Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

http://img222.imageshack.us/img222/8710/slimakaa2.jpg
:mdleje:
Rzeczywiście :roflt: Usta najlepsze :lol::lol: :roflt:

wczoraj przed zaśnięciem ostatnią informacją jaką odnotował mój musk było to, że amerykańcy przesunęli zestrzelenie tej satelity - no więc oczywiście mnie się śniło, że ona spadła... niedaleko dąbrowy i widziałam jak przelatuje przez atmosferę i ryp! w ziemię - wybuch jak atomówka i potem ta fala gorąca tak leciała i leciała i zbliżała się do nas, a ja nie mogłam znaleźć J i ta fala przeszła przeze mnie tak jak duchu w filmach przechodzą przez ludzi a ja dalaj nie mogłam znaleźć J

Waszka, za dużo myślisz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

2227.....coś mało stawiających kropeczkę :razz::razz:

Fotaski też widziałam , a o snach to powiem tak ....że jak była akcja z kotką Milką co znalazła ja Magda i było expresowe szukanie domu i dzień , wieczór i noc spędziłam przy GG i fonie ...to we śnie pisałam na GG i wysyłałam SMSy :roll::oops:

Posted

ehh tak ciagle piszecie o tych trymerkach ze sobie chyba tyz kupie jeszcze jeden :eviltong: tylko za cholere nie moge nigdzie znalezc nr tego ktory juz mam :evil_lol: a dwa takie same to mi niepotrzebne :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']2225 stawianie kropki na początku chyba nie jest normalne :lol:

czy to juz choroba psychiczna? :hmmmm: :evil_lol:

obrysuj :cool3:

juz sie robi:razz:

ale Luna miała oczywiście czas na wszystko oprócz robienie qpy :mad:

tak, meczace:angryy: sznupanie wazniejsze niz podstawowa potrzeba fizjologiczna:lol: Samba jak czasami sie zasznupi w trawie, to potrafi 10 min przymierzac sie, kuca-wstaje-idzie dalej-kuca-wstaje-idzie dalej-kuca.. i tak 100 razy:evil_lol: zawsze sie znajdzie cos wazniejszego, co trzeba obsznupac

[quote name='tangerine74']Kosmate mysli :lol: z nadmiaru trymowania :lol: - to moze byc to :multi:

:roflt:

Juz miałam napisać, ze nie wiem co piekniejsze: niufy czy sznupki, ale jednak wiem :p Niufy piękne (znałam jednego osobiscie, Bej mu było na imię) :loveu: ale sznupeczki :multi::loveu::multi::loveu::multi:

chcialas zdradzic sznupy! :mad:

Posted

tangerine74 napisał(a):
Zmora, to rzeczywiście kawał potwora :loveu: Przecudna moim zdaniem, ale poworna Gimlasiowym. Chociaz w sumie, to jestem ciekawa, jak zareagowałbym na taką sunię. Psa na pewno by sie bał potwornie, a suczkom czasem uchodzi na sucho, ze są wielkie i czarne ;)

Zapytaj Weszki jak Gimloń reagowałby na spacerku za Zmorką ;)

Weszko - fotki śliczne :loveu:
Ale niufowe najpiękniejsze :multi::eviltong:

Posted

[quote name='tangerine74']
Ja mam tem mały trymerek gorszy, nie Marsowy, ale to w ogóle nie ma porównania. Ile sie tamtym namacham, ile razy Gimlaska dziabnę niechcący, ile to trwa... no bez porównania w ogóle.

kurde kurde :placz: wolałabym obiektyw :lol:

Lunka cudnie zarosnięta

myślisz, że takie kudełki by się dało coatem wyczesać?

Juz miałam napisać, ze nie wiem co piekniejsze: niufy czy sznupki, ale jednak wiem :p Niufy piękne (znałam jednego osobiscie, Bej mu było na imię) ale sznupeczki :multi::loveu:

NO!!! i nie zostawiają glutów na spodniach :diabloti:

[quote name='anetta']http://img222.imageshack.us/img222/8710/slimakaa2.jpg

Rzeczywiście Usta najlepsze :roflt:

hahaha też mi siępodobają - takie namiętne i wydęte :evil_lol:

[quote name='Alicja']
Fotaski też widziałam , a o snach to powiem tak ....że jak była akcja z kotką Milką co znalazła ja Magda i było expresowe szukanie domu i dzień , wieczór i noc spędziłam przy GG i fonie ...to we śnie pisałam na GG i wysyłałam SMSy :roll::oops:

hahaha ja jak drukuję całą nockę i potem isę położę spać to cały czas śni mi się że się drukuje i drukuje :mdleje:

