Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Waszeczko dowiedziałam sie i bardzo mi przykro.
Łap te Wasze chwile wszystkie razam i każdą z oddzielna.
a my (ja i Szpilka) jesteśmy przy Was i przesyłamy to co mamy najlepsze wszystkie dobre myśli. Abyście mogli się cieszyć sobą jak najdłużej.
Życie jest niesprawiedliwe dla nas ale zobacz jak bardzo sprawiedliwe dla Bolutka w Starości ma Ciebie która go kocha nad Życie :loveu:

Jestes Aniołem nie tylko jego :loveu:

a ty Bolesławie jedz i bądz z nami..............:loveu:

Posted

Malawaszka, bardzo mi przykro, ale Bolus to twardy chłopak.
U nas było podobnie, w miarę dobrze, a nagle takie pogorszenie. :(
Doskonale wiem co teraz przeżywasz, trzymaj się :buzi:

Posted

Pamiętam dzień kiedy zobaczyłam pierwszy raz Bolusia. Był paskudny!! Ciemna zgrubiała skóra na grzbiecie z pojedyńczymi włoskami, gruby korpus na cieńkich nóżkach i niepewny chód. Patrzyłam jak się z poczwarki zmienia w pięknego starszego pana. Nie mogłam uwierzyć jak szybko pod opieką Weszki naprawdę ładnieje :crazyeye:Po jakimś czasie stwierdziłam że .....jest z niego naprawdę ładny sznaucerek :multi: Wypielęgnowany z odrosnietą sierścią i dumną postawą :loveu: Jego chód też się bardzo zmienił :p Z ostrożnego stał się zawadiaką :evil_lol: To jego burczenie za każdym razem jak na coś wpadł doprowadza mnie zawsze do wybuchów smiechu :loveu: Boluś Burczymucha ....
Gdyby Boluś mógł mówić to z pewnością z całego serca podziękowałby Ci Moniko za to szczęście jakie go na stare lata spotkało :) To szczęście to Ty!!!!
Pamiętasz jak Bolutek pilnował Zmorki - ciężarówki? :p Chodził za nia krok w krok :) Mały rycerzyk :loveu:
Albo nasze spacery na Pogorii i moje beżowe spodnie czyste przy wielkim niufie w ....noski Bolusia ? :evil_lol:
I ciągłą tendencje Zawadiaki włazenia właśnie na MOJE nogi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I burczenia za każdym razem :evil_lol:
Ja chcę usłyszeć jak Boluś burczy....
Chyba się sama doprowadziłam do rozklejenia.....

Posted

Boluś zawsze wzbudza we mnie niesamowity entuzjazm :loveu: :loveu: choć nie znam go osobiści widać jego ogromną wdziećzność, która jest skierowana do Ciebie Weszko, tak tak tylko do Ciebie dałąś mu ludzką miłość, kolezankę lunetę, wspanialy cieply domek pelen miłośći, codziennie figle malej Oliwki, niezapomniane spacery z kudłatymi nifowymi koleżankami i z Ciocią Ptysią, która ubiera na spacer jasne spodnie (??????????:-o :-o ) szAleństwa z łysymi i owłosionymi resurusskami i wiele wiele psich chwil w
szcześliwym ZYCIU!
Tak jak mi tu Ania Ressia powiedziala, kto jak kto ale Ty Weszka jesteś zwinczeniem prawdziwego rozsądnego właściciela kochasz mądra miłościa :loveu: :loveu: :loveu:
I to trzeba cenić i o TYM trzeba mówić

Jestemy z Wami
Kinga z Nugosławem

Posted

[B][I]:loveu:Moniś .....wiemy że kiedyś znów ktoś z nas będzie musiał powiedzieć do zobaczenia swojemu przyjacielowi ....ale róbmy tak aby każdy z nas mógł pokazać światu ...i powiedzieć .....Miałem szczęśliwego psa
[IMG]http://img77.imageshack.us/img77/2041/dscf0067br1.jpg[/IMG]
Bolutku zagościłes w naszych serduchach odkąd Twoja szalona weszka nam Cię pokazała ....i tak jak już Pysia napisała z brzydkiego kaczątka zmieniłeś sie w Królowca;).....a najważniejsze w otoczonego miłościa:loveu::loveu::loveu:
[/I][/B]

Posted

Wiem kochana co czujesz...doskonale...

