idusiek Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 :-( Wez mnie nie dobijaj ciotka, bo juz z 10 nowych ogłoszen mu zrobiłam:-( Kurdę, ciotki pomóźcie nam znależć dla niego szybko domek, bo ja się zapłaczę, że on tam sam siedzi.... A koleżanka Rozi szczęściara - dojechała już do domku, w samochodzie jak laleczka: spała, oglądała ( musiała być domowym psiakiem), w ogrodzie - wyciągneła śmieci ze śmietnika, ale ładnie wszystko oddała:diabloti: dzisiaj czeka ją kąpiel i mierzenie legowiska - bo domowa panna będzie :multi: A wracając do Reda- PLIZZZZZZZZZZZZZZ CIOTKI ! DOMKU DLA REDA SZUKAMY NA CITO NA JUZ NA DZIS ! on się tam zapłacze z samotności, koleżankę po miesiącu stracił do zabawy, do leżenia, do szczekania i w ogole :shake: :-(:-(:-( Quote
mysza 1 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 A może jakąś dziewczynkę mu z Ostrowi dowieźć? Będzie i ona szczęśliwa i on. Quote
idusiek Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 nie wiem ,Ruletka za mała, przejdzie przez przęsła,a inny pies odpada, zeby nie było draki bo Red juz raz dostał pier....:oops: Quote
Piromanka Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 RED ma tyle samo ogłoszeń co Amigo. Tylko nie mogłam wkleić linków, bo dogo mnie wylogowało podczas robienia ogłoszeń i wszystkie linki poszły w pi.... Teraz czekamy na odzew. Przydałoby się jeszcze porobić Allegra dla pisaków. Quote
idusiek Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Piromanka, dzieki wielkie kochana ! Red ma allegro, Amigo nie ma. Miałam 2 kontakty w sprawie Amigo - jeden Pan w mailu zapytał czy to jest rasoy owczarek, bo on rasowego szuka...:angryy: a drugi- pani z kilkoma kotami i 2 psami ( amigo sie nie nadaje, bo on jest dominującym psem, zaprponowałam pani zatem Reda, ale sie juz nie odezwała...) Quote
Piromanka Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Najważniejsze, że coś się ruszyło. Czekamy dalej. szkoda psiaków, marnują się w schronie. Czy ktoś mógłby zasponsorować wyróżnienie Allegro dla Amigo? Quote
mysza 1 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Ja mogę mu zrobić allegro tylko moje są takie nieładne, nie mam talentu. Zawsze wyróżniam. Zaponsorowac też mogę. Quote
Piromanka Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 mysza 1 napisał(a):Ja mogę mu zrobić allegro tylko moje są takie nieładne, nie mam talentu. Zawsze wyróżniam. Zaponsorowac też mogę. Mysza - super!! Na bank są śliczne! Kochana jesteś! Quote
idusiek Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Dzięki Piromanka, dzięki mysza :multi: Quote
mysza 1 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Nie mogę się na allegro zalogować, wywala mnie. W domu zrobię. Piromanka masz jakiś ładny tekst o nim? Czy to z wątku tylko wstawiałaś? Quote
Piromanka Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 mysza 1 napisał(a):Nie mogę się na allegro zalogować, wywala mnie. W domu zrobię. Piromanka masz jakiś ładny tekst o nim? Czy to z wątku tylko wstawiałaś? Taki bardzo krótki - na podstawie wątku, no bo nie znam psa, żeby coś więcej napisać. Wejdź w któryś link do ogłoszeń, które mu robiłam. Quote
mysza 1 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 No przeciez nie ma linków:evil_lol: Ale ok, znajdę ogłoszenia na portalach, podejrzę;) Quote
Piromanka Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 mysza 1 napisał(a):No przeciez nie ma linków:evil_lol: Ale ok, znajdę ogłoszenia na portalach, podejrzę;) Jak nie ma? - strona 40 tego wątku... Quote
idusiek Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 Kosmo dzis do nas przyjechał. nie wychodził z budy i przelewał się przez ręce:-( Jest w lecznicy pod kroplówą, na razie trudno cokolwiek powiedziec, bo on nawet nie potrafił stanąc na nogi.:placz: Quote
terra Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 idusiek napisał(a):Kosmo dzis do nas przyjechał. nie wychodził z budy i przelewał się przez ręce:-( Jest w lecznicy pod kroplówą, na razie trudno cokolwiek powiedziec, bo on nawet nie potrafił stanąc na nogi.:placz: Trzymam kciuki za zdrowie psiaczka. Quote
mysza 1 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 idusiek napisał(a):Kosmo dzis do nas przyjechał. nie wychodził z budy i przelewał się przez ręce:-( Jest w lecznicy pod kroplówą, na razie trudno cokolwiek powiedziec, bo on nawet nie potrafił stanąc na nogi.:placz: Ojej, mój ulubieniec.:placz: Pewnie mu jesć nie dawały inne psy:-( Quote
mysza 1 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 [quote name='idusiek']:shake:ja juz nie wiem w co łapy wkładac :shake: Zdjecia Oneczka co był taki strasznie chudyy a ja miałam kiepskie zdjecia, nadal jest w schronie: w Śmierdzielu: i przesadzony na "odkarmienie": Jak on ma na imię? Quote
mysza 1 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Red na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=787581776 Quote
idusiek Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 mysza on nie ma jeszcze imienia, mozemy coś wymyslec. Tak, Kosmo mial się kiepsko, najpierw pogryziony a potem nie jadł ani z budy nie wychodził, nadal nie jest z nim najlepiej :shake: Quote
mysza 1 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Co mówi wet? Może złapał jakąś wirusówkę? Ponoć w Ostrowi to częste. Mogę wpłacić coś na leczenie. Quote
Fela Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 mysza 1 napisał(a):Co mówi wet? Może złapał jakąś wirusówkę? Ponoć w Ostrowi to częste. Mogę wpłacić coś na leczenie. Wirusówki były częste sto lat temu, zwłaszcza nosówka, przerobiliśmy jej epidemię. Teraz zdarzają się sporadycznie, jak w każdym schronisku, a jeśli już to wśród szczeniaków. Kosmo był bardzo odwodniony i wycieńczony, prawdopodobnie nie dopuszczany do miski. Jest już dobrze, chętnie je, pije. Dziś będziemy na wszelki wypadek badać krew, ale doktor mówi, że poza wygłodzeniem i odwodnieniem nic się niedzieje. Niestety, Kosmo jest całkowicie niewidomy! :placz: I zapewne właśnie dlatego nie miał szans na jedzenie. Quote
idusiek Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 no nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ...:placz: a jednak :shake: Tak myslałam, że to ten, ale nie byłam pewna na 100%, bo tamten siedział gdzie indziej i nikomu nie mówiłam ,ze on ślepy, bo by go juz nie było pewnie ..... A on został przesadzony. a on taki liskowato- burkowato-onkowaty jak połowa w schronisku. to nie poznałam na 1 rzut :oops: fcuk :placz: to mamy ślepego psa do adopcji. Quote
Piromanka Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Były jakieś telefony w sprawie psiurów? Quote
idusiek Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 1 pan dzwonił w sprawie Amigo - pies do kojca dla dziadka, ładogny jak baranek do dzieci, bo wnuki przyjeżdzają, psa dostarczyć do Garwolina. 1 pani napisała esa w sprawie Reda czy lubi koty, bo ona ma kota. i cisza.......... To na tyle. :roll: Quote
Recommended Posts