Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']Ja nic ie chce od Pepowej fryzurki
wygląda jak mop :evil_lol:

i niech tak zostanie :diabloti:

[quote name='anetta']miałaś już pytania czy to matka z córką?? :evil_lol:

hahaha o dziwo jeszcze nie

[quote name='Doginka']Ciachaj Pepę

nie :p

[quote name='tangerine74']http://img120.imageshack.us/img120/3600/dsc0135vj0.jpg
Jaki włos lśniący, jaka talia wcięta, jakie udka umięśnione :loveu: cudeńko :loveu:

moja lalunia :loveu:

Udało mi się przedwczoraj doprowadzić Gimlasiowy jęzorek do takiego wypadnięcia z paszczorka :p cud jakiś :p Jego Gimlowska Mość uważa za niestosowne wielce wywalanie jęzorka publicznie :cool3: Za to używa go bardzo chętnie w domowym zaciszu do okazywania uczuć. Wczoraj lizał mnie po dłoni, którą drapałam go po łapkach :lol:

hahaha Luna też tak robi :lol: z lizaniem ręki znaczy sie, bo jęzor wywala przy każdej możliwej okazji :evil_lol:

Wyciągnęłam z szafy pomarańczowe, żółte i białe ciuchy - przywołuję słońce :p :help1:

przywołałaś u mnie :multi:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]
dołek mam nadzieje że skutecznie zakopany ;)
[/FONT]

czy zakopany to nie wiem, ale postanowiłam za dużo nie myśleć :shake:

[quote name='Justa']http://img120.imageshack.us/img120/3600/dsc0135vj0.jpg

Nono waszko jakie piękne fotki !!! :loveu:

dziękuję :multi:

[quote name='gassira']mi ta też bardziochno się podoba:loveu:

jak oglądam Twoje zdjęcia to aż mnie rozpiera żeby wsiąść w samochód i pojechać na spacerek po takich fajniutkich terenach;):diabloti:

noooo tereny są świetne, tylko kurna na zboczach stare rzepy był i musiałam wybierać z kudełków :angryy: no ale lepsze rzepy niż kleszcze :mad:

[quote name='aga1215']Z tym obcinaniem Pepy to prima aprilis? :mad:

to nie ja - to ONE się uparły :mad:

Posted

hahaha czubek mały i nie było żadnych oznak, żeby jej było zimno :-o a przecież woda jeszcze nie nagrzana bo to wielki zbiornik

i chciała jeszcze i jeszcze

ona jak płynie to ma zawsze taki lekko zdziwiony wyraz pyska :evil_lol:

i wycoieranie

:lol:

Posted

Pozwolisz Wasiu , że ostatniego zdjęcia nie skomentuje.Natomiast idę po szmatę by wytrzeć spływającą kawę z monitora :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Bomba to ostatnie zdjęcie :evil_lol: :loveu: Moja Juna za cholere do wody tak nie wejdzie nawet w lato wiec gratki za odwage dla tej pani :multi: