Alicja Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='LeCoyotte']bry :hand: mialas na mysli 'ten z kropka'? :razz: http://img404.imageshack.us/img404/7118/dsc0099qh1.jpg fajne to to :cool1: sepi? bo taki wzrok ma:lol: :multi::multi::multi::multi:o dokladnie o cia mnie chodziło :oops: 2321 Quote
tangerine74 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 malawaszka napisał(a):o rany Tangerine zabierzcie mnie do Szkocji :modla: :placz: Możemy co najwyżej Gimlonia Ci zostawić ;) Wczoraj mu tłumaczylismy, żeby na spokojnie to przyjął ;) że nie poleci z nami, bo by umarł ze strachu sam w luku bagazowym:shake: Mam nadzieję, ze do czerwca zrozumie :cool3: Spełniamy tą Szkocją życiowe marzenie wakacyjne M :loveu: A on w przypływie radosci z zakupionych biletów stwierdził: "no, a za rok Pompeje". Słyszycie? POMPEJE!!!:multi::multi::multi: (to moje marzenie) Quote
Pysia Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='tangerine74'] http://img509.imageshack.us/img509/8548/dsc0097as6.jpg tu widać, że niufki nie glucą :evil_lol: Powtarzam - moja się nie gluci !! :mad:;) [quote name='Justa']http://img509.imageshack.us/img509/8548/dsc0097as6.jpg Mam wnioskować, że Zmorka po lewej ? :razz: Dokładnie :loveu: Zmorka akurat rozmawiała z Justynką na temat smakołyków przechowywanych w kieszeni tejże damy :diabloti: Ona wtedy jakby gadała wargami poruszając :evil_lol: [quote name='tangerine74']No chyba:cool3: Tylko dzieci sie glucą :evil_lol: Pewnie ze tylko dzieci :roll: [quote name='malawaszka']haha tak - Zmora to ta po lewej i ona faktycznie nie miewa takich glutów - aż takich bo nie ma takich fafli mocno wiszących, a jak się ślini to wtedy jak sępi - ale wtedy kapie jej :hmmmm: czysta ślina hahah przezroczysta a nie te białe gluciory :lol: Dokładnie to opisałaś :multi: I z tej śliny nie zostaja po praniu ślady :multi: Ale...po glutach Szelmy zostają na czarnych rzeczach :cool1: Ale jest na to sposób ;) Nie nosić się na czarno tylko na beżowo :evil_lol: [quote name='Katerinas']Jak zwykle cudne zdjęcia. :loveu: A te pola na spacery macie super :-) I tak oglądam, oglądam... a tu nagle wielkie czarne psy :-o :lol: Niufy piękne :loveu: Mnie się wydaje, że wszędzie mozna znaleźć fajne miejsca :) Prawda że Weszka foci cudnie moje czarnuchy?:loveu: Quote
AlKil Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Ach jak cudna Nowa Niufowa galeria!!!! :evil_lol: W temacie glucenia powiem tak: Dziecię Zmorki marki Ballada się nie gluci!!!!!!:multi: ma to po mamuni. Albi gluci... Tz gluci, bo po operacji...:cool1: Ufff, zagluciłam sie na amen..... gdzie Luneta???!!!!:evil_lol: Quote
Pysia Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 AlKil napisał(a):Ach jak cudna Nowa Niufowa galeria!!!! :evil_lol: W temacie glucenia powiem tak: Dziecię Zmorki marki Ballada się nie gluci!!!!!!:multi: ma to po mamuni. Albi gluci... Tz gluci, bo po operacji...:cool1: Ufff, zagluciłam sie na amen..... gdzie Luneta???!!!!:evil_lol: Prawda ze fajna ? :multi: Kurcze...Dlaczego ja nie wiem, że Ballada się nie gluci? :crazyeye: Kuna...I znowu stwierdzenie, że miała być moja.... Albi ma glucić bo jest facetem :diabloti: Patrz - TZ ( raczej facet bo zaglucony :evil_lol:) Tak :evil_lol: Po tych glutach zaplamionych my chcemy Lunete i Pepe :evil_lol: Quote
Katerinas Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Pysia napisał(a): Prawda że Weszka foci cudnie moje czarnuchy?:loveu: Nooo.... :-) Są naprawdę boskie na tych zdjęciach :loveu: A co tu tak pusto? Myślałam, że znów dziś będę nadrabiać zaległości... a tu cisza. :-o Quote
LeCoyotte Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Katerinas napisał(a): Myślałam, że znów dziś będę nadrabiać zaległości... a tu cisza. :-o to specjalnie dla Ciebie, zebys nie musiala nadrabiac:diabloti: łikendowy gratis :diabloti: Quote
Alicja Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 ufffff....2344.......:multi::multi::multi: Quote
Medorowa Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Byłam i foty nieglucąco-glucących niufów i jazgotliwych kudłacczy obejrzałam:loveu: Quote
Pysia Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Kobieto....Jakiś spacer? Rano byłam ale mam niedosyt, bo słońca jeszcze nie było :shake: Quote
tangerine74 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 My za to mieliśmy fajny słoneczny weekend :multi: Gimloń wybiegany po lesie - śpi mocno. Może Waszka z kudłatkami wzięło sobie weekend od komputerka? W końcu każdemu czasem się należy :p 2348:loveu: Quote
malawaszka Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 Witajcie! Odrobinkę zrobiłam sobie wolnego, ale głównie od dogo bo pracować musiałam i muszę nadal :placz: nie chce mi się jak diabli, no ale cóż... :roll: Dzisiaj był cudowny dzień!!! Jak ja bym chciała żeby już zostało tak ciepło :loveu: wybraliśmy się z moją siostrą do Olsztyna :razz: tego pod Częstochową - żeby nie było, że na mazury :lol: oczywiście jak tylko dojechaliśmy to pożąłowałam wyboru bo cała masa ludzie miała taki pomysł - no ale cóż... trudno znaleźć miejsca całkiem bezludne - mam takie na wsi i tam mamy ostoję spokoju :loveu: a dziś poszwędaliśmy się z innymi ludźmi :lol: burki przy okazji miały lekcję pilnowania się :mad: oczywiście najlepiej to wychodziło Lunie bo ona jako pies pasterski :cool1: musiała mieć wszystkich na oku i jak się rozdzielaliśmy to ganiała od jednego do drugiego itd... a ja tylko wodziłam za nią oczami bo goopota mogła się zgubić :mad: kilka foteczek - reszta jutro jak będę żywa i jak sięwyśpię bo chyba czeka mnie nocka a jutro od świtu dyżur z Oliwią :mdleje: boski kadr :grins: aha 2350 Quote
malawaszka Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 Pepa była czesana przed wyjściem :lol: Quote
Medorowa Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 malawaszka napisał(a): mnie nocka a jutro od świtu dyżur z Oliwią Czyli będzie wesoło:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Olsztyn:cool3: wybieram sie tam od dawna i jakos trafic nie moge;) [quote name='malawaszka'] boski kadr :grins: http://img249.imageshack.us/img249/4525/dsc0027ti5.jpg az Loonie szczena opadla:cool3: [quote name='malawaszka']Pepa była czesana przed wyjściem :lol: przed wyjsciem z kadru?:evil_lol: http://img222.imageshack.us/img222/5716/dsc0029qb8.jpg :loveu: Quote
Alicja Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 2352........:grins: wow :loveu:...i znów dobij mnie fotkami :placz: Quote
malawaszka Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 [quote name='Medorowa']Czyli będzie wesoło:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: uhm:roll: [quote name='LeCoyotte']Olsztyn:cool3: wybieram sie tam od dawna i jakos trafic nie moge;) pod Cz-wę się wybierasz? czy do tego Olsztyna na pojezierzu? :razz: [quote name='Alicja']2352........:grins: wow :loveu:...i znów dobij mnie fotkami :placz: dobijam :placz: :eviltong: Oliwia na baranie :diabloti: Quote
malawaszka Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 Kojocie oszuście! to jeden obrazek :lol: 2360 :p :hand: Anettko ależ nie ma za co :lol: polecam sie na przyszłość ;-) Quote
LeCoyotte Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 malawaszka napisał(a): pod Cz-wę się wybierasz? czy do tego Olsztyna na pojezierzu? :razz: tam gdzie Ty:cool1: malawaszka napisał(a):Kojocie oszuście! to jeden obrazek :lol: 2360 :p :hand: to dla zachety, mozecie klikac w kazda pokolei:evil_lol::eviltong::cool1::diabloti::hand: Quote
Doginka Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Ale super macie tego barana:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Monika, ale suuuuuuuuuuuuuuper foty!!!!!!!!!!!!!!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Alicja Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 1sza ...2362 ..........ostatnia ....2363...:diabloti: jednak podbiera Ci Oliwkowa zabawkę :roll: http://img209.imageshack.us/img209/5961/dsc0171dd1.jpg a dobijaj mnie .....niech Ci będzie :p Quote
tangerine74 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 :loveu:M był kiedyś w tym Olsztynie i piękne foty pokazywał potem, ale gdzież jego fotom do Twoich. Już wtedy doszłam do wniosku, ze czarno-srebrny sznup by sie tam doskonale prezentował i że ewidentnie brak szaleńca na tych fotach. A tu proszę: http://img222.imageshack.us/img222/5716/dsc0029qb8.jpg:p http://img245.imageshack.us/img245/71/dsc0034aq8.jpg :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts