tangerine74 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Zazdroszczę takiej pływającej Lunki. Odważny z niej morsik miniaturowy ;) Gimloń pod tym wzgledem jest kotem - woda go gryzie. jak miał 5 miesięcy wskoczył za zaprzyjaźniona suczką do wody i nieźle się wystraszył braku gruntu pod łapkami. Suczce woda sięgała tylko do brzucha, ale problem w tym, że suczka była budowy i wzrostu dobermana :lol: Gimloń runął pod wodę zupełnie sie tego nie spodziewając :shake: Oczywiście chciałam go później oswoic z woda i nauczyć pływać, ale mu sie robi problem, gdy woda mu jajeczka zmoczy :lol: Staje jak wryty i nie ruszysz go dalej nawet najlepsza zabawką :shake: Quote
Alicja Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [FONT=Arial]zaciskam :kciuki:........teraz jade na 4 kończyny :razz::razz:[/FONT] Quote
malawaszka Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Los jest podły... :-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9860682&posted=1#post9860682 Quote
ariss Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='malawaszka']Los jest podły... :-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9860682&posted=1#post9860682 ...........................:-( Quote
Vectra Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='malawaszka']Los jest podły... :-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9860682&posted=1#post9860682 :shake: :shake: :shake: :-( Quote
malawaszka Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 najgorsze jest to, że dwa domki ją chciały a ona niedoczekała :placz: Quote
eria Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 straszna szkoda ze dziewczynka nie zdazyla zakosztowac szczesliwego zycia z kochajacymi opiekunami....:-((*) Quote
malawaszka Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 a życie toczy się dalej... tym, którzy doprowadzili Mimi do takiego stanu życzę z całego serce wszystkiego najgorszego Quote
AnkaG Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Lunka mokra wygląda ... śmiesznie jak każdy mokry sznup. :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [FONT=Arial]......a życie toczy się dalej .....jak strasznie żal ... A Luneta to chyba głowe chce stracić :razz::razz: [/FONT] Quote
Doginka Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 eria napisał(a):straszna szkoda ze dziewczynka nie zdazyla zakosztowac szczesliwego zycia z kochajacymi opiekunami....:-((*) Wolała za TM:-( ['][']['] Waszeczko, czy nie boisz się, że Lunka się przeziębi?:cool3: Quote
Pysia Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Przyszłam Cię pocieszyc w adidasach marki Ribok ;):diabloti: A zresztą założę jednak stare Adidasy :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Doginka napisał(a): Waszeczko, czy nie boisz się, że Lunka się przeziębi?:cool3: nie boję się :cool3: to było króciutko i raz dwa wyschła :loveu: Quote
Pysia Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Zignorowała mnie pinda jedna :crazyeye::mad::evil_lol: Quote
Doginka Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 [quote name='Pysia']Zignorowała mnie pinda jedna :crazyeye::mad::evil_lol: Biedna Pysiu, czym sobie na to zasłużyłaś?:cool3::crazyeye: Quote
malawaszka Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Pysia napisał(a):Zignorowała mnie pinda jedna :crazyeye::mad::evil_lol: :turn-l: Doginka napisał(a):Biedna Pysiu, czym sobie na to zasłużyłaś?:cool3::crazyeye: wymądrzactwem stosowanym :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ..... tylko w niektórych sytuacjach :evil_lol: Quote
Doginka Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Ale śliczny zmokrulec:loveu::loveu::loveu: http://img511.imageshack.us/img511/9580/dsc02611ob7.jpg Quote
eria Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 byłam, żałosny widok mokrego sznupa widzialam:evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 hahaha sznaucery byłyby okropnie brzydkie bez tych włosów :evil_lol: Pepie chyba nigdy nie pozwolę się moczyć w jeziorach ani rzekach bo u niej z tym sikaniem mógłby być problem :placz: a teraz idę kąpać Pepiszcze :loveu: od dwóch dni łazi nasmarowana olejem palmowym :evil_lol: i już czas to zmyć :lol: Quote
Pysia Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Doginka napisał(a):Biedna Pysiu, czym sobie na to zasłużyłaś?:cool3::crazyeye: Niczym :-( Ona mnie nie lubi :placz: malawaszka napisał(a)::turn-l: wymądrzactwem stosowanym :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ..... tylko w niektórych sytuacjach :evil_lol: Pewnie :diabloti: Bo dla Ciebie wszystkie auta z napędem na 4 koła to jeepy :evil_lol: Muszę Cię czegoś nauczyć, żebyś była taka mądra jak ja :diabloti: Quote
Medorowa Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Pysia napisał(a): Pewnie :diabloti: Bo dla Ciebie wszystkie auta z napędem na 4 koła to jeepy :evil_lol: Muszę Cię czegoś nauczyć, żebyś była taka mądra jak ja :diabloti: Buhhahahaa już gdzieś o tym dzisiaj czytałam:evil_lol::evil_lol: Buhahahah Waszka ma podobny tok myślenia do mnie:roll::evil_lol: Quote
Recommended Posts