Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zazdroszczę takiej pływającej Lunki. Odważny z niej morsik miniaturowy ;)
Gimloń pod tym wzgledem jest kotem - woda go gryzie. jak miał 5 miesięcy wskoczył za zaprzyjaźniona suczką do wody i nieźle się wystraszył braku gruntu pod łapkami. Suczce woda sięgała tylko do brzucha, ale problem w tym, że suczka była budowy i wzrostu dobermana :lol: Gimloń runął pod wodę zupełnie sie tego nie spodziewając :shake: Oczywiście chciałam go później oswoic z woda i nauczyć pływać, ale mu sie robi problem, gdy woda mu jajeczka zmoczy :lol: Staje jak wryty i nie ruszysz go dalej nawet najlepsza zabawką :shake:

Posted

eria napisał(a):
straszna szkoda ze dziewczynka nie zdazyla zakosztowac szczesliwego zycia z kochajacymi opiekunami....:-((*)

Wolała za TM:-( [']['][']

Waszeczko, czy nie boisz się, że Lunka się przeziębi?:cool3:

Posted

Pysia napisał(a):
Zignorowała mnie pinda jedna :crazyeye::mad::evil_lol:

:turn-l:

Doginka napisał(a):
Biedna Pysiu, czym sobie na to zasłużyłaś?:cool3::crazyeye:

wymądrzactwem stosowanym :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ..... tylko w niektórych sytuacjach :evil_lol:

Posted

hahaha sznaucery byłyby okropnie brzydkie bez tych włosów :evil_lol:

Pepie chyba nigdy nie pozwolę się moczyć w jeziorach ani rzekach bo u niej z tym sikaniem mógłby być problem :placz:

a teraz idę kąpać Pepiszcze :loveu: od dwóch dni łazi nasmarowana olejem palmowym :evil_lol: i już czas to zmyć :lol:

Posted

Doginka napisał(a):
Biedna Pysiu, czym sobie na to zasłużyłaś?:cool3::crazyeye:

Niczym :-( Ona mnie nie lubi :placz:

malawaszka napisał(a):
:turn-l:

wymądrzactwem stosowanym :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ..... tylko w niektórych sytuacjach :evil_lol:

Pewnie :diabloti: Bo dla Ciebie wszystkie auta z napędem na 4 koła to jeepy :evil_lol: Muszę Cię czegoś nauczyć, żebyś była taka mądra jak ja :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):

Pewnie :diabloti: Bo dla Ciebie wszystkie auta z napędem na 4 koła to jeepy :evil_lol: Muszę Cię czegoś nauczyć, żebyś była taka mądra jak ja :diabloti:

Buhhahahaa już gdzieś o tym dzisiaj czytałam:evil_lol::evil_lol: Buhahahah Waszka ma podobny tok myślenia do mnie:roll::evil_lol: