Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='tangerine74']http://img356.imageshack.us/img356/5760/dsc0354xg5.jpg
a gdzie sie uchi podziały??? :crazyeye:

uchi się złożyły bo to była chwila konsternacji bo Pepa zwinęła patyk i Luna myślała :cool3: co by tu zrobić, żeby nie wyjść na głupa :evil_lol:

[quote name='Matusz']no to i tak pół biedy:evil_lol:

no :lol:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:cool1:widziałam pomieszane fotki i te świąteczne ;)[/FONT]

się cieszę :cool1:

piękne sylwetki moich dziewczynek :lol: co jedna to piekniejsza :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']a paszczen gewpychen ist gut??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

nie ma takich słów oprócz ist i gut

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:loveu::loveu:zlota polska jesień ;)......kurde tak szwabią że zaczęłam szukać słownika :razz::razz:[/FONT]

haha noo dokładnie jesienią nie miałam takich fajnych jesiennych fot :lol:

[quote name='BoJa']zdrastwuj:multi:

kakije prjekrasnyje sabaki u Tjebja:lol::lol:;)

ke? :hmmmm: nie obrażasz mnie przypadkiem??? :icon_roc:

[quote name='gassira']po takich ładnych terenach tam spacerujesz:loveu:nie ma u Was tych paskudniaków,wredniaków,ścierwaków;)....zwanych potocznie kleszczami:roll:

tfu tfu odpukać chyba jeszcze nie wyleźli z kryjówek :-x:2gunfire:

Posted

[quote name='BoJa']Przpadkiem zachwycam się Twoimi psami

NO! to się przypadkiem cieszę :loveu::lol:

[quote name='gassira']nic się nie dzieje przypadkiem:diabloti:

:hmmmm: i co z tym zrobimy?

Posted

malawaszka napisał(a):
"koło o mnie" (buahaha tak mówi Oliwka)

Coś w tym jest... w przedszkolu śpiewaliśmy "W koło choinki" a ja "w koło o choinki"... mama się przez wiele lat z tego nabijała :mad::lol:

leśne foteczki super :loveu:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]
a u nas już grasują kleszczory :diabloti::diabloti::diabloti:
z Ozzulka ściągam bo na niego włażą bo beżowy :diabloti:...na mnie bom bladolica :diabloti:
[/FONT]

o fuj! :angryy::angryy::angryy:

[quote name='tangerine74']z tym sie nie da nic zrobic i kropka :lol:
5005 :lol:

5007 :lol:

[quote name='szaraduszka']Coś w tym jest... w przedszkolu śpiewaliśmy "W koło choinki" a ja "w koło o choinki"... mama się przez wiele lat z tego nabijała :mad::lol:

leśne foteczki super :loveu:

hahahah "w koło o choinki" :roflt: z Oliwki też mamy niezły ubaw z tym i jeszcze ciągle ktoś chce żeby powiedziała trójkąt - a ona wtedy zniesmaczona mówi: klujtąt :roflt: :loveu:

[quote name='agbar']dziwne....:hmmmm: ile razy tu wleze to sie dlawie.....:diabloti:
czesc Waszencjo:multi:

cześć zadławiona :roll:

Posted

malawaszka napisał(a):
z Oliwki też mamy niezły ubaw z tym i jeszcze ciągle ktoś chce żeby powiedziała trójkąt - a ona wtedy zniesmaczona mówi: klujtąt :roflt:

Zanim rozpoczniecie awanturę o to na kogo patrzy Pepa :loveu:, wcisne swoje 3 grosze ;)
Uwielbiałam, gdy 4 letnia córeczka mojej przyjaciółki usiłowała powiedzieć "Kubuś Puchatek" - wychodził jej "tubus puuutatet" :lol: