Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Biedny Kosmo:shake:
A jak sobie radzi poza schroniskiem? Bo wiecie, ja mam w domu niewidomą od urodzenia sunię, radzi sobie rewelacyjnie;)
Skoro jest juz lepiej to super, podje, wzmocni się a potem poszukamy mu domu. Na świecie są i tacy szaleńcy, którym to nie przeszkadza;)

• Replies 860
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

on w schronisku nie radził sobie zle jak go widziałam po raz 1. co prawda nie widział mnie kompletnie, ale szczekał do innych psów, interesował się,
W lecznicy mówią, ze nawet sobie jakoś radzi, trzeba go trochę popchnać,ale idzie gdzie powininen. Radzi sobie węchem i słuchem.

Nie mogę noooooooo, same kłopoty :placz:
i jeszcze Funia mi zostanie za chwilę bez DT, bo wyskoczyła z zębami na ciocię koleżanki i mama mówi siooooooo :-(dupa no!

Posted

Kosmo jest niewidomy..dopiero do nas przyjechał. Spokojny, odnajduje się jakoś w świecie. Toleruje inne psiaki. Jest mniejszy niż onek, ma ok 1,5 - 2 lata.

Klapsia- sunia, onkowata, ale na krótszych łapkach, które łapie krzywica :shake: W miarę opanowana, lgnąca do ludzia jak rzep :p Fajna sunia, ale jest prześladowana z schronie, bo pierdoła z niej lekka.

Posted

Ogłoszenia które robiłam nadal odświeżam.
Jeśli on nie potrafi żyć samotnie, to może mu dołożyć jakąś psinę?
Domku Reda gdzie jesteś?

Posted

nie bardzo dołozyć, bo nie wiadomo jak się dogadają, a tam nikogo nie ma non stop . beka przyjeżdza na chwilę, dać jeść, pogłaskać, pocieszyć...ale nie siedzi tam przeciez pół dnia.:shake:

Posted

Mysza - GRATULACJE ! W nagrodę przywiozę Ci kolejengo oneczka z Ostrowi.Dobrze zgadłas ,to REdzik ,który od wczoraj siedzi w nowym domku z ogrodem ( ale będzie domowym psem) :multi::multi::multi: Cała noc przespał przy łózku, sygnlizuje szczeknięciem ,ze chce wyjść na dwór i przyglada się drzwiczkom kuchenki, w której widzi psa dziwiąc się, że on nie chce do niego wyjśc :diabloti: Taki numerant:cool3:

Posted

wiecie kogo chce przywieżć teraz? :oops: Homera...

...to ten chudy jak wiór oneczek, którego smutne oczy pokazywałam wcześniej..on jest nadal w opłakanym stanie, nawet z budy nie wychodzi :placz:

Posted

idusiek napisał(a):
Mysza - GRATULACJE ! W nagrodę przywiozę Ci kolejengo oneczka z Ostrowi.Dobrze zgadłas ,to REdzik ,który od wczoraj siedzi w nowym domku z ogrodem ( ale będzie domowym psem) :multi::multi::multi: Cała noc przespał przy łózku, sygnlizuje szczeknięciem ,ze chce wyjść na dwór i przyglada się drzwiczkom kuchenki, w której widzi psa dziwiąc się, że on nie chce do niego wyjśc :diabloti: Taki numerant:cool3:

Ale się cieszę:loveu:(z tego, że Redzik ma dom). To nawet mi przywieziesz?:eviltong:
Z wielkim bólem serca, nie mogę.:shake:

Ale gdybyscie miały zamiar jakieś dać do Beki to mogę zaponsorować karmę i coś tam jeszcze ewentualnie.

Posted

no właśnie tu jest problem, bo nie mam za bardzo gdzie :placz:

chyba ze się beka zgodzi..... :oops::oops::oops: jego trzeba stamdąd zabrać koniecznie, naprawdę :shake: