Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja mam radę ;) Żeby dzieciaczki nie chorowały :) Karolowi jak był mały robiłam syropek. Podawałam mu codziennie rano łyzeczkę. Do 7 roku życia. Syropek był zrobiony z czosnku, cytryny i miodu :) Nie wydelikacałam dzieciaka, biegał na dworze codziennie ze mną nawet w ulewy, śpik mu wisiał często do pasa od zmarznięcia i przemoczenia, a mimo to nie chorował ;) Zaczął dwa lata po zaprzestaniu podawania specyfiku i to z powodu...silnej alergii :cool3: W sumie w domu to ja najczęściej zapadam na choroby bo TZ i Karol to tak raz do roku coś łapią ale nie do końca ....

Posted

malawaszka napisał(a):
Rambo pojechał do domku :smilecol::ylsuper::Cool!::sweetCyb::cunao::drink1::beerchug::knajpa::laola::knajpa::drink1::beerchug::cunao:

Gratuluję sukcesu :klacz: :loveu:

Posted

Sznaucerka olbrzymka Neris z olsztyna jedzie do dusje do NL. Najprawdopodobniej w sobotę się spotkam z dusje, poznam Neris i przenocuję dziewczyny co przywiozą Neris z olsztyna do szczecina. :multi:

Posted

ehh w przyrodzie musi być równowaga :angryy: i na każdą dobrą wiadomość przypada zła :shake: do katowickiego schroniska "właściciele" :angryy: oddali sznaucera średniego 12 letniego!!! :mad::angryy: link w moim podpisie :roll: na szczęście monita znalazła mu DT ale DS poszukiwany jakby ktoś szukał ;)

a dziś pogoda była piękna i pojechałyśmy z dziewczynkami na Pogorię :loveu::multi:

:evil_lol: jak Tygrysek z Puchatka z czterech sięwybija:lol:

Posted

i był sobie piesek - tambylec

zaraz za nim pojawił się jego klon

widać, że niedawno wykluty

:lying: ale cóż to??? kolejny klon? :icon_roc:

Luna chyba też doznała szoku

piękna psia rodzinka nieprawdaż? mamusi, tatuś i córeczka albo synek, a kto wie czy mamusi nie jest też córką tatusia albo odwrotnie :angryy: i tak sobie żyją i płodzą...

Posted

tak tak ta mała Pannica też była

i pani Pepa, której nie umiem zrobić fajnej fotki :lol: i musiałam mooocno rozjaśniać bo jak Pepa zaczęła biegać to zaszło słońce :megagrin:

bo ten gupecek to śmigał jak zawsze

Posted

hahahaha a w ogóle to mam z suczynek niezły ubaw - dostały każda swoją kość tą preparowaną do mamlania - trochę za duże jak na nie, no ale to był gratis do karmy więc nie miałam wyboru :lol: Pepa oczywiście swoją dała radę napocząć, Luna swojej tylko pilnowała; wracam dziś do domu z ćwiczeń z Oliwią a tu Pepa jedną ogryza, na drugiej leży :-D Pepa poszła za mną do kuchni, wracamy a tu Luna tą napoczętą Pepową z lubością już mamla :evillaug: i co Pepa wyjdzie z pokoju to Luna poluje żeby tą drugą też jej zakosić :evil_lol: ojjj będzie dym w koncu :errrr:

Posted

Fajne foteczki. U mnie suki mają cieczkę i Nuka leje i sra w domu. 5 koop na dobę robi i chyba 20 siku. Z tego część w domu. Zwłaszcza w nocy. A wychodzi na ogród. :mad: