Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Justa mam nadzieję, że będzie okazja :cool1:

Matusz - przeważnie w domu na kompie mapy i różne takie robię :roll: a czasem mam fajne wyjazdy terenowe :loveu: generalnie jestem geografem :p

Weszko no kurcze nawet nie wiesz jak żałuję, że nie zdążyłam na Dirkulca występ :placz:

Dzięki Alu:loveu:

Kojocie Pepa znowu patrzy na mnie :p

Anetta - byłam u Ciebie i nie ma :mad::lol:

Posted

Vectra napisał(a):
Wasiu wpadaj do mnie też , do Kampinosu odemnie rzut beretem :diabloti:

Teraz to już nie masz wyjścia Waszencjo :cool3:
Bo ja to pół biedy, ale jak Vectra Ajde wypuści to huhuhuuu.. na skrzydłach do nas przylecisz :loveu:

Posted

[quote name='gassira']Bardzo się cieszę,że mogłam Cię poznać:multi::multi::multi::loveu::multi::multi::multi:

ja też się cieszę :loveu: szkoda, że tak krótko, no ale trudno ;)

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz:listeczek się zaczepił ;)
http://img521.imageshack.us/img521/6297/dsc0134bf4.jpg
[/FONT]

noo a jaką masę skarbów znalazłam pod Pepowym podwoziem :crazyeye::lol:

Poszłabym spać, ale nie ma miejsca dla mnie :mad::lol:

Wiecie co? Luna jest totalnie zakochana w J :lol: klei się do niego lafirynda jedna :evil_lol: normalnie nie odstępuje go na krok, przytula się, prosi o mizianko non stop, na spacerze jak jesteśmy i J wejdzie do sklepu a ja z psami na zewnątrz zostaję (:evil_lol:) to nie da się odciągnąć - stoi jak wmurowana i czeka - normalnie jestem w szoku bo ona tak do nikogo - exa mojego przecież znała od maleńkości i nie była za nim taka a z J od samego początku się skumali :loveu::loveu::loveu:

Posted

Witaj lesniczówko :p Śliczne zielone Wam w lesie z ziemi wyłazi :)
A jaka Pepa radosna :loveu:
Skoro J daje sie na to wszystko namówic, to ja się nie dziwię, że Lunka go nie odstępuje - pewnie też bym za nim łaziła ;)
U mnie w łózku bywa podobnie nad ranem, ale to ja jestem zawinięta w kołderkę, a dla M nie ma miejsca :eviltong:

Posted

po co ja tu przylazlam....no ja sie pytam.......trudno..ostatni raz : PIEKNE foty,kazda jedna,bez wyjatku......WYCHODZE ...bo sie udlawie:diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:multi:czyli J to jest TEN facet :loveu:...LUNA ma nosa ;).......o czym wsie wiedzą :evil_lol:
[/FONT]

hahah taaak nos Luny jest niezawodny :evil_lol:

[quote name='tangerine74']Witaj lesniczówko :p Śliczne zielone Wam w lesie z ziemi wyłazi :)
A jaka Pepa radosna :loveu:
Skoro J daje sie na to wszystko namówic, to ja się nie dziwię, że Lunka go nie odstępuje - pewnie też bym za nim łaziła ;)
U mnie w łózku bywa podobnie nad ranem, ale to ja jestem zawinięta w kołderkę, a dla M nie ma miejsca :eviltong:

no widzisz a z Luną to jest tak, że jak leży "koło o mnie" (buahaha tak mówi Oliwka) i J chce się położyć to raz dwa i jest dla niego miejsce - sama mu robi, a jak przychodzę ja to muszę się wciskać :lol:

[quote name='Erhan']A do Pepy się przytulić nie można :cool3: :evil_lol:

:shake: Pepa nie śpi na łóżku i musiałabym ze śmierdziuchem pierdziuchem na podłodze spać - nie da rady :lol:

[quote name='agbar']po co ja tu przylazlam....no ja sie pytam.......trudno..ostatni raz : PIEKNE foty,kazda jedna,bez wyjatku......WYCHODZE ...bo sie udlawie:diabloti:

a udław się :diabloti:

[quote name='olcha']
O jakie czad zdjęcie (cytuję żabę)

hahaha ciekawe spojrzenie :evil_lol:

[quote name='dbsst']hellloł koleżanko Waszko

cóz za radość na twarzy Ukochanego nie wiem czy spowodowana ciągłymi pstrykami czy uwiazaniem do dwóch brytanów :evil_lol:

http://img150.imageshack.us/img150/2548/dsc0082rw0.jpg

księciunio fantastycny :evil_lol::loveu::loveu:

http://img150.imageshack.us/img150/478/dsc0067kt7.jpg

Helloł :loveu: Księciunio zapewne dziękuje za komplement - przekażę mu :evil_lol:
a mina J spowodowana właśnie brytanami które miotały się i miotały inwektywami bo nie podobało im się, że ja idę w las a one nie mogą :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
no widzisz a z Luną to jest tak, że jak leży "koło o mnie" (buahaha tak mówi Oliwka) i J chce się położyć to raz dwa i jest dla niego miejsce - sama mu robi, a jak przychodzę ja to muszę się wciskać :lol:

(...)mina J spowodowana właśnie brytanami które miotały się i miotały inwektywami bo nie podobało im się, że ja idę w las a one nie mogą :evil_lol:

Podejrzewam, że J nie certoli sie i po prostu uwala koło o Luny ;) A Ty sie pewnie certolisz i delikatnie przesuwasz pieseczkę :cool3: U nas tak własnie było, ale szybko pokapowałam co sie święci i się uwalam na psunia, więc psuń się szunia;) - no musi, w końcu nie da rady z moim ciężarem :shake:

Brytany miotające inwektywami to straszliwa sprawa:shake: Mój w sobotę wygarnął chyba 12 psom jednoczesnie, bo one biegały po torku agilitowym, a on musiał czekać :cool3: W końcu pobiegał i wymyślił, żeby wejśc na onkowatego wybitnie spokojnego psa. Oczywiście za taką bezczelność już mu się oberwało (wrrrrr.. kłap-kłap, wrrrrrrr...), ale nie pozostał dłuzny :shake: Osiołeczek mój bezczelny:shake:
Nie mam pojecia jak go psiej kultury nauczyć :shake::mad::shake:

Ech... rozpływam sie w zachwytach nad Gass :D
Ona zmienia mój pogląd na piekno średniaków :D Oczywiście w pozytywnym kierunku :D

Posted

no własnie ON się certoli a ja się uwalam :evil_lol: ale ona ta mała lafirynda tak go kocha, że jemu się odsuwa jak on tylko pomyśli o tym, żeby się położyć a ja muszę się najpierw uwalić to ona wtedy łaskawie wygramoli się spode mnie i kładzie obok, a najczęściej jeszcze najpierw schodzi z łóżka z fochem, nieszczęśliwa i skrzywdzona idzie na legowisko, tam kopie przez 5 minut po czym wraca na łóżko :evil_lol:

ojjj Lune też nie potrafi sie zachować przy psach :shake: ona jest straszny cienias i tchórz - jak jakiś większy pies do niej podejdzie to ja aż czuje w powietrzu napięcie i ona wytzrymuje tylko chwilkę kiedy się obwą c h u j ą :evil_lol: (żeby nie wypipkowało) po czym następuje piszcząco-chisteryczny atak mający na celu ogłuszenie przeciwnika :shake: czasem tylko udaje mi się ją odwieść od tego pomysłu jak jestem w miarę blisko, widzę jej napięcie i mówię jej że nie wolno, że spokojnie i że to jest taaaaki fajny kolega :lol:

a Gassira jest naprawdę zjawiskowa :loveu:

:lol:

Posted

[FONT=Arial]ciebie też nienawidze :obrazic::obrazic::obrazic: wiesz za co :diabloti::diabloti:

widziałam foty ....choć starałam sie je ominąć :cool1:

ale chyba nie wszystkie wystawowe są Twojej produkcji??? :razz::razz:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]
ale chyba nie wszystkie wystawowe są Twojej produkcji??? :razz::razz:
[/FONT]

jak to nie??? wszystkie wystawowe wstawione u mnie przeze mnie są mojej produkcji :lol:

też Cie nienawidze :eviltong: