Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

resuruss napisał(a):
Alu,biedaczko teraz spac nie bedziesz mogła :lol:
Ja biegajaca nago ,to naprawde przerazajacy widok :evil_lol:

Moniko!!!!Wszyscy stoimy murem za Tobą -pamietaj ,ze jestesmy -od tego ma sie przyjaciół :loveu:

Nago z rozwianą grzywką :evil_lol: Tylko nie zapomnij zostawić niewydepilowanych miejsc na dole nóg :diabloti: I zapuść włosy na karku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Puk puk Weszko bo tutaj się ciekawie zrobiło ;)

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']:diabloti:

Alu i nie zaproponowałas ..poczestunku????
no nie ladnei jest sie takc chwalic:diabloti: i nie poczestowac, hihihihihi....:diabloti:....a czym tu było dzielić jak tylko pół litra winka było :mad:ktoś mi sie przyssał do butelki ....:mad:

Waszeczko ......czy zostaniesz Moją Babcią .....:Rose:

Posted

Mamcia napisał(a):
Waszeczko ......czy zostaniesz Moją Babcią .....:Rose:

jak babcią ?? przecież Maga miała wyjść za mąż za Waszke :evil_lol:

Waszko zostań naszym pra dziadkiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
jak babcią ?? przecież Maga miała wyjść za mąż za Waszke :evil_lol:

Waszko zostań naszym pra dziadkiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ojeju jakie to skomplikowane:evil_lol: a ja tez moge kims zostac:oops:

Posted

Droga Moniko ( nie piszę Weszko ale to nie znaczy że przestałaś nią być :diabloti:)
Wczorajszej nocy drogą demokratycznego losowania zostałaś wybrana na brakujące ogniwo dogomaniackiej rodzinki :multi: Brakowało na w drzewie genealogicznym córki PIKI a przez to mojej mamy :cool3: W skutek czego ja - biedna Pysia- byłam sierotą :cool1: Moje córki ( mam już 3 jakbyś nie wiedziała :mdleje:) były w skrajnej rozpaczy z powodu braku babci do dzisiejszych zyczeń. Moje wnuczki były załamane brakiem korzeni ( nie pytaj ile mam wnuczek bo się pogubiłam :help1:) a prawnuczki ( mam jakieś czy nie :siara:) wołały RATUJ. Tak więc postanowiłyśmy mianować Cię moją MAMĄ :diabloti:
Dzień Dobry MAMUSIU :Rose::sweetCyb:
[SIZE=1]Masz przekichane :diabloti:

Posted

Katerinas napisał(a):
waszeczko
wróć ....

Spokojnie :p Weszka wróci tylko najpierw Małysza w Zakopcu obejrzy :multi::multi::multi: Tylko nie wiem dlaczego zapomniała zabrać ze sobą swoje jedyne dziecko :mad:czyli mnie ....:diabloti:

Posted

resuruss napisał(a):
Dbst!Ja tam wole byc molosem niz grzywaczem ( bo takie mam) ,bo bym musiała z gołym zadkiem po ulicy latac :evil_lol:

hahahhaha chyba coś jest w Twych słowach to ja jednak jestem szczesliwa z mej molosowatej figury :evil_lol: :multi:

BABCIU WESZKO najlepszego babciwego całusa chce :loveu:

Posted

[quote name='dbsst']hahahhaha chyba coś jest w Twych słowach to ja jednak jestem szczesliwa z mej molosowatej figury :evil_lol: :multi:

BABCIU WESZKO najlepszego babciwego całusa chce :loveu:

dobra..to ja mimo wszystko czuje sie sierota...
i kto mnie teraz ukocha??:-( :-(

Posted

[quote name='Vectra']przepraszam to kim jest dla mnie Waszka ??? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
pra pra kolejną babcią Hę ? :evil_lol::razz:córcia namieszałaś ...Waszeczka to twoja PRA babcia ....zaś Pysia to Babcia i Hania R. a PIKA to pra pra babcia

Posted

Sluchajcie nie straszcie Waszki TAKA rodzinka,:diabloti: bo sie nigdy nie odezwie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:. A tak jak to wszystko pogmatwalyscie to pewnie teraz biedna siedzi i mysli kto ona jest?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Waszko ja w kazdym badz razie ciociunia jestem:loveu::loveu: a reszty bez pol litra nie rozbierjosz. Ktoras tam babci a moze corcia z gola pupa chce latac? :shake: juz nic nie wiem, :crazyeye:

Posted

Brak mi słów, popłakałam sobie, przywiązałam się do niego :-( Nawet nie umiem sobie wyobrazić jak się czujesz.

Malawaszko wróć!

Czy wam też (mówię do tych którzy stracili przyjaciela) się wydawało, że on nadal jest? Aż tak bardzo, że się czuło jego obecność?

Posted

[quote name='Payton']Sluchajcie nie straszcie Waszki TAKA rodzinka,:diabloti: bo sie nigdy nie odezwie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:. A tak jak to wszystko pogmatwalyscie to pewnie teraz biedna siedzi i mysli kto ona jest?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Waszko ja w kazdym badz razie ciociunia jestem:loveu::loveu: a reszty bez pol litra nie rozbierjosz. Ktoras tam babci a moze corcia z gola pupa chce latac? :shake: juz nic nie wiem, :crazyeye:
Kurcze ress to my jeszcze nie rozpracowałysmy ( ta z pupą gołą ) ale niewątpliwie w końcu i ona dołączy do rodziny :diabloti: Córcia czyli ja zamierza stać na głowie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='olcha']Brak mi słów, popłakałam sobie, przywiązałam się do niego :-( Nawet nie umiem sobie wyobrazić jak się czujesz.

Malawaszko wróć!

Czy wam też (mówię do tych którzy stracili przyjaciela) się wydawało, że on nadal jest? Aż tak bardzo, że się czuło jego obecność?
Olcha Ty chyba nie czytałaś wszystkich postów :mad::mad::mad:

Posted

Dzisiaj wyszłam na ogródek zrobic porządek z koopami.

Kurde od kilku dni pada, wiec koopy były rozmoknięte. :diabloti: Ale musiałam wyzbierac, bo łatwo było w poślizg wpaśc. Ale "fajna" zabawa. :evilbat:

Monisiu tęsknimy za Tobą. :buzi: