Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AnkaG napisał(a):
Fajne foteczki. U mnie suki mają cieczkę i Nuka leje i sra w domu. 5 koop na dobę robi i chyba 20 siku. Z tego część w domu. Zwłaszcza w nocy. A wychodzi na ogród. :mad:

boszzz a już się przeciez nie załatwiała w domu :shake:

Posted

malawaszka napisał(a):

:evil_lol: jak Tygrysek z Puchatka z czterech się wybija:lol:
http://img166.imageshack.us/img166/5175/dsc0011oe3.jpg

Rewelacja :loveu:

malawaszka napisał(a):
Pepa się zlała na dywan tuż koło mojej mamy bo mama karmiła Oliwkę a Pepie nic nie dała :angryy::mad: co ja mam jej zrobić????? :mad:

No cóż pomądrzę się trochę (ja z tych używających klikera do klikania :eviltong: i nawijających o pozytywnym wzmacnianiu zachowań - aczkolwiek nie fanatycznie): możesz nagradzać Pepę za sikanie poza domem. Skoro ona taka żarta, to może by jej sie nawet szybko przejaśniło w tym temacie :D Wiem - banalne ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
ehh w przyrodzie musi być równowaga :angryy: i na każdą dobrą wiadomość przypada zła :shake: do katowickiego schroniska "właściciele" :angryy: oddali sznaucera średniego 12 letniego!!! :mad::angryy: link w moim podpisie :roll: na szczęście monita znalazła mu DT ale DS poszukiwany jakby ktoś szukał ;)

no taaaaa ...przecież nie może być zbyt pięknie :shake::shake:

malawaszka napisał(a):
uduszę :angryy: wypatroszę i wypcham :angryy: Pepa się zlała na dywan tuż koło mojej mamy bo mama karmiła Oliwkę a Pepie nic nie dała :angryy::mad: co ja mam jej zrobić????? :mad:

no jak to ....chcesz sie złościć na PEPE :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

widziałam wsie fotaski :loveu:i tambylców też :razz::razz:

Posted

Monika ja nie wiem z czego Nuka produkuje to siku bo ona wogóle ne pije wody. Miska z wodą dla niej nie istnieje.

Ona wie że trzeba na dworzu i ciągle pod drzwiami balkonowymi siedzi. Ale jak jej się chce to koniec ani chwili nie poczeka. :shake:

Posted

Justa - robiliśmy rok temu jak do nas trafiła i tak lała. Wszystko było OK.

W lutym będę szczepiła całe towarzystwo to zrobię badania krwi Nuce i Estce bo już stara.

Ona to ma raczej na tle nerwowym. To nadpobudliwy pies.

Posted

AnkaG napisał(a):
Justa - robiliśmy rok temu jak do nas trafiła i tak lała. Wszystko było OK.

W lutym będę szczepiła całe towarzystwo to zrobię badania krwi Nuce i Estce bo już stara.

Ona to ma raczej na tle nerwowym. To nadpobudliwy pies.

Rozumiem.. ale co robiliście? krew?
Kurcze, ciężka sprawa z psiną..
Ale skoro na nerwowym, to może faktycznie ta cieczka ją tak rozstroiła :shake:
Trzymam kciukasy za polepszenie !

Posted

Badaliśmy mocz. Dostawała antybiotyki bo miała kaszel kenelowy po schronie. I dwa miesiące Persen na uspokojenie. Chodziła w kółko jak te zwierzaki na filmach w klatkach. A w schronie była tylko 4 dni. :shake: Biedna psina.

Posted

nooo przez psy "żerte" ja się doskonale uczę rzucania do celu :mad: właśnie na spacerze celowałam smyczą w Pepę żrącą jakieś ścierwo :angryy: wrrrrrr

a z sikaniem hmmm dopóki nie było na dywan to się nie wkurzałam - w końcu pies po przejściach, ale kurna jak robi to przy nas i to na dywan to już nie będę się nie denerwować :mad:

Posted

Vectra napisał(a):

Ja od grudnia to wysyłam ludziom :evil_lol: A TZ chciał się tego na imprezy nauczyć żeby wesoło było :diabloti:

malawaszka napisał(a):
nooo przez psy "żerte" ja się doskonale uczę rzucania do celu :mad: właśnie na spacerze celowałam smyczą w Pepę żrącą jakieś ścierwo :angryy: wrrrrrr

a z sikaniem hmmm dopóki nie było na dywan to się nie wkurzałam - w końcu pies po przejściach, ale kurna jak robi to przy nas i to na dywan to już nie będę się nie denerwować :mad:

Widzisz? Psy potrafią wyszkolić :diabloti:

No wiem wiem...Cholera. Cos trzeba wymyślić bo mi ją jeszcze przerzucisz przez płot i zostawisz :cool1:

Posted

Pysia napisał(a):

No wiem wiem...Cholera. Cos trzeba wymyślić bo mi ją jeszcze przerzucisz przez płot i zostawisz :cool1:

oszalałaś??!! sama se ją chciałam to se mam - i nie oddam :p

aga1215 napisał(a):

Cudna ta Twoja psia Parka :loveu:

nooo nie zaprzeczę :loveu: wyglądają ładnie gorzej z zachowaniem :mad:

a jak Wam się podoba moja ludzka parka :evil_lol: niezłą mam konkurentkę :evil_lol:

zakochana :lol: