Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oliwia: "osoba dziecka, którą miałam jest niewidzialna... i to potrwa... która osoba dziecka... i teraz musisz powiedzieć beeee i nacisnąć guziczek" :roflt: hahahaha właśnie Olka wpadła do mojego pokoju i pojechała z takim tekstem hahahahha

Posted

malawaszka napisał(a):
Oliwia: "osoba dziecka, którą miałam jest niewidzialna... i to potrwa... która osoba dziecka... i teraz musisz powiedzieć beeee i nacisnąć guziczek" :roflt: hahahaha właśnie Olka wpadła do mojego pokoju i pojechała z takim tekstem hahahahha

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:......:roflt: ....bowska :loveu:

i przeczytałam jeszcze ze Pysi puszczają zwieracze :oops::roll:

Posted

malawaszka napisał(a):

ale o so chosi ? :crazyeye::crazyeye:

Posted

malawaszka napisał(a):

Buahahahahahaha:evil_lol:
Co Wy jej dajecie do picia? :crazyeye: A może ona coś podpala po kryjomu :cool3:

Posted

Cudnie u Was :) Fotki wybitnie zachęcają do spacerów :)
http://img90.imageshack.us/img90/3832/dsc0067iu8.jpg
A tu tak pieknie widać jak się Lunce futro układa :loveu: Usiłuję Gimlonia (=Gimlego+gamonia) doprowadzić do takiego stanu, ale mi powoli idzie. Nie trymowałam go przez 2,5 roku :cool3: z niewiedzy i lenistwa. Teraz troche to potrwa zamin futro będzie wyglądać porządnie. Za to w dotyku, juz zaczyna być twardsze :multi:

Pokazywałam Gimloniowi wczoraj fotki Luny i tłumaczyłam, że ma sie wziąć w garść i takie futerko mieć, ale cos nie by za bardzo zainteresowany :cool3: Na żywo, to by chetnie sprawdził łapą, nochalem i zębem, ale tak na jakims ekranie i bez zapachu, to żadna frajda patrzeć na psa ;)

Posted

Elitesse napisał(a):
ale o so chosi ? :crazyeye::crazyeye:

:niewiem: poczekaj aż Ci Madzia tak zacznie gadać :evil_lol:

Pysia napisał(a):
Buahahahahahaha:evil_lol:
Co Wy jej dajecie do picia? :crazyeye: A może ona coś podpala po kryjomu :cool3:

cholera myśąlisz, że mi psychotropy wykrada??? :evil_lol:

tangerine74 napisał(a):
Cudnie u Was :) Fotki wybitnie zachęcają do spacerów :)
http://img90.imageshack.us/img90/3832/dsc0067iu8.jpg
A tu tak pieknie widać jak się Lunce futro układa :loveu: Usiłuję Gimlonia (=Gimlego+gamonia) doprowadzić do takiego stanu, ale mi powoli idzie. Nie trymowałam go przez 2,5 roku :cool3: z niewiedzy i lenistwa. Teraz troche to potrwa zamin futro będzie wyglądać porządnie. Za to w dotyku, juz zaczyna być twardsze :multi:

Pokazywałam Gimloniowi wczoraj fotki Luny i tłumaczyłam, że ma sie wziąć w garść i takie futerko mieć, ale cos nie by za bardzo zainteresowany :cool3: Na żywo, to by chetnie sprawdził łapą, nochalem i zębem, ale tak na jakims ekranie i bez zapachu, to żadna frajda patrzeć na psa ;)

hahahha co Ty - może na fotach fajnie wygląda, ale ona też nietrymowana :shake: czasami ją trochę przetrymuję, ale to nie takie prawdziwe :evil_lol: podszerstka ma duużo :roll: ja też z tych leniwych :lol: zawsze sobie obiecuję że po tym goleniu ją wytrymuję jak trochę odrośnie i rak odrasta odrasta aż jest tak zarośnięta, że wolę znowu ogolić zamiast się męczyć i skubać :evil_lol: poza tym ona nie lubi - moja wina bo jej nie nauczyłam, ale teraz to po ptokach - wierci mi sie, kładzie, marudzi - ehhh jak widziałam jak Doginki sznupy leżą przy trymowaniu to :mdleje:

clockwork napisał(a):
wpadłam ino powiedzieć że masz u mnie tego ptaszka ;):diabloti:

ooo to leceeeee :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
:niewiem: poczekaj aż Ci Madzia tak zacznie gadać :evil_lol:

juz sie boje :shocked!::shocked!: choc w sumie wolalabym zeby gadala a nie ze ja musze zgadywac co jej nie pasuje :roll:

Posted

a dziewczynki moje śmierdziuszki, brudaski i niegrzeczniuszki dostały nowe szeleczki - główne przeznaczenie miało być, że do samochodu do pasów, ale są tak śliczne, że pochodzą w nich normalnie też :loveu: Luna jak w nich pierwszy raz poszła na dwór to tańczyła hahahah :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

te seledynowe cienie to chyba od odblasków :hmmmm: nie wiem bo nie mam tego na innych fotach z wczoraj np

tu Luna kradnie Oliwkowe paróweczki :mad: bezczelnie na moich oczach :evil_lol:

Posted

Elitesse napisał(a):
juz sie boje :shocked!::shocked!: choc w sumie wolalabym zeby gadala a nie ze ja musze zgadywac co jej nie pasuje :roll:

hahahah ja się przy Oliwii nauczyłam, że jak beczy to albo głodne, albo śpiące, albo mokra pielucha albo brzuszek boli - 4 opcje nietrudno sprawdzić która tym razem trafiona :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahahah ja się przy Oliwii nauczyłam, że jak beczy to albo głodne, albo śpiące, albo mokra pielucha albo brzuszek boli - 4 opcje nietrudno sprawdzić która tym razem trafiona :lol:

jestem wlasnie po lekturze baaardzo madrej ksiazki o jezyku niemowlat
tam niby sa opisane rozne rodzaje placzu a mi za cholere nie udaje sie ich odroznic :diabloti:

wiem tylko tyle ze placzem niemowlak NIE sygnalizuje ze
"chce sie na tobie zemscic"
"chce ci zatruc zycie"
"nienawidze swojego lozeczka"
czy " chcialbym byc dzieckiem kogos innego" :evil_lol::evil_lol:

pozdrawiamy :loveu:

Posted

clockwork napisał(a):
portfel... bier portfel gupia a nie parówki :evil_lol::evil_lol:
http://img201.imageshack.us/img201/6513/dsc0005bw2.jpg

ona nie głupia i wie że portfel pusty :evil_lol:

Elitesse napisał(a):
jestem wlasnie po lekturze baaardzo madrej ksiazki o jezyku niemowlat
tam niby sa opisane rozne rodzaje placzu a mi za cholere nie udaje sie ich odroznic :diabloti:

wiem tylko tyle ze placzem niemowlak NIE sygnalizuje ze
"chce sie na tobie zemscic"
"chce ci zatruc zycie"
"nienawidze swojego lozeczka"
czy " chcialbym byc dzieckiem kogos innego" :evil_lol::evil_lol:

buuuahahahaha a ja byłam przekonana że większośc tych lamentów to było "nienawidzę ciotki, nienawidzę ciotki" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

aaaaaa kochane Madziulki :buzi:

Posted

brakuje mi kilku sztuk :mad::evil_lol:

a zapomniałam napisać, że szeleczki sa produkcji taks z bazarku - rewelacja naprawdę polecam!!! wykonanie bezbłędne!!! Nawet dla huskuch ludzie zamawiają i są tak mocne ze nic się nie dzieje :multi:

Posted

Ale słodki maluch. Lubię u innych oglądać male dzieci. :lol:

A ja zakupiłam u taks adresówki. Już fioła mamy z tymi adresówkami. ;)

Źle z sunią u brata. :-(