Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='anetta']I się nie podzieliła z nami :obrazic:

Przyczep owada do gładkiej powierzchni i czekaj, aż zacznie skakać!

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
Ale super Waszka :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='malawaszka']Dziń Dybry :eviltong: odpoczywam po kolejnym męczącym weekendzie :evil_lol:

ŻYJĘ!!!! :eviltong: nieustająco i wciąż :diabloti:

dzyń dzyń :multi::eviltong::eviltong::eviltong:
cieszkam się, że żyjesz :cool1::eviltong::evil_lol:

Posted

Waszko Ty jesteś Moją Babcią :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:loveu::loveu:Wszystkiego Najlepsiejszego :Rose::loveu:

posłałam Ci na GG lineczka do fotek pewnej suni ...nie dałoby się jej pod sznaucerka podciągnąć

Posted

[quote name='Alicja']Waszko Ty jesteś Moją Babcią :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:loveu::loveu:Wszystkiego Najlepsiejszego :Rose::loveu:

Buahahahahahahahah

Mamo :diabloti:

Posted

:shock: to ja Wam nie mówiłam, że się Was wyrzekłam :evil_lol: a kto jest moją babcią??? :hmmmm:

Pysia jak to MAMO??!! :crazyeye: ja już kompletnie się pogubiłam w tych dzieciach :shock: :mad:ciągle mi ktoś coś podrzuca :angryy:

Posted

malawaszka napisał(a):
:shock: to ja Wam nie mówiłam, że się Was wyrzekłam :evil_lol: a kto jest moją babcią??? :hmmmm:

Pysia jak to MAMO??!! :crazyeye: ja już kompletnie się pogubiłam w tych dzieciach :shock: :mad:ciągle mi ktoś coś podrzuca :angryy:

Zapytaj PIKI kto jest Twoją babcią :diabloti:
Masz paskudo dwie najśliczniejsze córki pod słońcem :loveu: Czyli mnie i Klockową :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
:shock:już kompletnie się pogubiłam w tych dzieciach :shock: :mad:ciągle mi ktoś coś podrzuca :angryy:

A ja myślałam, że to Ty ciagle przygarniasz i przygarniasz :loveu:

Czy u Was tez wciaz pada? Zapowiedziałam małemu popaprańcowi (czytaj: kochanemu wymoczonemu sznupeczkowi), że ma sie nauczyc załatwiać potrzeby w wychodku, bo ja nie będę go wyciagać na dwór na siłę ;) Gimli nie cierpi wody, więc jak cierpię na takich niby spacerkach :angryy:

Posted

[quote name='Alicja'] posłałam Ci na GG lineczka do fotek pewnej suni ...nie dałoby się jej pod sznaucerka podciągnąć

ona jest TU

dzięki za linke - właśnie nie wiem bo jej rodzeństwo nijak do sznupków nie jest podobne - ale co tam - przecież nikt na tym nie straci ;)

[quote name='Medorowa']Cze kuchareczko tii tiii nasza:loveu::loveu:

cze :grins:

[quote name='tangerine74']A ja myślałam, że to Ty ciagle przygarniasz i przygarniasz :loveu:

Czy u Was tez wciaz pada? Zapowiedziałam małemu popaprańcowi (czytaj: kochanemu wymoczonemu sznupeczkowi), że ma sie nauczyc załatwiać potrzeby w wychodku, bo ja nie będę go wyciagać na dwór na siłę ;) Gimli nie cierpi wody, więc jak cierpię na takich niby spacerkach :angryy:

pada i pada - wczoraj Pepa zastrajkowała i tak sięzaparła jak zobaczyła, że lej że musiałam ją ciągnąć jak osła na powrozie