malawaszka Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 AnkaG napisał(a):Fajne foteczki. U mnie suki mają cieczkę i Nuka leje i sra w domu. 5 koop na dobę robi i chyba 20 siku. Z tego część w domu. Zwłaszcza w nocy. A wychodzi na ogród. :mad: boszzz a już się przeciez nie załatwiała w domu :shake: Quote
tangerine74 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 malawaszka napisał(a): :evil_lol: jak Tygrysek z Puchatka z czterech się wybija:lol: http://img166.imageshack.us/img166/5175/dsc0011oe3.jpg Rewelacja :loveu: malawaszka napisał(a):Pepa się zlała na dywan tuż koło mojej mamy bo mama karmiła Oliwkę a Pepie nic nie dała :angryy::mad: co ja mam jej zrobić????? :mad: No cóż pomądrzę się trochę (ja z tych używających klikera do klikania :eviltong: i nawijających o pozytywnym wzmacnianiu zachowań - aczkolwiek nie fanatycznie): możesz nagradzać Pepę za sikanie poza domem. Skoro ona taka żarta, to może by jej sie nawet szybko przejaśniło w tym temacie :D Wiem - banalne ;) Quote
Alicja Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 malawaszka napisał(a):ehh w przyrodzie musi być równowaga :angryy: i na każdą dobrą wiadomość przypada zła :shake: do katowickiego schroniska "właściciele" :angryy: oddali sznaucera średniego 12 letniego!!! :mad::angryy: link w moim podpisie :roll: na szczęście monita znalazła mu DT ale DS poszukiwany jakby ktoś szukał ;) no taaaaa ...przecież nie może być zbyt pięknie :shake::shake: malawaszka napisał(a):uduszę :angryy: wypatroszę i wypcham :angryy: Pepa się zlała na dywan tuż koło mojej mamy bo mama karmiła Oliwkę a Pepie nic nie dała :angryy::mad: co ja mam jej zrobić????? :mad: no jak to ....chcesz sie złościć na PEPE :crazyeye::crazyeye::crazyeye: widziałam wsie fotaski :loveu:i tambylców też :razz::razz: Quote
AnkaG Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Monika ja nie wiem z czego Nuka produkuje to siku bo ona wogóle ne pije wody. Miska z wodą dla niej nie istnieje. Ona wie że trzeba na dworzu i ciągle pod drzwiami balkonowymi siedzi. Ale jak jej się chce to koniec ani chwili nie poczeka. :shake: Quote
Justa Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 AnkaG a robiliście jej badania? Bo siku 20 razy na dobę to chyba już powód do niepokoju.. :shake: Quote
AnkaG Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Justa - robiliśmy rok temu jak do nas trafiła i tak lała. Wszystko było OK. W lutym będę szczepiła całe towarzystwo to zrobię badania krwi Nuce i Estce bo już stara. Ona to ma raczej na tle nerwowym. To nadpobudliwy pies. Quote
Justa Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 AnkaG napisał(a):Justa - robiliśmy rok temu jak do nas trafiła i tak lała. Wszystko było OK. W lutym będę szczepiła całe towarzystwo to zrobię badania krwi Nuce i Estce bo już stara. Ona to ma raczej na tle nerwowym. To nadpobudliwy pies. Rozumiem.. ale co robiliście? krew? Kurcze, ciężka sprawa z psiną.. Ale skoro na nerwowym, to może faktycznie ta cieczka ją tak rozstroiła :shake: Trzymam kciukasy za polepszenie ! Quote
malawaszka Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 to tak jak Pepa - każdy mały stres to sikanie - a przecież niedostanie jedzenia to stres przeogromny :evil_lol: Quote
AnkaG Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Badaliśmy mocz. Dostawała antybiotyki bo miała kaszel kenelowy po schronie. I dwa miesiące Persen na uspokojenie. Chodziła w kółko jak te zwierzaki na filmach w klatkach. A w schronie była tylko 4 dni. :shake: Biedna psina. Quote
malawaszka Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 no to pewnie miała ciężkie życie wczesniej :mad::angryy: a w ogóle to wstawiłam footkiiiii :helo:a te mi tu znowu goowniany temat wprowadzają :evil_lol: Quote
AnkaG Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Świetnie focisz ale to już wiesz. :p Luna robi świetne minki.:lol: Quote
ariss Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 ile spacerowych fot....:loveu: Nie ma co z tym sikaniem się wkurzać:shake:;) Quote
Pysia Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 http://img166.imageshack.us/img166/5175/dsc0011oe3.jpg Luneta powinna dostać zwis z napisem " brykajacy..." kto go zna to wie co dalej :evil_lol: Co do siku to Doginka dobrze radzi...Psy " zerte" cudownie się uczy ;) Kobieto nie choruj bo pomyślę, że zaraziłam Cię przez neta :diabloti: Quote
Vectra Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Moi idole :diabloti: http://pl.youtube.com/watch?v=nzdrhOJ0DrA Quote
malawaszka Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 nooo przez psy "żerte" ja się doskonale uczę rzucania do celu :mad: właśnie na spacerze celowałam smyczą w Pepę żrącą jakieś ścierwo :angryy: wrrrrrr a z sikaniem hmmm dopóki nie było na dywan to się nie wkurzałam - w końcu pies po przejściach, ale kurna jak robi to przy nas i to na dywan to już nie będę się nie denerwować :mad: Quote
Pysia Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Vectra napisał(a):Moi idole :diabloti: http://pl.youtube.com/watch?v=nzdrhOJ0DrA Ja od grudnia to wysyłam ludziom :evil_lol: A TZ chciał się tego na imprezy nauczyć żeby wesoło było :diabloti: malawaszka napisał(a):nooo przez psy "żerte" ja się doskonale uczę rzucania do celu :mad: właśnie na spacerze celowałam smyczą w Pepę żrącą jakieś ścierwo :angryy: wrrrrrr a z sikaniem hmmm dopóki nie było na dywan to się nie wkurzałam - w końcu pies po przejściach, ale kurna jak robi to przy nas i to na dywan to już nie będę się nie denerwować :mad: Widzisz? Psy potrafią wyszkolić :diabloti: No wiem wiem...Cholera. Cos trzeba wymyślić bo mi ją jeszcze przerzucisz przez płot i zostawisz :cool1: Quote
malawaszka Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Pysia napisał(a): No wiem wiem...Cholera. Cos trzeba wymyślić bo mi ją jeszcze przerzucisz przez płot i zostawisz :cool1: oszalałaś??!! sama se ją chciałam to se mam - i nie oddam :p aga1215 napisał(a): Cudna ta Twoja psia Parka :loveu: nooo nie zaprzeczę :loveu: wyglądają ładnie gorzej z zachowaniem :mad: a jak Wam się podoba moja ludzka parka :evil_lol: niezłą mam konkurentkę :evil_lol: zakochana :lol: Quote
Pysia Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 http://img165.imageshack.us/img165/7197/dsc0007vt4.jpg Psychopata czytający małej dziewczynce książeczke :diabloti: Buahahahahahahaha chyba zaraz zrobię siq na dywan :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Pysia napisał(a):http://img165.imageshack.us/img165/7197/dsc0007vt4.jpg Psychopata czytający małej dziewczynce książeczke :diabloti: o Misiu Niedużym w dodatku :diabloti::evil_lol: Quote
Pysia Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 malawaszka napisał(a):o Misiu Niedużym w dodatku :diabloti::evil_lol: No to se narobiłam ....:evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Pysia napisał(a):No to se narobiłam ....:evil_lol: na dywan?????? :crazyeye::evil_lol: Quote
Recommended Posts