Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ależ gratuluję Ci Magdaleno :klacz: , która bezkarnie może jeść frytki ze smażenym syrem wieczorem :placz: WCALE nie zazdroszczę tego NIC a NIC :shake:

:grins:

nie tak całkiem bezkarnie.... za kare musze pozmywać po obiedzie :eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='clockwork']:grins:

nie tak całkiem bezkarnie.... za kare musze pozmywać po obiedzie :eviltong::eviltong:

mogłabym zmywać... :evil_lol:

[quote name='AnkaG']odnalazlam zdjęcie z wiosny - zobaczcie jaka Keysi łysa :evil_lol:

bleeee :shake::lol:

komin :lol:

Posted

Cudna poza wystawowa:crazyeye::loveu:

Widziałam wszystkie foteczki i muszę Ci powiedzieć, że są prześliczne:loveu:
A ja obraziłam się na NIKONA - im dłużej nim focę, tym mniej umiem focić:placz: - wychodzą mi przepalne foty:placz:

Posted

malawaszka napisał(a):
no własnie - ja też Lunie zawsze wygryzam dziury bo w niektórych miejscach łatwiej kudły wychodzą albo mnie łatwiej się je łapie :lol: i potem te miejsca są czarne a reszta siwa :loveu::lol:

To mnie bardzo pocieszyłyscie z Anką :p Najbardziej wyjechałam tam, gdzie było najbardziej szaro i właśnie tam ma odrastać czarno :multi:
Zauwazyłam, że po trymowaniu włos się wyraźnie "obluźnia". Może to trymer, a moze wiosna, ale dobrze, że tak jest. Nawet miejsca, które były wcześniej nie do ruszenia (łopatki i dół uda), teraz ładnie wypuszczają włos pod trymerkiem :) Gimli na poczatku był niespokojny, gdy po tych trudnych włosach jechałam. Pewnie go ciągnęło. Teraz ma na to luuuuuuzik.

Lunka na zdjęciach jest uczesana do focenia? Gimlasowe włosy tak przylegaja jedynie po praniu i to do momentu, aż nie wytarza się w legowisku - wprowadzi własne poprawki fryzjerskie :mad:

Posted

[quote name='clockwork']:grins:

wpadnij umyć kuchenkę :razz::razz:

Berek :multi::multi::multi:
Kurde a ja nie byłam z Ozzulkiem na Jurze jeszcze ....ale od nas to jednak kawałek drogi :razz:

Posted

[quote name='Doginka']
A ja obraziłam się na NIKONA - im dłużej nim focę, tym mniej umiem focić:placz: - wychodzą mi przepalne foty:placz:

buuhahahhaha.... te nikony tak mają.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: znam to... buuhahahahha... jakieś ferelne dziadostwo... wcale nie chcą współpracować :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

cze weszeczko :multi::multi:

Posted

:diabloti:wszystko widzialam...wszystkie foty , pozy , miny i nienaturalnosc wymuszona na paru fotach Oliwki, kiedy to tak straszliwie prawie w bezruchu kazalas jej ciociu stac:diabloti:...
i tylko jeden wniosek...po co sciemniasz:mad: ze przed wyjsciem czesalas Pepe? przeciez wszystcy widza foty i nikt sie nie da nabrac:cool3::razz:;)

dzien dobry...Waszeczko:loveu:

Posted

[quote name='Doginka']Cudna poza wystawowa:crazyeye::loveu:

hahah bo to mój cudny wystawowy pies :evil_lol:

Widziałam wszystkie foteczki i muszę Ci powiedzieć, że są prześliczne:loveu:

[quote name='clockwork']
buuhahahhaha.... te nikony tak mają.... :evil_lol: znam to... buuhahahahha... jakieś ferelne dziadostwo... wcale nie chcą współpracować :evil_lol:

no to ja dzisiaj z Wami się łączę w bólu bo dawno nie skopałam tylu fot co dzisiaj :placz: masakra prawie wszystkie za ciemne, częśc nieostra :shake: tłumaczę sobie tym, ze zachodziło ciągle słońce :roll::lol:

[quote name='tangerine74']
Lunka na zdjęciach jest uczesana do focenia? Gimlasowe włosy tak przylegaja jedynie po praniu i to do momentu, aż nie wytarza się w legowisku - wprowadzi własne poprawki fryzjerskie :mad:

hahaha co Ty? mówisz, że jej leżą włosy? każdy w inną stronę:lol: nie czesałam jej, za to Pepę czesałam i dzis też przed spacerem czesałam :evil_lol:

[quote name='Alicja']
Berek :multi:
Kurde a ja nie byłam z Ozzulkiem na Jurze jeszcze ....ale od nas to jednak kawałek drogi :razz:

berek :eviltong: no masz jakieś 60 km dalej :cool3:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']:diabloti:wszystko widzialam...wszystkie foty , pozy , miny i nienaturalnosc wymuszona na paru fotach Oliwki, kiedy to tak straszliwie prawie w bezruchu kazalas jej ciociu stac:diabloti:...
i tylko jeden wniosek...po co sciemniasz:mad: ze przed wyjsciem czesalas Pepe? przeciez wszystcy widza foty i nikt sie nie da nabrac:cool3:

dzien dobry...Waszeczko

dobry :eviltong: bo ja zła kobieta jestem i w dodatku kłamczucha

[quote name='Doginka']Cześć Wasiu:diabloti::loveu::evil_lol:

:mad:

Posted

[quote name='LeCoyotte']a czesalas? bo.. :hmmmm: :evil_lol:

TAK :diabloti:

no popatrz, prawie identyczne do opolskiego nieba :cool3: zrobione 4 min czesniej:evil_lol: http://lh4.google.com/vertobi/R8ReUfL-uHI/AAAAAAAAHQo/NdkEHOCueqE/PICT2815.jpg?imgmax=640

też mi się opolskie nie otwiera :shake:

[quote name='AnkaG']O ktoś jadł bobki ? :diabloti:

standardowo na łąkach była uczta :mad:

[quote name='Justa']no na grzbiecie jeszcze sie nawet ten fryz trzyma, szkoda, że tylko tam :evil_lol:

hahahha bo Pepa ma takie jedwabiste mięciutkie włoski i one tak fruwają na wietrze :lol::eviltong:

[quote name='clockwork']
ale do rybnickiego wasiu :roll: :scared: ci daleko :diabloti:

nooo - 60 km :placz:

Posted

no jakieś te zachody u nas nie takie :shake:

macie i śmiejcie się :eviltong:

żeby Pepie zrobić tyle zdjęć musiałam nieźle się nabiegać - uciekałam jej, szybko szczupak na glebę, psrtyk pstryk pstryk i Pepa już przy mnie :lol: