Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:-( Wez mnie nie dobijaj ciotka, bo juz z 10 nowych ogłoszen mu zrobiłam:-(

Kurdę, ciotki pomóźcie nam znależć dla niego szybko domek, bo ja się zapłaczę, że on tam sam siedzi....

A koleżanka Rozi szczęściara - dojechała już do domku, w samochodzie jak laleczka: spała, oglądała ( musiała być domowym psiakiem), w ogrodzie - wyciągneła śmieci ze śmietnika, ale ładnie wszystko oddała:diabloti: dzisiaj czeka ją kąpiel i mierzenie legowiska - bo domowa panna będzie :multi:

A wracając do Reda- PLIZZZZZZZZZZZZZZ CIOTKI ! DOMKU DLA REDA SZUKAMY NA CITO NA JUZ NA DZIS ! on się tam zapłacze z samotności, koleżankę po miesiącu stracił do zabawy, do leżenia, do szczekania i w ogole :shake: :-(:-(:-(

• Replies 860
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

RED ma tyle samo ogłoszeń co Amigo. Tylko nie mogłam wkleić linków, bo dogo mnie wylogowało podczas robienia ogłoszeń i wszystkie linki poszły w pi....

Teraz czekamy na odzew.
Przydałoby się jeszcze porobić Allegra dla pisaków.

Posted

Piromanka, dzieki wielkie kochana !

Red ma allegro, Amigo nie ma.

Miałam 2 kontakty w sprawie Amigo - jeden Pan w mailu zapytał czy to jest rasoy owczarek, bo on rasowego szuka...:angryy: a drugi- pani z kilkoma kotami i 2 psami ( amigo sie nie nadaje, bo on jest dominującym psem, zaprponowałam pani zatem Reda, ale sie juz nie odezwała...)

Posted

mysza 1 napisał(a):
Ja mogę mu zrobić allegro tylko moje są takie nieładne, nie mam talentu. Zawsze wyróżniam.
Zaponsorowac też mogę.

Mysza - super!!
Na bank są śliczne! Kochana jesteś!

Posted

mysza 1 napisał(a):
Nie mogę się na allegro zalogować, wywala mnie. W domu zrobię.
Piromanka masz jakiś ładny tekst o nim? Czy to z wątku tylko wstawiałaś?

Taki bardzo krótki - na podstawie wątku, no bo nie znam psa, żeby coś więcej napisać. Wejdź w któryś link do ogłoszeń, które mu robiłam.

Posted

Kosmo dzis do nas przyjechał. nie wychodził z budy i przelewał się przez ręce:-(

Jest w lecznicy pod kroplówą, na razie trudno cokolwiek powiedziec, bo on nawet nie potrafił stanąc na nogi.:placz:

Posted

idusiek napisał(a):
Kosmo dzis do nas przyjechał. nie wychodził z budy i przelewał się przez ręce:-(

Jest w lecznicy pod kroplówą, na razie trudno cokolwiek powiedziec, bo on nawet nie potrafił stanąc na nogi.:placz:

Trzymam kciuki za zdrowie psiaczka.

Posted

idusiek napisał(a):

Ojej, mój ulubieniec.:placz: Pewnie mu jesć nie dawały inne psy:-(

Posted

[quote name='idusiek']:shake:ja juz nie wiem w co łapy wkładac :shake:

Zdjecia Oneczka co był taki strasznie chudyy a ja miałam kiepskie zdjecia, nadal jest w schronie:

w Śmierdzielu:

i przesadzony na "odkarmienie":

Jak on ma na imię?

Posted

mysza on nie ma jeszcze imienia, mozemy coś wymyslec.

Tak, Kosmo mial się kiepsko, najpierw pogryziony a potem nie jadł ani z budy nie wychodził, nadal nie jest z nim najlepiej :shake:

Posted

mysza 1 napisał(a):
Co mówi wet? Może złapał jakąś wirusówkę? Ponoć w Ostrowi to częste.
Mogę wpłacić coś na leczenie.

Wirusówki były częste sto lat temu, zwłaszcza nosówka, przerobiliśmy jej epidemię. Teraz zdarzają się sporadycznie, jak w każdym schronisku, a jeśli już to wśród szczeniaków.

Kosmo był bardzo odwodniony i wycieńczony, prawdopodobnie nie dopuszczany do miski. Jest już dobrze, chętnie je, pije. Dziś będziemy na wszelki wypadek badać krew, ale doktor mówi, że poza wygłodzeniem i odwodnieniem nic się niedzieje.

Niestety, Kosmo jest całkowicie niewidomy! :placz:

I zapewne właśnie dlatego nie miał szans na jedzenie.

Posted

no nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ...:placz:
a jednak :shake:

Tak myslałam, że to ten, ale nie byłam pewna na 100%, bo tamten siedział gdzie indziej i nikomu nie mówiłam ,ze on ślepy, bo by go juz nie było pewnie .....
A on został przesadzony. a on taki liskowato- burkowato-onkowaty jak połowa w schronisku. to nie poznałam na 1 rzut :oops:

fcuk :placz: to mamy ślepego psa do adopcji.

Posted

1 pan dzwonił w sprawie Amigo - pies do kojca dla dziadka, ładogny jak baranek do dzieci, bo wnuki przyjeżdzają, psa dostarczyć do Garwolina.
1 pani napisała esa w sprawie Reda czy lubi koty, bo ona ma kota.

i cisza..........

To na tyle. :roll: