Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
mnie nie ale wiem że Pysia ma fotki boksi chyba dwie :cool3:

ale dziś piękna wiosna :loveu::multi::multi::multi:

Och dziękuję Ci za tak cenną informację;):lol:

Posted

Doginka napisał(a):

Ale mam pytanko:oops: - Co to znaczy zmaszczona fota?:cool3::oops::oops::oops:

Pooglądaj te co ja robię :diabloti: I więcej nie pytaj :evil_lol: Ci od Canonów powinni mnie na stosie spalić :oops: Tylko im nie mówcie :mad:

Posted

Świetne wystawowe psicha :D ale te na łonie natury zasznupione najlepsiejsze :loveu:

Poważniej: byłam na jednej wystawie w życiu, załamał mnie psi los (większości) i wiecej sie nie wybieram :shake:

U nas tez wiosna cudna :loveu:
Za to czas dzis jakis poplątany. Obiadek w piekarniku, a Gimli trzyma nam miejsce w kolejce na skraju kuchni :lol: jak podchodzimy, to nas wpuszcza przed siebie... to sie nazywa miec autorytet przewodnika u własnego psa :lol::loveu::lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
Dzisiaj połączyliśmy przyjemne z pożytecznym i do pracy pojechał ze mną J i dziewczynki :loveu:

czytając ten komentarz i oglądając zdjęcia dochodzę do wniosku, że Waszka jest leśniczym:evil_lol:

tangerine74 napisał(a):
:
Za to czas dzis jakis poplątany. Obiadek w piekarniku, a Gimli trzyma nam miejsce w kolejce na skraju kuchni :lol: jak podchodzimy, to nas wpuszcza przed siebie... to sie nazywa miec autorytet przewodnika u własnego psa :lol::loveu::lol:

Smaba też tak zawsze czeka przy wejsciu do kuchni i usuwa się każdemu z drogi :lol: Pepa i LaLoona pewnie też?;)

Posted

[quote name='BoJa']ale fajne"dziewicze" tereny

no "dziewicze" bo ta woda to niecki osiadań - tereny górnicze :lol:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]
Waszeczko gdzie pracowałaś :razz::razz:może gdzieś blisko nas ;)
[/FONT]

nie Alu - tym razem Katowice Giszowiec i okoliczne lasy

[quote name='tangerine74']Świetne wystawowe psicha :D ale te na łonie natury zasznupione najlepsiejsze :loveu:

też takie wolę :loveu:

Poważniej: byłam na jednej wystawie w życiu, załamał mnie psi los (większości) i wiecej sie nie wybieram :shake:

racja - na niektóre aż żal patrzeć :roll:

U nas tez wiosna cudna :loveu:

hahaha moje się nie certolą - Pepa leży zwykle na środku kuchni i trzeba ją przekraczać bo dama się nie usunie :shake: a Luna asystuje siedząc na narożniku :cool1:

[quote name='LeCoyotte']czytając ten komentarz i oglądając zdjęcia dochodzę do wniosku, że Waszka jest leśniczym:evil_lol:

noo jestem leśniczówką :evil_lol:

[quote name='LAZY']Widzę, że u Was wiosna tez pięknie dzisiaj wygląda!

ten las to trochę jesienny, ale trochę zielonego się już pojawia :loveu:

[quote name='Ka-Vanga']Waszeczko, ale superanckie foteczki :multi: :multi: :multi:.

senkju :loveu:

Posted

Justa napisał(a):
Waszko a może do nas na łosiowe Błota do kampinosu przyjedziesz do pracy ? :loveu:

nawet nie wiesz jakbym chciała, ale narazie robimy u nas w okolicy :shake: możliwe, że na Kujawach nam się robotka wyklaruje, ale szczerze mówiąc to wątpię bo za fajna sprawa, żeby coś z tego wyszło, no i OD musiałby ruszyć zad ze swojego domku :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
nawet nie wiesz jakbym chciała, ale narazie robimy u nas w okolicy :shake: możliwe, że na Kujawach nam się robotka wyklaruje, ale szczerze mówiąc to wątpię bo za fajna sprawa, żeby coś z tego wyszło, no i OD musiałby ruszyć zad ze swojego domku :lol:

No aj tez bym chciała, bo tyle czasu już się znamy wirtualnie a w życiu się nie spotkałyśmy :placz:

Posted

"Dzikie" fotki przepiękne!
Z wystawy też widziałam. Szkoda że mało no i że Dirulec się nie załapał na fotki twoją łapką zrobione. Ale fajnie było poznać choć w przelocie niemal ;)