Bardzo mi przykro, siedze i ryczę, ale to nic nowego...Nie chciałam tego przeczytać.

Napisze Ci to, co neidawno napisałam Katerinas: nie pozól mu cierpieć!, bo nigdy sobei tego nie wybaczysz...pozwól mu żyć bez bólu i miej tyle siły w sobie, zeby pozegać sie z nim w odpoweidnim momencie...:buzi:

Posted

[B]waszka[/B]
Czytała i pisałam na "nerkach" :-(
Jest mi źle, do kitu, do dupy ... i ciągle to pytanie "dlaczego?" :roll:
Trzymajcie się cieplutko... tulaj Bolutka ile możesz. Póki je, jest OK.
I jak pisała [B]Lazy[/B] - miej odwagę i siłę aby pomóc mu odejść w odpowiednim momencie. [b]Lazy[/b] - Twoja słowa swego czasu bardzo mi pomogły...

Posted

Moniko nie wiem co teraz napisać.:placz: Czytam i ryczę jak łoś. Boluś bardzo przypomina mi z zachowania Gordona - taki mały cwaniak.Dlatego przykro mi , że jego nerki przestały pracować. Trzymaj się i tulaj go ile tylko możesz, a nawet więcej.:bigcry: :-( :-( :-( :placz: :placz: :placz:
Myślami jestem z Tobą i "naszym" kochanym bolutkiem:glaszcze:

Posted

[quote name='malawaszka']niestety nerki Bolusiowe już nie pracują :-(

[I][I][I]kreatynina 3,1 (było 2,4 norma 1,8 ) [COLOR=red]3,0 [/COLOR][COLOR=seagreen]4,1 [/COLOR][COLOR=darkorchid]3,3 [/COLOR][COLOR=orange]2,9[/COLOR][/I]
[I]mocznik 93 (było 104 norma 54) [COLOR=red]120 [/COLOR][COLOR=seagreen]227 [/COLOR][COLOR=darkorchid]129 [/COLOR][COLOR=orange]137[/COLOR][/I]
[/I]

na czarno z 7.12, na czerwono z 20.12, na zielono z 28.12, na fioletowo z 4.01,11.01 na pomarańczowo

[/I]

dzisiaj: mocznik 360, kreatynina 7,9 :-( jadę zaraz po kilka zastrzyków przeciwbólowych i będziemy mieli kilka dni na pożegnanie się... :-( dopóki chce jeść...[/quote]

[B]Waszko,[/B]

[B]jest mi bardzo przykro.....niestety nikt nam nie obiecał, ze bedzie łatwo i sprawiedliwie...:-( [/B]
[B]jestem z Toba serduszkiem....[/B]
[B]ucałuj Bolusia za lewym uszkiem ode mnie....[/B]:loveu:

Posted

[quote name='Pysia']jak się z poczwarki zmienia w pięknego starszego pana. Nie mogłam uwierzyć jak szybko pod opieką Malawaszki naprawdę ładnieje :crazyeye:[/quote]
poczuł się kochany i to dodało mu pewności siebie..[B]z miłości do Malawaszki[/B] wypiękniał...:loveu: [B]Monika[/B] jesteś najlepszą osobą która go w życiu spotkała na starość..nie każdy pies ma takie szczęście trafić właśnie na kogoś takiego jak ty :-( no i Pysia dzięki tobie i ja sie rozkleiłam :-( :p[B] Malawaszka[/B] dużo siły ci życzę mimo wszystko,Boluś trzymaj sie twardo :kiss_2: :kiss_2: