Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tangerine74 napisał(a):
Zanim rozpoczniecie awanturę o to na kogo patrzy Pepa :loveu:, wcisne swoje 3 grosze ;)
Uwielbiałam, gdy 4 letnia córeczka mojej przyjaciółki usiłowała powiedzieć "Kubuś Puchatek" - wychodził jej "tubus puuutatet" :lol:

a ja do dzisiaj mowie Puchus Kubatek:oops:

Posted

Kurde!!!!!!!!!!!!!!! Mam w domu olbrzuma sznaucera!!!!!! :mdleje: nie wiem co robić - suki sie awanturują i są pozamykane w różnych pokojach :mdleje: znalazłam bidoka! jest piękny, wielki ale koszmarnie zaniedbany :mdleje: aaaaaaaaaaa co mam robić?!!!! :placz::placz::placz::placz: nie mogłam go zostawić na dwroze - kuleje i tak bardzo szukał pomocy :(

Posted

malawaszka napisał(a):
Kurde!!!!!!!!!!!!!!! Mam w domu olbrzuma sznaucera!!!!!! :mdleje: nie wiem co robić - suki sie awanturują i są pozamykane w różnych pokojach :mdleje: znalazłam bidoka! jest piękny, wielki ale koszmarnie zaniedbany :mdleje: aaaaaaaaaaa co mam robić?!!!! :placz::placz::placz::placz:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :crazyeye:

Posted

malawaszka napisał(a):
Kurde!!!!!!!!!!!!!!! Mam w domu olbrzuma sznaucera!!!!!! :mdleje: nie wiem co robić - suki sie awanturują i są pozamykane w różnych pokojach :mdleje: znalazłam bidoka! jest piękny, wielki ale koszmarnie zaniedbany :mdleje: aaaaaaaaaaa co mam robić?!!!! :placz::placz::placz::placz: nie mogłam go zostawić na dwroze - kuleje i tak bardzo szukał pomocy :(

ojej bidul...dobrze,że spotkał Ciebie na swojej drodze,sprawdz czy ma tatuaż?bo jak ma to może i ma czip!

Posted

malawaszka napisał(a):

o masz ci los :shake: :shake: wiosna i wysyp psów :angryy:

Nie wiem co ci doradzić :-(

Posted

[quote name='malawaszka']Kurde!!!!!!!!!!!!!!! Mam w domu olbrzuma sznaucera!!!!!! :mdleje: nie wiem co robić - suki sie awanturują i są pozamykane w różnych pokojach :mdleje: znalazłam bidoka! jest piękny, wielki ale koszmarnie zaniedbany :mdleje: aaaaaaaaaaa co mam robić?!!!! :placz::placz::placz::placz: nie mogłam go zostawić na dwroze - kuleje i tak bardzo szukał pomocy :(

[FONT=Arial]osz cholerka ......wiosna , cieczki , pewnie uciekł ....tylko komu i kiedy :shake:[/FONT]

Posted

żartowałam :errrr:

[SIZE=4]a dzisiaj mam mega ubaw bo wysłałam smsa do J i napisałam mu, że okradli mi auto - wszystko ze środka i z bagażnika :evil_lol: a siostrze wysłałam smsa że jestem w ciąży i że nikt jeszcze nie wie :evil_lol: - oboje od razu dzwonili :evil_lol: :evil_lol: