Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:loveu:cieszę się, że się podobają :multi:

uwaga uwaga muszę się pochwalić!!! ODEBRAłAM DOWóD hahahaha :laugh2_2::B-fly::B-fly::B-fly:

a poza tym to dopadła mnie jakaś mega alergia, usmarkanam, upłakanam i smuchniętam :shake:

Posted

[quote name='malawaszka']:loveu:cieszę się, że się podobają :multi:

uwaga uwaga muszę się pochwalić!!! ODEBRAłAM DOWóD hahahaha :laugh2_2::B-fly::B-fly::B-fly:

a poza tym to dopadła mnie jakaś mega alergia, usmarkanam, upłakanam i smuchniętam :shake:

ale nie podpisałaś drukowanymi jak asher :roflt:

oooo to leszczyna czy olcha teraz kwitnie :razz::razz: bo mnie palą oki ... i na polku cieknie z nochala :diabloti:

Posted

olcha i leszczyna na pewno kwitną bo j mam na nie największe uczulenie - chociaż możliwe, że one są już po pyleniu bo to dziadostwo i w zimie pyli a jak taka zima jaka była to nie wiem kiedy :roll: a dziś taka wichura, że wszystko siesypie - łącznie ze mną :grins:

hahaha poplułam się kawą na wspomnienie podpisu Asherowej - co my byśmy bez niej zrobiły :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']

JJJJAAAAA!!!!! weszeczko... toś ty już pełnoletnia??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::roll:

Posted

tak tak tak jestem pełnoletnia :multi::multi::multi::evil_lol: okłamywałam Was, że mam 16 lat :lol:

wymęczyłam Lunete :oops: ponieważ prawie dziś zamówiłam tego cholernego coat kinga co to pewnie Tangerine dostała zniżkę ale pod warunkiem, że będzie mnie na niego namawiać :mad::lol: ale zrezygnowałam sprawdziwszy stan zakurzonego konta :evil_lol: więc postawiłam gnojka na stole i chyba z godzinę jak nie wiecej męczyłam :razz: duuużo wyczesałam tym marsem co mam więc chyba narazie odpuszczę coat kinga - jeszcze z dwa razy ją przetrymuję tym i maszynka - tylko chciałabym maszynką łeb i doopke - no i znowu schody bo o ile mniej więcej wiem jak zrobić dupkę żeby nie było schoda (pewnie mi się tylko wydaje, że wiem :p ) to nie mam pojęcia jak zrobić głowę maszynką, żeby na szyi ładnie było przejście z łysej pały na grzbiet okudlony :niewiem:

Posted

[quote name='malawaszka']nie mam :lol:
bo powinnas miec drugiego takiego szalenca i wtedy co jakis czas Lunetka by miala zmeczone fotki :evil_lol: (wiem z wlasnego doswiadczenia :evil_lol:)

Posted

malawaszka napisał(a):
szaleńca w sensie psa?? mam drugiego szaleńca - tylko problem w tym, że każda szaleje osobno :mad:

Bo Twoje nie mysla w podobny sposob hahaha i dlatego szaleja osobno ;) :evil_lol:.

Posted

[quote name='Ka-Vanga']Bo Twoje nie mysla w podobny sposob hahaha i dlatego szaleja osobno ;) :evil_lol:.

nie ma drugiego takiego, który by myślał podobnie jak Luna :shake:

a tu jest całkiem sobą :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
nie ma drugiego takiego, który by myślał podobnie jak Luna :shake:

oj tam, jakis by sie znalazl :evil_lol:, choc chyba by wystarczylo zeby mial podobne pomysly ;) :lol: :evil_lol:.