Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 308
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Reyes
Posted

Zuzia dostarczona. Reyes idzie spać :P Napiszę coś więcej potem :*

Posted

Jutro podam Pani Ani mój adrea e-mailowy i potem nic tylko pozostanie nam czekanie na relacje...
A i tak nie mogę przestać o niej myśleć...

Posted

Cioteczki, nareszcie jestem!!! :D

Jejku, ale przewspaniałe zdjęcia!!!

Jaszo, dziękuję Ci strasznie, że zajęłaś się małą przez dwa dni i wyprawiłaś ją w świat :D naprawdę, w ogóle dziękuję Ci, że czuwałaś tutaj nad wszystkim :D :loveu::loveu::loveu::loveu:

Zuzia w nowym domku :loveu::loveu::loveu::multi:

Guest Reyes
Posted

Wróciłam - chyba z 15h spałam :oops:

Ogólnie: psica w pociągu miała problemy trawienne, co to znaczy na dystansie 500 km, sami wiecie :shake: Chyba żaden psiak mi jeszcze tak nie dał popalić, ale to nie jej wina :-(. Jak na zaistniałe okoliczności więcej od niej wymagać naprawdę nie można było.

Dom - ach... Skąd żeście wzięli tych ludzi? Też chce takich dla 'swoich' psiaków. Oceniam 10 na 10 i skończyła się skala :loveu:. W życiu nie byłam tak pewna że zostawiam psa w dobrych rękach. Gratuluje osobą które koordynowały psiaka.

Maciaszek - rozliczymy się jutro, dobrze? Mam dzisiaj zlot rodzinny.

Myślę że jak tylko suczka się zaaklimatyzuje możemy otwierać szampana. Zuzka zaczyna nowe, lepsze życie :multi:
Gratuluje koleżankom - kawał dobrej roboty!

Posted

Reyes kochana dziewczyno! :loveu: :loveu: :loveu:
Jak się fajnie czyta Twoje słowa!
Tak strasznie się cieszę!

I jeszcze raz:

WIELKIE PODZIĘKOWANIA I UKŁONY W TWOJĄ STRONĘ!!

Posted

Dom - ach... Skąd żeście wzięli tych ludzi? Też chce takich dla 'swoich' psiaków. Oceniam 10 na 10 i skończyła się skala :loveu:. W życiu nie byłam tak pewna że zostawiam psa w dobrych rękach. Gratuluje osobą które koordynowały psiaka.

Posted

Reyes napisał(a):
Wróciłam - chyba z 15h spałam :oops:

Ogólnie: psica w pociągu miała problemy trawienne, co to znaczy na dystansie 500 km, sami wiecie :shake: Chyba żaden psiak mi jeszcze tak nie dał popalić, ale to nie jej wina :-(. Jak na zaistniałe okoliczności więcej od niej wymagać naprawdę nie można było.

Maciaszek - rozliczymy się jutro, dobrze? Mam dzisiaj zlot rodzinny.

Myślę że jak tylko suczka się zaaklimatyzuje możemy otwierać szampana. Zuzka zaczyna nowe, lepsze życie :multi:
Gratuluje koleżankom - kawał dobrej roboty!

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Zaraz zmieniam tytuł wątku, Reyes, serdeczne dzięki za pomoc!!! :loveu:

Guest Reyes
Posted

Reyes, serdeczne dzięki za pomoc!!!

Polecam się :gent:

Posted

Maciaszku, pieniądze przelałam wczoraj.

Pani Ania z Białegostoku napisała mi, że u Zuzi wszystko w porządku jak najlepszym.
Przyzwyczaja się powoli i ciągle za nimi drepcze ( oj, dreptała i za mną i nabijała kilometry w naszym małym mieszkanku...;)).
W najbliższym czasie będą zdjęcia. Podałam swój adres e-mailowy.

Całuski Zuzanko dla Ciebie!:loveu:

Guest aniaak
Posted

Witam, jesteśmy rodziną która przygarnęła Zuzię. Na początku chcieliśmy wszystkim podziękować za ogromne zaangażowanie w to by Zuzia znalazła dom. Jesteśmy pod wrażeniem tego, jak wiele osób dopingowało naszej Zuzi. Jesteśmy zdumieni i zaszczyceni tym jak wiele ciepłych słów padło pod naszym adresem. No a teraz o Zuzi:) Spedziła juz z nami 3 dni, jesteśmy pod jej wrażeniem. To prawda, Zuzia to najwspanialszy pies na świecie. Psinka odzyskuje humor i daje wszystkim wiele radości, zaczyna szczekac słysząc pukanie do drzwi. Obrała sobie za pana mojego brata Piotra który spędził z nia pierwsze 2 dni kiedy my bylismy w pracy. Ciągle za nim chodzi i nie odstepuje go na krok. A dziś, kiedy moi chlopcy zaczęli wygłupiac się z wujkiem (czyli moim bratem) Zuzia zabrała się za jego obronę szczekając i podskakując. dzis także odbyła sie pierwsza kąpiel by usunąc schroniskowy "zapach":) Zuzia jest wykąpana, wyszczotkowana i wybawiona:) Mamy głęboka nadzieję, że bedzie z nami szczęśliwa. Dokładamy wszelkich starań, chcociaz nie jest to trudne, Zuzia to bardzo wdzięczny pies. No i jak na razie wszyscy rwą sie do jej wyprowadzania:)oby trwało to jak najdłużej. Niedługo wstawię zdjęcia Zuzi.
Pozdrawiam wszystkim forumowiczów i jeszcze raz dziekujemy za pomoc i wsparcie. Bez Was, Zuzi nie byłoby z nami!!!!!!!!!

Posted

Nie wierzę własnym oczom!!! :loveu: :loveu: :loveu:
Witamy na Dogomanii!!!
To Wam należą sie podziękowania za to, że Zuzia z ciasnego boksu trafiła do wspaniałego , prawdziwego DOMU!
Ona była u mnie tylko dwa dni, a ja ciągle o niej myślę!
Jak się ta pierwsza kąpiel udała?
Bo nasze próby były trochę marne...Tak jak pisałam, Zuzia wyskoczyła trzy razy z wanny i w zasadzie miała tylko plecy umyte :evil_lol:
Czekamy teraz w takim razie na zdjęcia, no i dalsze relacje!

WITAMY!!!

Guest aniaak
Posted

W jaki sposób mogę wstawić tu zdjęcia?