Matusz Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 http://img259.imageshack.us/img259/1659/dsc0287ate4.jpg :loveu::loveu::loveu: :diabloti: Quote
ariss Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 błaahahahha...świr na czarno-białe foty nastał:loveu: Quote
Justa Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Matusz']http://img259.imageshack.us/img259/1659/dsc0287ate4.jpg :loveu::loveu::loveu: :diabloti: KOLEJNY ! :diabloti: Quote
LeCoyotte Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Justa napisał(a):PAPUGA ! :diabloti: :diabloti::diabloti::diabloti: brawo Matusz za posta:evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Justa Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 To i tak ja jestem najfajniejsza :loveu: Pierwsza fotkę zobaczyłam :loveu: Quote
Matusz Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Justa napisał(a):To i tak ja jestem najfajniejsza :loveu: Pierwsza fotkę zobaczyłam :loveu: nie prawda:p ja widziałem ją pierwszy tylko nie zacytowałem wcześniej:cool1: Quote
Justa Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Matusz napisał(a):nie prawda:p ja widziałem ją pierwszy tylko nie zacytowałem wcześniej:cool1: dlatego bo nie byłeś dostatecznie fajny aby dostąpić tego zaszczytu :diabloti: Quote
clockwork Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [FONT=Arial]foty mi mulą.... ale to dobrze, przynajmniej mogę se tu w spokoju posiedziec :diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [FONT=Arial]:hmmmm: co z twoim stanem przedzawałowym :razz::razz:[/FONT] Quote
LeCoyotte Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Justa napisał(a):To i tak ja jestem najfajniejsza :loveu: Pierwsza fotkę zobaczyłam :loveu: a ja pierwszy zapapugowałem:cool1: Matusz tylko zapapugował papugę:eviltong: Quote
clockwork Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='LeCoyotte']a ja pierwszy zapapugowałem:cool1: Matusz tylko zapapugował papugę:eviltong: [FONT=Arial]chcesz papuge... znalazłam :grins: i skrzeczy mi jak opętana.... [/FONT] Quote
clockwork Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:hmmmm: co z twoim stanem przedzawałowym :razz::razz:[/FONT] [FONT=Arial]stan już chyba POZAWAŁOWY... bo jakoś mi lepiej :eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]stan już chyba POZAWAŁOWY... bo jakoś mi lepiej :eviltong::eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]5033:p ty masz PO a Waszka pisala że ma PRZED :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Justa Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 LeCoyotte napisał(a):a ja pierwszy zapapugowałem:cool1: Matusz tylko zapapugował papugę:eviltong: Ptactwo :diabloti: Quote
clockwork Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]5033:p ty masz PO a Waszka pisala że ma PRZED :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]oooooo z P.O to ty mnie nie mieszaj :diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]oooooo z P.O to ty mnie nie mieszaj :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]z PiS tysz nie :diabloti:[/FONT] Quote
malawaszka Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:hmmmm: co z twoim stanem przedzawałowym :razz::razz:[/FONT] stan przedzawałowy trwa - co najmniej do jutra - troszkę mi się udało uspokoić już dzięki gadaniu głupot :eviltong: a chodzi o to, że dziś pojechał do domku Lenny - były emocje czy pojedzie, czy sie spodoba itd... no i pojechał i radosć wielka :multi: a tuż po tym dostałam linke o kolejnej sznupince - mini staruszeńka bez ząbków :placz: w schronie :placz: w Łodzi... no i poryczałam się bo jakbym już mieszkała na wsi to bym kruszynkę wzięła żeby sobie spokojnie dożyła tak długo jak długo jeszcze jest jej pisane, ale tu do bloku nie mam kompletnie jak no i załamka :shake: z łodziankami zaczęłyśmy robić ogłoszenia, a że wcześniej ogłaszałam mini sznupkę Zorkę - pokazywałam tu jej fotki taka lalunia jak szczeniaczek wygląda a ma 12 lat - to do ludzi którzy o nią pisali do mnie wysłałam tą z Łodzi - Mimi, ale nie miałam wielkiej nadziei bo Mimi nijak nie wygląda jak Zorka - Mimi wygląda tak - jest po wycięciu tony dredów:-(: No i odpowiedziały DWIE rodziny!!! Jeszcze nic nie wiadomo i musimy trzymać z całej siły :kciuki: bo to byłby naprawdę cud jakby się udało w kilka godzin znaleźć dom dla takiej starowinki!!! :mdleje: :kciuki: Quote
Alicja Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [FONT=Arial]to jak już zaciskam to zaciskam ...teraz to już nic nie zrobie w domu .....a kij im w oko ......:kciuki:[/FONT] Quote
Vectra Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 trzymam MOCNO :kciuki: Ja gadałam z moim TZ , by zrobić , ze dwa - trzy kojce i jakie tymczasy brać .. ale on kurde nieugięty , :evil_lol: uzasadnia to tym , że jak JA wezmę pod dach to nie oddam :( a jak oddam , to będę wyć i zatruwać mu życie ....... głupie te chłopy som !!!!!! żebym ja mu chociaż raz zatruła zycie ..... :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='Vectra']żebym ja mu chociaż raz zatruła zycie ..... :evil_lol: :evil_lol: ach tam zaraz :evil_lol: trzymajcie kochane trzymajcie :kciuki: :loveu: no to teraz już Dobranockowa fotka ostateczna i uciekam:lol: Quote
Medorowa Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Vectra napisał(a):a jak oddam , to będę wyć i zatruwać mu życie . Uwierz mi, że właśnie tak by było:roll::roll:Cieżko doddać w chu...olerę:roll: trzymam kciuki:p Quote
malawaszka Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 ciążko oddać - pewnie że ciężko, ale cóż znaczy kilka łez przy oddawaniu wobec tego, że psiak ma nowe życie :loveu::loveu::loveu: dla mnie - bezcenne :loveu: Quote
Medorowa Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 malawaszka napisał(a):ciążko oddać - pewnie że ciężko, ale cóż znaczy kilka łez przy oddawaniu wobec tego, że psiak ma nowe życie :loveu::loveu::loveu: dla mnie - bezcenne :loveu: Masz rację, nie przeczę... ale ja do dnia dzisiejszego, mimo tego, że wiem, że Yoshi ma sie dobrze, nie mogę sobie darowac:roll::roll:Dlatego powiedziałam sobie - NIGDY WIĘCEJ... nawet jak ostatnio dzwonili do mnie z prośbą o tymczas dla suczki amstaffa... ja już jednak nie potrafię:shake::oops: Quote
Vectra Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Ja już raz oddałam psa , który w zasadzie nigdy miał u nas nie być .... i wystarczy mi . Podziwiam wszystkie osoby które potrafią , to sobie wytłumaczyć , zrozumieć. Ja się za szybko zako****e i przywiązuje Dobranoc Waszuniu Quote
Doginka Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='malawaszka']no następna nie czyta!!!! :mad::mad::mad: tysiąc postów napisałam, że JA nie chcę :shake: i nie zrobie tego!!!czytać baby jedne! :eviltong::diabloti: Biedna Pepa - wsółczuję jej latem:placz::evil_lol: [quote name='malawaszka']fajosko że Wam się podobają :loveu::multi: i na dobranoc :hand: http://img230.imageshack.us/img230/7392/dsc02881qn6.jpg Cudo:crazyeye::loveu::loveu::loveu: Staruszeczkę też widziałam:placz: - biedulka:loveu: A to poprostu bomba:crazyeye::loveu::evil_lol: http://img241.imageshack.us/img241/9048/dsc0234xd7.jpg Quote
Recommended Posts