maciaszek Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='__Lara']Ciotki, tak, szukamy osoby na wizytę w Białymstoku!!! proszę o pomoc ;)Znalazłam na mapie dogo: zuza911, Ewa3, grallinka, Marlenuś91 , jaanna019, Iza13, ula_cz Wszystkie osoby są z Białegostoku i wszystkie zadeklarowały możliwość przeprowadzenia wizyty przedaopcyjnej. I jeszcze emdziolek, która nie mieszka w Białymstoku, ale może tam wizytę przeprowadzić :). Quote
__Lara Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 [quote name='maciaszek']Znalazłam na mapie dogo: zuza911, Ewa3, grallinka, Marlenuś91 , jaanna019, Iza13, ula_cz Wszystkie osoby są z Białegostoku i wszystkie zadeklarowały możliwość przeprowadzenia wizyty przedaopcyjnej. I jeszcze emdziolek, która nie mieszka w Białymstoku, ale może tam wizytę przeprowadzić :). Ok, dzięki Maciaszku :loveu::loveu::loveu::loveu: tyle ciotek chętnych do pomocy :razz: no to będziemy zaraz pisać :) Napiszę jeszcze o Państwie, że podobają mi się - mają trójkę dzieci, najmniejsze w wieku 3 lat. Pani bardzo miła, młoda, jak napisałam, że Zuzia siedzi już trochę w schronie to napisała mi, że tym bardziej chcą ją wziąć do siebie ;) Quote
maciaszek Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Jasza napisał(a):To Biała Podlaska czy Białystok, Laro?No właśnie... Jakoś mi to umknęło, ale Jasza jest czujna! Brawo :). Jak Biała Podlaska to znacznie gorzej z osobami do wizyty będzie... Quote
__Lara Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 maciaszek napisał(a):No właśnie... Jakoś mi to umknęło, ale Jasza jest czujna! Brawo :). Jak Biała Podlaska to znacznie gorzej z osobami do wizyty będzie... Właśnie ciotki Pani mi najpierw powiedziała Biała Podlaska, a teraz podała adres na Białystok :roll: ja nie jestem dobra z geografii :P może Pani pracuje w Białej Podlaskiej, a mieszka w Białymstoku? o ile te miejscowości są blisko siebie :D Quote
maciaszek Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='__Lara']Właśnie ciotki Pani mi najpierw powiedziała Biała Podlaska, a teraz podała adres na Białystok :roll: To może się upewnij? [quote name='__Lara']ja nie jestem dobra z geografii :P może Pani pracuje w Białej Podlaskiej, a mieszka w Białymstoku? o ile te miejscowości są blisko siebie :DDroga _Laro Białystok i Białą Podlaską dzieli ponad 150 km :evil_lol:. Quote
Jasza Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 No to by do pracy miała trochę daleko..:diabloti: Quote
Jasza Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Ale ja też jestem noga z geografii bo napisałam do Lary, że może te miejscowości leżą obok siebie...:diabloti: Quote
__Lara Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Jasza napisał(a):Ale ja też jestem noga z geografii bo napisałam do Lary, że może te miejscowości leżą obok siebie...:diabloti: Ciotki, ja się mogłam przesłyszeć z Białą Podlaską... a dziś mi Pani w smsie napisała Białystok, więc wierzę w drugą wersję :eviltong: mam pełny adres na Białystok. Quote
Jasza Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Czy trzeba szukac kogoś na wizytę przedadopcyjną? Maciaszek zadziałała wczoraj, nie wiem, czy już jest ktoś chętny? Quote
Jasza Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 A ja powysyłałam jeszcze siedem albo osiem PW do osób z Białegostoku... No, ale lepiej więcej, niż mniej... Szybciej się sprawę załatwi. Quote
__Lara Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Mam 3 osoby chętne na wizytę :cool3: super :lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Sunia jest śliczna, niestety ja nie mogę wam pomóc :sad: ale trzymam za małą kciuki i liczne na to że uda jej się znaleźć dobry domek :) :) Quote
__Lara Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Czarna_Owieczka napisał(a):Sunia jest śliczna, niestety ja nie mogę wam pomóc :sad: ale trzymam za małą kciuki i liczne na to że uda jej się znaleźć dobry domek :) :) Witamy :) Jaszo, już mam osobę na wizytę ;) Quote
zuza911 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Zgłaszam się na wątku:cool3: Jakby co jestem gotowa na wizytę, tak jak napisałam Larze:cool1: Ale wizyta wizytą, a co z transportem? (chyba że się powtarzam:cool1:) Quote
__Lara Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 zuza911 napisał(a):Zgłaszam się na wątku:cool3: Jakby co jestem gotowa na wizytę, tak jak napisałam Larze:cool1: Ale wizyta wizytą, a co z transportem? (chyba że się powtarzam:cool1:) Najpierw wizyta, a potem będziemy szukać transportu :p Quote
Jasza Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Jak domek będzie sprawdzony i okaże się że na Zuzankę czeka wspaniała rodzina, to transport już sie jakoś skombinuje...;) Najwyżej zrobimy "ściepkę".. Piszcie kiedy ta wizyta, i w ogóle... Trzymam kciuki! Quote
Jasza Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Agata51 sie denerwuje, wiec piszcie jak najpredzej co z wizyta! Zuzia, wytrzymaj jeszcze chwilkę! Quote
rita60 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Jasza napisał(a):Agata51 sie denerwuje, wiec piszcie jak najpredzej co z wizyta! Zuzia, wytrzymaj jeszcze chwilkę! Cioteczka agata zostanie bez paznokci;) Quote
Jasza Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 No i co tam? Była jakaś wizyta? Nie trzymajcie nas tak w niepewności! Quote
zuza911 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Jestem umówiona z Panią dziś na 17:cool1: także jeszcze trochę cierpliwości:evil_lol: Quote
Recommended Posts