idusiek Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 kurdę, wiem, cos sie spie..............zespuło się coś:mad: przeniosłam foty do innego albumu Quote
idusiek Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 no wiem wiem, bo postawiałam z innego albumu - teraz oby domek szybko się znalazł dla obojga,bo kolejne w kolejce stoją:placz: Quote
zina7777 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 czy ogłoszenia o adopcji Rozi i Reda są nadal aktualne? możliwe, że będą chętni::cool1: Quote
idusiek Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 oczywiscie, ze aktualne.swieżutkie jak bułęeczki - zrobione w niedziele:razz: Quote
idusiek Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 ciotki, a mozecie mi pomóc ogłaszać Reda i Rozi? Miałam 1 telefon w ich sprawie...nie wiem o co chodzi, przeciez onki jak malowane...:placz: Quote
idusiek Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Czy istnieje szansa, ze ktoś pomoże mi w ogłoszeniach dla Reda i Rozi?:oops: tu jest ich album zdjec ! kliknij na zdjecie poniżej ! Quote
idusiek Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 dla Reda: Red to piękny 2 letni , mix owczarka niemieckiego. W schronisku przebywał wystarczająco długo, zeby w końcu doszło do jakiejś tragedii. Red nie jest psem agresywnym i nie umie walczyć o swoje, dlatego został pogryziony przez nowego kumpla z boksu... Od tego czasu zmienił się, stał się nieśmiały i zagubiony. Red boi sie gwałtownych ruchów i smyczy ( pewnie był nią kiedyś bity). Powoli uczy się chodzenia na spacery. W kontakcie z człowiekiem to istny skarb. Uwielbia przytulanie, pieszczoty i zabawę. Od razu pokazuje brzuszek do głaskania i daj buzi :) To kochany i wierny przyjaciel, który odda Tobie całe swoje psie serce. [SIZE=3]Pomożesz mu? Kontakt w sprawie adopcji 600 101 446 lub [email protected] dla Rozi: Rozi to niespełna 3 letnia suczka, mix owczarka niemieckiego. Ma za sobą wiele ciężkich chwil, począwszy od przywiązania jej na parkingu przy lesie, aż po pobyt w schronisku i przeganianie jej z kąta w kąt... Suczka była trochę nieufna w stosunku do ludzi, obecnie nabiera śmiałości. Zaczyna interesować się tym co robi człowiek, lubi być głaskana i przytulana. Jest suczką raczej dominującą w stosunku do innych psiaków. Rozi umie chodzić na smyczy i jest po sterylizacji. Szuka dobrego domu, w którym będzie czuła się bezpiecznie. Kontakt w sprawie adopcji: 600 101 446 lub [email protected] Quote
terra Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Postaram się zrobić jakieś ogłoszenia psiakom. Quote
terra Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Wstawiłam Rozi do wątku: http://www.dogomania.pl/forum/f97/krakow-praca-dla-psa-w-typie-suczka-146532/#post12971427 Czy suczka jest wysterylizowana? To jest warunkiem adopcji. Quote
terra Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Uzupełniłam dane. Może się ślicznocie poszczęści. Quote
beka Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Rozi zapowiada się na dobrego stróża. Dziś pogoniła z pod działki mojego meża :diabloti:. Redzik przytulak nie wiedziakl o co chodzi.. Quote
idusiek Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Naprawdę? a moze ona tak mężczyzn nie lubi?:oops: cholera....mialam dzis jeden telefon od sensownego gościa ,mial dzwonic wieczorem i kij...:shake: Quote
terra Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Temperamentna suka;) Może jeszcze facet zadzwoni? Quote
idusiek Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 no miał dzwonic wieczorem ...cholera moze dlatego ,ze ja mu naopowiadałam że ona strachliwa jest? ze się boi gwałtownych ruchów..moze ja z niej dzika kompletnego zrobiłam?:roll:**** Quote
terra Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Widocznie to nie by TEN domek dla suni. Gdyby był zakochany, to nie zraziłby się tak szybko. A swoją drogą może nie reklamuj tak dokładnie suni;) Quote
terra Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Ogłoszenia Reda: Red, piękny, młody Owczarek Niemiecki do adopcji - Ogłoszenia Internetowe. Darmowe. Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Red, piękny, młody Owczarek Niemiecki do adopcji | Owczarki - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Red, piękny, młody Owczarek Niemiecki do adopcji Ogłoszenia Rozi: Owczarek Niemiecki mix, suka Rozi szuka swojego domu - Ogłoszenia Internetowe. Darmowe. Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Owczarek Niemiecki mix, suka Rozi szuka swojego domu | Owczarki - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Owczarek Niemiecki mix, suka Rozi szuka swojego domu Quote
idusiek Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Dziękuję bardzo terra Pan dzwonił...ale cholerka nic z tego nie wyjdzie. Wszystko ładnie, fajnie i pieknie, Pan ma dom, ogród, własnie buduje ogromniastą budkę ocieplaną...i co z tego, jak nie ma podmurówki w płocie? Goła siatka - nie można dać tam Rozi bo ...będzie kombinowac, jak każdy inny pies:shake: **** :-( Quote
terra Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Czy Rozi jest typem uciekiniera? Widziałam ogrody w których biegały ONki i nie było podmurówki, ale też widziałam takie z nią. Ja nie mam podmurówki i moje nie wychodzą pod siatką, bywa, że wchodzi obcy pies:roll: Nie znam Rozi, Ty musisz zdecydować, czy Ci ludzie są w stanie przypilnować sunie przez pierwsze tygodnie, zanim się nie przyzwyczai. Quote
idusiek Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 niestety, obydwoje pracują ,Rozi może chować się po kątach, ona taka jest na początku znajomości :shake: Nie oddam jej, bo się boję, że im zwieje. Ludzie pojadą do pracy, pies zostanie sam i ...to nie problem się podkopać i pozwiedzać. Z działki u beki nie ucieka, ale też nie ma jak. kopać raczej nie kopie, ale to za duże ryzyko. Gdzie i kto jej potem będzie w Zgierzu szukał? :shake: Szkoda........:-( Fajni ludzie, ale nie dla tego piesa Quote
Recommended Posts