Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 308
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='maciaszek']Znalazłam na mapie dogo: zuza911, Ewa3, grallinka, Marlenuś91 , jaanna019, Iza13, ula_cz Wszystkie osoby są z Białegostoku i wszystkie zadeklarowały możliwość przeprowadzenia wizyty przedaopcyjnej. I jeszcze emdziolek, która nie mieszka w Białymstoku, ale może tam wizytę przeprowadzić :).

Ok, dzięki Maciaszku :loveu::loveu::loveu::loveu: tyle ciotek chętnych do pomocy :razz: no to będziemy zaraz pisać :)

Napiszę jeszcze o Państwie, że podobają mi się - mają trójkę dzieci, najmniejsze w wieku 3 lat. Pani bardzo miła, młoda, jak napisałam, że Zuzia siedzi już trochę w schronie to napisała mi, że tym bardziej chcą ją wziąć do siebie ;)

Posted

Jasza napisał(a):
To Biała Podlaska czy Białystok, Laro?
No właśnie... Jakoś mi to umknęło, ale Jasza jest czujna! Brawo :).
Jak Biała Podlaska to znacznie gorzej z osobami do wizyty będzie...

Posted

maciaszek napisał(a):
No właśnie... Jakoś mi to umknęło, ale Jasza jest czujna! Brawo :).
Jak Biała Podlaska to znacznie gorzej z osobami do wizyty będzie...

Właśnie ciotki Pani mi najpierw powiedziała Biała Podlaska, a teraz podała adres na Białystok :roll: ja nie jestem dobra z geografii :P może Pani pracuje w Białej Podlaskiej, a mieszka w Białymstoku? o ile te miejscowości są blisko siebie :D

Posted

[quote name='__Lara']Właśnie ciotki Pani mi najpierw powiedziała Biała Podlaska, a teraz podała adres na Białystok :roll:
To może się upewnij?

[quote name='__Lara']ja nie jestem dobra z geografii :P może Pani pracuje w Białej Podlaskiej, a mieszka w Białymstoku? o ile te miejscowości są blisko siebie :D
Droga _Laro Białystok i Białą Podlaską dzieli ponad 150 km :evil_lol:.

Posted

Jasza napisał(a):
Ale ja też jestem noga z geografii bo napisałam do Lary, że może te miejscowości leżą obok siebie...:diabloti:

Ciotki, ja się mogłam przesłyszeć z Białą Podlaską... a dziś mi Pani w smsie napisała Białystok, więc wierzę w drugą wersję :eviltong: mam pełny adres na Białystok.

Posted

A ja powysyłałam jeszcze siedem albo osiem PW do osób z Białegostoku...
No, ale lepiej więcej, niż mniej...
Szybciej się sprawę załatwi.

Posted

Czarna_Owieczka napisał(a):
Sunia jest śliczna, niestety ja nie mogę wam pomóc :sad: ale trzymam za małą kciuki i liczne na to że uda jej się znaleźć dobry domek :) :)

Witamy :)

Jaszo, już mam osobę na wizytę ;)

Posted

Zgłaszam się na wątku:cool3: Jakby co jestem gotowa na wizytę, tak jak napisałam Larze:cool1: Ale wizyta wizytą, a co z transportem? (chyba że się powtarzam:cool1:)

Posted

zuza911 napisał(a):
Zgłaszam się na wątku:cool3: Jakby co jestem gotowa na wizytę, tak jak napisałam Larze:cool1: Ale wizyta wizytą, a co z transportem? (chyba że się powtarzam:cool1:)

Najpierw wizyta, a potem będziemy szukać transportu :p

Posted

Jak domek będzie sprawdzony i okaże się że na Zuzankę czeka wspaniała rodzina, to transport już sie jakoś skombinuje...;)
Najwyżej zrobimy "ściepkę"..
Piszcie kiedy ta wizyta, i w ogóle...
Trzymam kciuki!

Posted

Jasza napisał(a):
Agata51 sie denerwuje, wiec piszcie jak najpredzej co z wizyta!
Zuzia, wytrzymaj jeszcze chwilkę!

Cioteczka agata zostanie bez paznokci;)