[quote name='Elitesse']ehh tak ciagle piszecie o tych trymerkach ze sobie chyba tyz kupie jeszcze jeden :eviltong:

wrrrrrrr złośliwiec :mad:

[quote name='LeCoyotte']czy to juz choroba psychiczna? :hmmmm: :evil_lol:

chyba tak :p

tak, meczace:angryy: sznupanie wazniejsze niz podstawowa potrzeba fizjologiczna:lol: Samba jak czasami sie zasznupi w trawie, to potrafi 10 min przymierzac sie, kuca-wstaje-idzie dalej-kuca-wstaje-idzie dalej-kuca.. i tak 100 razy zawsze sie znajdzie cos wazniejszego, co trzeba obsznupac

hahaha i tysiąc młynków z wypiętą doopką :evil_lol:

[quote name='asher']Tak a propos sugestii, widziadeł sennych itd.
Jedno takie milusie malowidło

Miłych snóóóów :loveu:
:diabloti:

hahaha Oliwia ze mną oglądała i nie płakała - jakieś to naciągane - powiem Ci jutro :lol:

[quote name='Pysia']Zapytaj Weszki jak Gimloń reagowałby na spacerku za Zmorką ;)

jakbyś czytała co piszę to być wiedziała :diabloti: że już pisałam o tym :mad:

[quote name='Alicja']
co tak siedzisz

jak siedzę...

2317

Posted

malawaszka napisał(a):

jakbyś czytała co piszę to być wiedziała :diabloti: że już pisałam o tym :mad:

Właśnie że czytałam, tylko nie to w " cytacie" :cool1: Oburzona niedowiarstwem przeanalizowałam literke po literce i nie znalazłam :cool3: Jako upatra kobieta zaczęłam bardziej dokładną analize- tym razem nawet wypowiedzi innych. Znowu nic :angryy: Się wnerwiłam ale zaczęłam od nowa i...Znalazłam cytat w cytacie :mad:

Gniwom się!

Posted

Waszko, niufy zostawiające gluty na spodniach mnie absolutnie utwierdzają w przekonaniu że sznupki najlepsiejsze :loveu:
Gimloń tez ma kudły długie i powoli sobie z nimi radzę. Musze się jeszcze sporo nauczyć. Najpierw trymowałam te szare miejsca, no i dzis na spacerze widziałam wyraźna róznicę w długosci i grubości futra na środku grzbietu, głównie na kłębie i przy ogonie, oraz wszędzie indziej. Dziur na psie narobiłam :mad: Na szczęście futra jeszcze sporo, a trymowanie uzależnia: dziś srodek grzbietu przejechany ciut, a boki porządnie :p Pojutrze poprawię i bedzie ok :multi:

Kurde, kurde, robisz takie foty, że na twoim miejscu też bym miała dylemat czy na fajoski obiektyw nie zbierać :loveu: Ja do fot talentu nie mam, więc sie trymowaniem pocieszam :lol:

Pysiu, dobrze gdzies czytałam, że Zmorka jest anioł i radzi sobie z panikarzami typu sznupiańskiego?

Posted

tangerine74 napisał(a):

Pysiu, dobrze gdzies czytałam, że Zmorka jest anioł i radzi sobie z panikarzami typu sznupiańskiego?

1. Na spacerze z Weszką i sznupkami miałam zawsze moje jasne ubranie ubabrana od....łapek sznupkowych :diabloti:
2. Na spacer ze Zmorka mogę iść w białych spodniach i przychodzę czysciutka :loveu:
3. Hym....Nie wiem dlaczego dzieci Zmorki się glucą :crazyeye: Ona mnie nigdy nie ugluciła :multi:
4. Niufy mają jedną podstawową zalete :loveu: Nie budzą całego społeczeństwa swoim jazgotem :diabloti:
5. Niufy mają jeszcze jedną zalete :evil_lol: Nie sa panikarzami :diabloti:

Co do Zmorki to jest to anioł nawet wśród niufów :loveu: Działa uspokajająco nawet na największe panikarskie malutkie psy :loveu: Po chwili każdy jazgotliwy panikarz tupta zgodnie za nią z ogonkiem lub jego kikutkiem w górze :multi:

A Luneta zrobiła raz wojne podjazdową gdy Szelma miała cieczke :evil_lol: Na Szelme Luneta tez nie reagowała apniką ( przypomnij sobie Weszko mła ;) ). Zbiegło się kilka psów ( chyba dwa) i chciały Szelmusie pokryć. Luneta stanowczo się temu sprzeciwiła dzielnie broniąc Szelmusiowej cnoty po czym jak te zwróciły się w jej strone ....zwiała za Szelme :diabloti: A Szelma uznała, że Luneta ma racje i miałam nie lada problem :mad:

Posted

Pysiu, no co Ty sie dziwisz że dzieci sie glucą? W końcu to dzieci - takie ich prawo :lol:
Cudne to Twoje potwory :loveu: Po jedynym znanym mi osobiście niufie mam wspomnienie siły spokoju i szoku, gdy w koncu raz szczeknął: WOOOF! M go wtedy prowadził w zastepstwie jego pana i pamiętam jak nogi sie na ten dzwięk pod M ugięły :lol: To było jakieś 12 lat temu. Nie mielismy wtedy nawet zbyt wielu wspólnych planów, a co dopiero wspólnego sznupka.;)

Gimli w wakacje dał popis tego jak boi się tej wielkości psów: spotkalismy ogromego bernardyna, Bretana. Gimli podchodził do niego na wielkim polu dobre 5 minut. W końcu podszedł, ale dalej szczekał ze strachu. Udawało nam się go uspokoić ma 15 sekund, a potem dalej szalał. Bretan wykazywał się dużą dawką cierpliwości :loveu: no i Bretan był biało-płowy, a i tak potwornie straszny ;)
Natomiast na suczki Gimli reaguje spokojniej. Nawet na ogromne. Może nie jest spokojny, ale nie boi sie tak bardzo.:multi:

Fakt: o ślady sznupich łapek jest łatwo na spodniach :lol: Ale one są takie sliczne, maleńkie :loveu:

Gimli nie budzi całego społeczeństwa jazgotem - on woli budzić domowników spiewem :evil_lol:
Lunka ma cudownie, że ma takie niufiaste kolezanki:p

Posted

[quote name='Pysia']
2. Na spacer ze Zmorka mogę iść w białych spodniach i przychodzę czysciutka :loveu:

hahaha chyba, że wytrze pysk z ekhem czegoś co właśnie zjadła :diabloti::evil_lol:

nie ukrywam, że Zmora jest świetna i ją uwielbiam chociaż ona ma mnie w dupie hahaha i tak wole brodate :loveu:

ehh a co do zbierania na obiektyw zamiast trymera - cena trymera to nawet mniej niż 1/10 fajnego obiektywu, a odkładanie mi jeszcze nigdy nie wyszło :evil_lol:

no to jeszcze trochę tych spokojnych, nieglucących się, czyściutkich i w ogóle naj naj naj niufów :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha chyba, że wytrze pysk z ekhem czegoś co właśnie zjadła :diabloti::evil_lol:

nie ukrywam, że Zmora jest świetna i ją uwielbiam chociaż ona ma mnie w dupie hahaha i tak wole brodate :loveu:

ehh a co do zbierania na obiektyw zamiast trymera - cena trymera to nawet mniej niż 1/10 fajnego obiektywu, a odkładanie mi jeszcze nigdy nie wyszło :evil_lol:

no to jeszcze trochę tych spokojnych, nieglucących się, czyściutkich i w ogóle naj naj naj niufów :diabloti:
http://img174.imageshack.us/img174/4628/dsc0096lg2.jpg

Zwróć uwagę, że moja uglucona nie jest :evil_lol:
A pychol to ona sobie wyciera o innych :diabloti:

Posted

[quote name='aga1215']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: ale Lunetka wyrosła:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Bo to ta woda na tym spacerniaku taka cudowna, że wszystko rośnie :multi: Lunetka rośnie, tuptusie rosną i gałęzie ;), i liście z lodu i ślimaczek :loveu: Raaaanyyyyyyyyy! Nie wpuszczajcie tam niufków!!! :razz:

http://img509.imageshack.us/img509/8548/dsc0097as6.jpg tu widać, że niufki nie glucą :evil_lol:

Waszko, no widzisz, na trymerek łatwiej nazbierać ;)

A my wczoraj wieczorem kupilismy bilety i lecimy w czerwcu na włóczegę po Szkocji:multi: Mam dziś cudowny nastrój! Na samo wspomnienie, że bylety juz są szczerzę się przed siebie :p

Posted

haha tak - Zmora to ta po lewej i ona faktycznie nie miewa takich glutów - aż takich bo nie ma takich fafli mocno wiszących, a jak się ślini to wtedy jak sępi - ale wtedy kapie jej :hmmmm: czysta ślina hahah przezroczysta a nie te białe gluciory :lol:

o rany Tangerine zabierzcie mnie do Szkocji :modla: :placz:

Posted

Waszko ..tak patrze i patrze i oczom nie wierze...czym Ty ta swoja Lunete karmisz?
na jakims modyfikowanym pokarmie jest?
bo troche wiecej owlosienia ma a nie wspomne ze jakby ciutenke urosła..ale to pewnie moje zludzenia "apteczne":cool1::p

Pozdrawiam cieplutko,Aga