ariss Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 malawaszka napisał(a):na dywan?????? :crazyeye::evil_lol: błahahahahaahhaah:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Doginka Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 malawaszka napisał(a):noo Olka już zdrowa - teraz mnie coś bierze :angryy: i tak w kółko :roll: Oby do lata:razz::p Pysia napisał(a):http://img165.imageshack.us/img165/7197/dsc0007vt4.jpg Psychopata czytający małej dziewczynce książeczke :diabloti: Buahahahahahahaha chyba zaraz zrobię siq na dywan :evil_lol: To samo jest ze mną - czytam i posikuję ze śmiechu Quote
malawaszka Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Oliwia: "osoba dziecka, którą miałam jest niewidzialna... i to potrwa... która osoba dziecka... i teraz musisz powiedzieć beeee i nacisnąć guziczek" :roflt: hahahaha właśnie Olka wpadła do mojego pokoju i pojechała z takim tekstem hahahahha Quote
Alicja Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 malawaszka napisał(a):Oliwia: "osoba dziecka, którą miałam jest niewidzialna... i to potrwa... która osoba dziecka... i teraz musisz powiedzieć beeee i nacisnąć guziczek" :roflt: hahahaha właśnie Olka wpadła do mojego pokoju i pojechała z takim tekstem hahahahha :crazyeye::crazyeye::crazyeye:......:roflt: ....bowska :loveu: i przeczytałam jeszcze ze Pysi puszczają zwieracze :oops::roll: Quote
agbar Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 witam cie kobieto o slabym wechu:evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 witaj :diabloti: aa nie chce mi się nic wymyślać :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 aaaaaaa.......ale fajniste .... http://img175.imageshack.us/img175/8818/dsc0086qq5.jpg Quote
agbar Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 oooooooo..TO mnie sie podobie:p http://img166.imageshack.us/img166/3674/dsc0090yw5.jpg Quote
Elitesse Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 malawaszka napisał(a):Oliwia: "osoba dziecka, którą miałam jest niewidzialna... i to potrwa... która osoba dziecka... i teraz musisz powiedzieć beeee i nacisnąć guziczek" :roflt: hahahaha właśnie Olka wpadła do mojego pokoju i pojechała z takim tekstem hahahahha ale o so chosi ? :crazyeye::crazyeye: Quote
Pysia Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 malawaszka napisał(a):Oliwia: "osoba dziecka, którą miałam jest niewidzialna... i to potrwa... która osoba dziecka... i teraz musisz powiedzieć beeee i nacisnąć guziczek" :roflt: hahahaha właśnie Olka wpadła do mojego pokoju i pojechała z takim tekstem hahahahha Buahahahahahaha:evil_lol: Co Wy jej dajecie do picia? :crazyeye: A może ona coś podpala po kryjomu :cool3: Quote
tangerine74 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Cudnie u Was :) Fotki wybitnie zachęcają do spacerów :) http://img90.imageshack.us/img90/3832/dsc0067iu8.jpg A tu tak pieknie widać jak się Lunce futro układa :loveu: Usiłuję Gimlonia (=Gimlego+gamonia) doprowadzić do takiego stanu, ale mi powoli idzie. Nie trymowałam go przez 2,5 roku :cool3: z niewiedzy i lenistwa. Teraz troche to potrwa zamin futro będzie wyglądać porządnie. Za to w dotyku, juz zaczyna być twardsze :multi: Pokazywałam Gimloniowi wczoraj fotki Luny i tłumaczyłam, że ma sie wziąć w garść i takie futerko mieć, ale cos nie by za bardzo zainteresowany :cool3: Na żywo, to by chetnie sprawdził łapą, nochalem i zębem, ale tak na jakims ekranie i bez zapachu, to żadna frajda patrzeć na psa ;) Quote
clockwork Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 wpadłam ino powiedzieć że masz u mnie tego ptaszka ;):diabloti: Quote
malawaszka Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Elitesse napisał(a):ale o so chosi ? :crazyeye::crazyeye: :niewiem: poczekaj aż Ci Madzia tak zacznie gadać :evil_lol: Pysia napisał(a):Buahahahahahaha:evil_lol: Co Wy jej dajecie do picia? :crazyeye: A może ona coś podpala po kryjomu :cool3: cholera myśąlisz, że mi psychotropy wykrada??? :evil_lol: tangerine74 napisał(a):Cudnie u Was :) Fotki wybitnie zachęcają do spacerów :) http://img90.imageshack.us/img90/3832/dsc0067iu8.jpg A tu tak pieknie widać jak się Lunce futro układa :loveu: Usiłuję Gimlonia (=Gimlego+gamonia) doprowadzić do takiego stanu, ale mi powoli idzie. Nie trymowałam go przez 2,5 roku :cool3: z niewiedzy i lenistwa. Teraz troche to potrwa zamin futro będzie wyglądać porządnie. Za to w dotyku, juz zaczyna być twardsze :multi: Pokazywałam Gimloniowi wczoraj fotki Luny i tłumaczyłam, że ma sie wziąć w garść i takie futerko mieć, ale cos nie by za bardzo zainteresowany :cool3: Na żywo, to by chetnie sprawdził łapą, nochalem i zębem, ale tak na jakims ekranie i bez zapachu, to żadna frajda patrzeć na psa ;) hahahha co Ty - może na fotach fajnie wygląda, ale ona też nietrymowana :shake: czasami ją trochę przetrymuję, ale to nie takie prawdziwe :evil_lol: podszerstka ma duużo :roll: ja też z tych leniwych :lol: zawsze sobie obiecuję że po tym goleniu ją wytrymuję jak trochę odrośnie i rak odrasta odrasta aż jest tak zarośnięta, że wolę znowu ogolić zamiast się męczyć i skubać :evil_lol: poza tym ona nie lubi - moja wina bo jej nie nauczyłam, ale teraz to po ptokach - wierci mi sie, kładzie, marudzi - ehhh jak widziałam jak Doginki sznupy leżą przy trymowaniu to :mdleje: clockwork napisał(a):wpadłam ino powiedzieć że masz u mnie tego ptaszka ;):diabloti: ooo to leceeeee :loveu: Quote
Elitesse Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 malawaszka napisał(a)::niewiem: poczekaj aż Ci Madzia tak zacznie gadać :evil_lol: juz sie boje :shocked!::shocked!: choc w sumie wolalabym zeby gadala a nie ze ja musze zgadywac co jej nie pasuje :roll: Quote
malawaszka Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 a dziewczynki moje śmierdziuszki, brudaski i niegrzeczniuszki dostały nowe szeleczki - główne przeznaczenie miało być, że do samochodu do pasów, ale są tak śliczne, że pochodzą w nich normalnie też :loveu: Luna jak w nich pierwszy raz poszła na dwór to tańczyła hahahah :evil_lol::evil_lol::evil_lol: te seledynowe cienie to chyba od odblasków :hmmmm: nie wiem bo nie mam tego na innych fotach z wczoraj np tu Luna kradnie Oliwkowe paróweczki :mad: bezczelnie na moich oczach :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Elitesse napisał(a):juz sie boje :shocked!::shocked!: choc w sumie wolalabym zeby gadala a nie ze ja musze zgadywac co jej nie pasuje :roll: hahahah ja się przy Oliwii nauczyłam, że jak beczy to albo głodne, albo śpiące, albo mokra pielucha albo brzuszek boli - 4 opcje nietrudno sprawdzić która tym razem trafiona :lol: Quote
clockwork Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 portfel... bier portfel gupia a nie parówki :evil_lol::evil_lol: http://img201.imageshack.us/img201/6513/dsc0005bw2.jpg Quote
Elitesse Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 malawaszka napisał(a):hahahah ja się przy Oliwii nauczyłam, że jak beczy to albo głodne, albo śpiące, albo mokra pielucha albo brzuszek boli - 4 opcje nietrudno sprawdzić która tym razem trafiona :lol: jestem wlasnie po lekturze baaardzo madrej ksiazki o jezyku niemowlat tam niby sa opisane rozne rodzaje placzu a mi za cholere nie udaje sie ich odroznic :diabloti: wiem tylko tyle ze placzem niemowlak NIE sygnalizuje ze "chce sie na tobie zemscic" "chce ci zatruc zycie" "nienawidze swojego lozeczka" czy " chcialbym byc dzieckiem kogos innego" :evil_lol::evil_lol: pozdrawiamy :loveu: Quote
malawaszka Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 clockwork napisał(a):portfel... bier portfel gupia a nie parówki :evil_lol::evil_lol: http://img201.imageshack.us/img201/6513/dsc0005bw2.jpg ona nie głupia i wie że portfel pusty :evil_lol: Elitesse napisał(a):jestem wlasnie po lekturze baaardzo madrej ksiazki o jezyku niemowlat tam niby sa opisane rozne rodzaje placzu a mi za cholere nie udaje sie ich odroznic :diabloti: wiem tylko tyle ze placzem niemowlak NIE sygnalizuje ze "chce sie na tobie zemscic" "chce ci zatruc zycie" "nienawidze swojego lozeczka" czy " chcialbym byc dzieckiem kogos innego" :evil_lol::evil_lol: buuuahahahaha a ja byłam przekonana że większośc tych lamentów to było "nienawidzę ciotki, nienawidzę ciotki" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: aaaaaa kochane Madziulki :buzi: Quote
Pysia Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 malawaszka napisał(a): cholera myśąlisz, że mi psychotropy wykrada??? :evil_lol: Lepiej sprawdź :diabloti::evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 brakuje mi kilku sztuk :mad::evil_lol: a zapomniałam napisać, że szeleczki sa produkcji taks z bazarku - rewelacja naprawdę polecam!!! wykonanie bezbłędne!!! Nawet dla huskuch ludzie zamawiają i są tak mocne ze nic się nie dzieje :multi: Quote
AnkaG Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Ale słodki maluch. Lubię u innych oglądać male dzieci. :lol: A ja zakupiłam u taks adresówki. Już fioła mamy z tymi adresówkami. ;) Źle z sunią u brata. :-( Quote
malawaszka Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 studium pewnego kopa (na szczęście to było tylko sypanie piaskiem i na szczęście nietrafione :mdleje: ) tu mało nie zemdlałam:-o Quote
Recommended Posts