, [FONT=Calibri][FONT=Verdana]ogłoszenia interpress, [/FONT][/FONT][FONT=Verdana]
[/FONT]
[FONT=Calibri][FONT=Verdana]kupie psa, kupsprzedaj, poska strefa, pajeczyna[/FONT][/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]allegro nie działa na razie.
Poźniej więcej.

Posted

[quote name='mysza 1']Niestety, tak jest.
Ja mam pod opieką psy czyste, wykąpane, odrobaczone, zaszczepione, zsocjalizowane, bo w hotelach i czasem pytam dzwoniących dlaczego nie pójdą do schroniska po psa.
Serce by im pękło. Dobre, a jak siedzi w schronie to im nie pęka.

W każdym razie na razie ogłaszam Kosmo
Zrobiłam alegratkę, cafeanimal, eoferty, [FONT=Calibri][FONT=Verdana]ogłoszenia interpress, [/FONT][/FONT]
[FONT=Calibri][FONT=Verdana]kupie psa, kupsprzedaj, poska strefa, pajeczyna[/FONT][/FONT]
allegro nie działa na razie.
Poźniej więcej.

terra - dziex :multi:
mysza - dziex :loveu:

Posted

suuuuuuuuuuuper

a ten pies to tęz onek czy juz nie ? :p

To jest Kirys, kochany psiak, gigantyczny :) zawsze go głaszczę i pieszczę, bo lgnie do ludzi jak mucha do lepu. A domu szuka juz ponad rok :crazyeye: Ja nie rozumiem ludzi....

Posted

nieee, co ty... on taki onek z haszczakiem i collie pomieszany bardziej jest:razz: ochany, przytulaśny i gnijący w brudnym boksie ( teraz na dredy przy uszach- zdjecie jest z lutego)

Posted

AMIGO:

Wybierz Miska!!! - Ogłoszenia

Cała Polska, Ogłoszenia Polska: Amigo tęskni za człowiekiem i wypatruje domu!!! - Bardzi.pl | Ogłoszenia Polska - świat, Anglia, Wielka Brytania, Niemcy, USA

Psy - Ogłoszenia

Oddam za darmo - Amigo tęskni za człowiekiem i wypatruje | darmowe ogłoszenia na Darmobranie.pl

Serwis ogłoszeniowy, portal nieruchomości, darmowe ogłoszenia

Amigo tęskni za człowiekiem i wypatruje domu!!! | Serwis ogłoszeniowy - Nalepka

Darmowe Ogłoszenia : Bazarek.biz

Expresowe.pl | ogłoszenia, ogłoszenia drobne, darmowe ogloszenia, baza ogłoszeń

Amigo tęskni za człowiekiem i wypatruje domu!!! Psy Szczeniaki Kundelki Warszawa Mazowieckie - Petsy

Ogłoszenie: Amigo tęsni za człowiekiem i wypatruje domu!!!

Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj

Amigo tęsni za człowiekiem i wypatruje domu!!! - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl

Amigo tęskni za człowiekiem i wypatruje domu!!!

Ogłoszenia Najpewniej.pl - Amigo tęskni za człowiekiem i wypatruje domu!!! - Owczarki

TwojeAnonse.Com: Anonse w Internecie. Bezpłatne anonse, ogłoszenia

Dom i Ogród Zwierzęta &raquo Żywe zwierzęta | Amigo tęskni za człowiekiem i wypatruje domu!!! | Ogłoszenia Praca Nieruchomości Motoryzacja - Oglosze.pl

Amigo tęskni za człowiekiem i wypatruje domu | i-Bazar.pl

Ogloszenia

Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia

Ogłoszenia Sprzedam - Amigo tęsni za człowiekiem i wypatruje domu!!!

Amigo to 2 letni owczarek niemiecki. Jes / Owczarek niemiecki / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa

Amigo tęskni za człowiekiem i wypatruje

Amigo tęsni za człowiekiem i wypatruje domu!!! - Ostrów Mazowiecka - Zwierzęta - Warszawa

Amigo tęsni za człowiekiem i wypatruje domu!!!, Ostrów Mazowiecka, Mazowieckie

Amigo tęskni za człowiekiem i wypatruje domu!!! - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne

Amigo tęsni za człowiekiem i wypatruje domu!!! : Ania : Oddam : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl

Amigo tęskni za człowiekiem i wypatruje domu!!! | Neeon.pl

Amigo tęsni za człowiekiem i wypatruje domu!!! - Offer.pl - ogłoszenia drobne

Amigo tęskni za człowiekiem i wypatruje domu, psy, owczarki niemieckie, Warszawa, Ostrów Mazowiecka

Ogłoszenia drobne Amigo tęskni za człowiekiem i wypatruje domu!!! Warszawa - Bezpłatne Ogłoszenia drobne z Twojego miasta

Amigo tęskni za człowiekiem i wypatruje domu!!! - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa

Darmowe ogłoszenia drobne - Rozglos.net - praca, nieruchomości, motoryzacja, ogloszenia towarzyskie i anonse

Ogłoszenie nr 2376 - Amigo tęsni za człowiekiem i wypatruje domu!!! - ogłoszenia zwierzęta, psy, koty, tapety na pulpit - nasipupile.pl

Wszystkie miasta >> Zwierzęta

http://www.hodowcy.com.pl/

http://www.psiamania.pl/advertisement_preview.aspx?item_id=955&title=-Amigo-teskni-za-czlowiekiem-i-wypatruje

warszawa.cwirek.pl - Amigo tęsni za człowiekiem i wypatruje domu!!! - bezpłatne ogłoszenia

Amigo tęskni za człowiekiem i wypatruje domu!!! :: (S004832) Sprzedam na AukcjeZwierzat.pl

Amigo tęskni za człowiekiem i wypatruje domu!!! - warsza.pl

Amigo tęskni za człowiekiem i wypatruje domu!!! (2787) - psy - oddam zwierzaka do adopcji - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl

Amigo tęsni za człowiekiem i wypatruje domu!!!, Warszawa, Społeczność, zwierzaki,

0 Amigo tęskni za człowiekiem i wypatruje domu!!!

Amigo tęskni za człowiekiem i wypatruje domu!!! - Adin.pl