Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 860
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

terra napisał(a):
Dziękuję paros :loveu:

Pieski z pierwszego postu nie mają wcale ogłoszeń.

No i mam problem :-( skąd mam wziąć fotki psiaków z pierwszego postu, bo ze strony nie dają się skopiować :shake:

Idusiek, te psiaki ostatno wklejone to też do ogłoszeń?

Idusiek, na pierwszej stronie napisałać w kilku postach przegląd psiaków czekających, wypatrujących.... podaj ich imiona to może stworzę taką aukcję z linkiem do strony adopcyjnej psów ostrowieckich :razz:

Posted

Paros- wszystkie są do ogłoszen!:-(

Wypatrujące:

imię: Alicja
miasto: Ostrów Mazowiecka
Alicja to nieco szalona suczka owczarka niemieckiego. Piękna, chociaż już niemłoda i pewnie dlatego została porzucona przez swojego " ukochanego" właściciela. Alicja szuka domku, w którym odżyje na do... więcej »

imię: Konstancja
miasto: Ostrów Mazowiecka
Konstancja to stateczna sunia owczarka niemieckiego. Piękna, przyjazna i skromna. Ti nie pies do pilnowania- to pies do pokochania! Konstancja czeka i wierzy, że jej los sie odmieni...

Posted

:shake:ja juz nie wiem w co łapy wkładac :shake:

Zdjecia Oneczka co był taki strasznie chudyy a ja miałam kiepskie zdjecia, nadal jest w schronie:

w Śmierdzielu:

i przesadzony na "odkarmienie":

Posted

Ciotki, nie wiem jakim cudem, ale dzisiaj Kostka i Aza są w papierowym Metrze :multi:
Czyja to sprawka, przyznać się szybko :diabloti:

Na razie dzwonił jeden pan- z Kielc- i ma za daleko....
i tu moje pytanie- jak Peter był w metrze to też tylko z Kielc i okolic dzwonili....co tam się dzieje,a czemu tu na miejscu sie nie dzieje?:crazyeye: nie uważacie, że to dziwne?

Posted

[quote name='idusiek']Ciotki, nie wiem jakim cudem, ale dzisiaj Kostka i Aza są w papierowym Metrze :multi:
Czyja to sprawka, przyznać się szybko :diabloti:

Na razie dzwonił jeden pan- z Kielc- i ma za daleko....
i tu moje pytanie- jak Peter był w metrze to też tylko z Kielc i okolic dzwonili....co tam się dzieje,a czemu tu na miejscu sie nie dzieje?:crazyeye: nie uważacie, że to dziwne?

....................:eviltong:

Napisałam, że

Zaczęłam trochę ogłaszać psiaki ale Alicja ma tylko jedno zdjęcie i to nie za ciekawe
Z trzech umieszczonych na cafeanimal suń tylko Alicja nie załapała się :-( bo ma tylko jedno i takie "groźne zdjęcie" :-(