idusiek Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Hopsajcie oneczki ostrowskie...:oops: Quote
idusiek Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Piekny uśmiech REDA: Tak się dobrze bawią, tylko domków dla nich nie ma....:shake: Redzik z Patyczkiem: i bez: Quote
terra Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Cudne psiaki:loveu: Gdzie są domki dla słodziaków? Quote
paros Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 terra napisał(a):Dziękuję paros :loveu: Pieski z pierwszego postu nie mają wcale ogłoszeń. No i mam problem :-( skąd mam wziąć fotki psiaków z pierwszego postu, bo ze strony nie dają się skopiować :shake: Idusiek, te psiaki ostatno wklejone to też do ogłoszeń? Idusiek, na pierwszej stronie napisałać w kilku postach przegląd psiaków czekających, wypatrujących.... podaj ich imiona to może stworzę taką aukcję z linkiem do strony adopcyjnej psów ostrowieckich :razz: Quote
idusiek Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Paros- wszystkie są do ogłoszen!:-( Wypatrujące: imię: Alicja płeć: suka miasto: Ostrów Mazowiecka Alicja to nieco szalona suczka owczarka niemieckiego. Piękna, chociaż już niemłoda i pewnie dlatego została porzucona przez swojego " ukochanego" właściciela. Alicja szuka domku, w którym odżyje na do... więcej » imię: Konstancja płeć: suka miasto: Ostrów Mazowiecka Konstancja to stateczna sunia owczarka niemieckiego. Piękna, przyjazna i skromna. Ti nie pies do pilnowania- to pies do pokochania! Konstancja czeka i wierzy, że jej los sie odmieni... Quote
idusiek Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Aza - starsza, Gloria- młodsza: I MŁODSZE Quote
beka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Aza ma tak ciachnięte ucho, jak robi się sukom w schronie po sterylce... był sprawdzany czip? Quote
idusiek Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 nie chyba nie byl sprawdzany. myslisz, ze to nie przypadek? Ja bylam przekonana, ze ktos sie urwał :oops:dowiem się, dzieki;) Quote
idusiek Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 :shake:ja juz nie wiem w co łapy wkładac :shake: Zdjecia Oneczka co był taki strasznie chudyy a ja miałam kiepskie zdjecia, nadal jest w schronie: w Śmierdzielu: i przesadzony na "odkarmienie": Quote
idusiek Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 No i te :-(- ponawiam prośbe o pomoc w ogłaszaniu - zdjęcia strona 35 :shake:: http://www.dogomania.pl/forum/f28/onki-z-ostrowi-maz-zatrzesienie-prosimy-o-pomoc-w-ogloszeniach-139474/index35.html i nowo przybyła Shila - kawał psa....: Quote
mysza 1 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Ta chudzinka pogryziona przez psy:-(, wiem, że to trudne ale do ogłoszeń trochę ładniejsze zdjęcia by się przydały. Postaram się pomóc trochę. Quote
paros Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Zaczęłam trochę ogłaszać psiaki ale Alicja ma tylko jedno zdjęcie i to nie za ciekawe :-( Quote
mysza 1 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Ja się ogarniam i tez porobię. Tylko napisz kogo ogłosiłaś, żebyśmy się nie dublowały. Żal mi tych chudzin, zwłaszcza tej pogryzionej:-( Quote
idusiek Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Ciotki jutro jadą do schronu, powinno być więcej zdjec.:oops: Przepraszam, tak cykam ,zeby chociaz gęba psia była:cool1: a nie zawsze się da wiecej.. Quote
idusiek Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Ciotki, nie wiem jakim cudem, ale dzisiaj Kostka i Aza są w papierowym Metrze :multi: Czyja to sprawka, przyznać się szybko :diabloti: Na razie dzwonił jeden pan- z Kielc- i ma za daleko.... i tu moje pytanie- jak Peter był w metrze to też tylko z Kielc i okolic dzwonili....co tam się dzieje,a czemu tu na miejscu sie nie dzieje?:crazyeye: nie uważacie, że to dziwne? Quote
terra Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Mnie się wydaje, że przy Peterku więcej tel. było z Katowic:roll: Jakiś dobry duszek czuwa nad Ostrowieckimi psami:loveu: Quote
paros Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 [quote name='idusiek']Ciotki, nie wiem jakim cudem, ale dzisiaj Kostka i Aza są w papierowym Metrze :multi: Czyja to sprawka, przyznać się szybko :diabloti: Na razie dzwonił jeden pan- z Kielc- i ma za daleko.... i tu moje pytanie- jak Peter był w metrze to też tylko z Kielc i okolic dzwonili....co tam się dzieje,a czemu tu na miejscu sie nie dzieje?:crazyeye: nie uważacie, że to dziwne? ....................:eviltong: Napisałam, że Zaczęłam trochę ogłaszać psiaki ale Alicja ma tylko jedno zdjęcie i to nie za ciekawe Z trzech umieszczonych na cafeanimal suń tylko Alicja nie załapała się :-( bo ma tylko jedno i takie "groźne zdjęcie" :-( Quote
idusiek Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Dzwoniły 3 osoby - niestety, wszystkie mają do schronu za daleko :shake: i jeden pan z Warszawy w sprawie Kostki, ale ma dziecko 4 letnie rozwydrzone....:oops: Quote
Recommended Posts