Hanna R. Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Pysia napisał(a): Nikt mi jeszcze nie mówił żem wielka :crazyeye: Czyzby wszyscy byli tacy delikatni :roll: Co prawda mam 170 cm. wzrostu ale ważę 50 kg. więc chyba taka :eviltong: O bożesz ty mój... Kachektyczne Edyta ! Nie namawiajcie jej do akrobacji - bo się nam rozleci. W tej delikatności swojej .... :diabloti: Quote
resuruss Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 A ja Wam opowiem historie ,ktora sniła mi sie w nocy..... Snił mi sie Bolus....za Tęczowym Mostem..... Zbudził go przyjemny zapach swiezej wiosennej trawy,słonko pięknie swieciło.....Bolus otwarł oczy i zobaczył psi raj :loveu: ,zdziwiony podniosł sie ,rozejrzał wokoło - i az oczom nie wierzył :crazyeye: Psy urządziły mu przyjecie powitalne :multi: Na samym poczatku podano przepyszne miesko i wedzone kosteczki ,mozna bylo jesc do woli,potem zaserwowano udka z grilla i do popicia psie piwko ,a kelnereczka byla sexowna charcica ,ktora ewidentnie podrywała Bolka ;) . Po całej uczcie zaczeły sie tance i psie wyscigi - Bolutek skakał i biegał caly szczesliwy .Po jakims czasie zauwazyl ,ze do jego charciczki dostawia sie jakis miesniak :diabloti: ,wiec dlugo nie myslac poszedl i wybuczał mu kilka psich brzydkich słow.Oczywiscie rywal zaraz sie Boleczka wystraszył i zwiał :multi: ,a piekna charcica od razu zemdlała z wrazenia i wpadła w silne Bolkowe ramiona :loveu: Mam nadzieje ,ze dzisiejszej nocy znow przysni mi sie ten sen :multi: Quote
PIKA Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Moja wnusia stojąca na glowie? :no-no-no: Ja chce to zobaczyć :laugh2_2: Quote
Hanna R. Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 PIKA napisał(a):Moja wnusia stojąca na glowie? :no-no-no: Ja chce to zobaczyć :laugh2_2: Mówię Ci, że to jest obarczone sporym ryzykiem ! :cool3: Quote
Pysia Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 resuruss napisał(a):A ja Wam opowiem historie ,ktora sniła mi sie w nocy..... Snił mi sie Bolus....za Tęczowym Mostem..... Zbudził go przyjemny zapach swiezej wiosennej trawy,słonko pięknie swieciło.....Bolus otwarł oczy i zobaczył psi raj :loveu: ,zdziwiony podniosł sie ,rozejrzał wokoło - i az oczom nie wierzył :crazyeye: Psy urządziły mu przyjecie powitalne :multi: Na samym poczatku podano przepyszne miesko i wedzone kosteczki ,mozna bylo jesc do woli,potem zaserwowano udka z grilla i do popicia psie piwko ,a kelnereczka byla sexowna charcica ,ktora ewidentnie podrywała Bolka ;) . Po całej uczcie zaczeły sie tance i psie wyscigi - Bolutek skakał i biegał caly szczesliwy .Po jakims czasie zauwazyl ,ze do jego charciczki dostawia sie jakis miesniak :diabloti: ,wiec dlugo nie myslac poszedl i wybuczał mu kilka psich brzydkich słow.Oczywiscie rywal zaraz sie Boleczka wystraszył i zwiał :multi: ,a piekna charcica od razu zemdlała z wrazenia i wpadła w silne Bolkowe ramiona :loveu: Mam nadzieje ,ze dzisiejszej nocy znow przysni mi sie ten sen :multi: Wcale się nie dziwię bo Boluś lubi wysokie kobiety :p Do Zmoreczki się przystawiał bez przerwy :evil_lol: Macho z niego był tutaj to i tam pewnie jest :loveu: A charcice to i mnie się podobają ;) Quote
resuruss Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 No ma chłopak dobry gust jednym słowem ,a i widac bylo ,ze panna nie jest mu obojetna :loveu: Quote
Pysia Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 HankaRupczewska napisał(a):O bożesz ty mój... Kachektyczne Edyta ! Nie namawiajcie jej do akrobacji - bo się nam rozleci. W tej delikatności swojej .... :diabloti: Nie wiem tylko po co Ci te3n diabełek na końcu wypowiedzi :mad::mad::mad: PIKA napisał(a):Moja wnusia stojąca na glowie? :no-no-no: Ja chce to zobaczyć :laugh2_2: Sama bym chciała :evil_lol: HankaRupczewska napisał(a):Mówię Ci, że to jest obarczone sporym ryzykiem ! :cool3: Myślisz że się rozsypę? Jak do tej pory za każdym razem jak się rozsypałam to umiałam się szybko pozbierać ale kto wie :roll: Jestem już w koncu stara :diabloti: Ala jest moją córtką a Vectra - wnuczką :roll: Jezu to jaka stara musi być PIKA - moja Babcia :crazyeye: Quote
Nugatowa Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='Pysia']Wcale się nie dziwię bo Boluś lubi wysokie kobiety :p Do Zmoreczki się przystawiał bez przerwy :evil_lol: Macho z niego był tutaj to i tam pewnie jest :loveu: A charcice to i mnie się podobają ;) Pysia marzy o charciej fogurze :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Bolutku biegaj pieseczku po teczowej trwace ...:loveu: Quote
resuruss Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Pysi to niejeden chart /charcica by mogła pozazdroscic figury ;) Quote
Nugatowa Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 resuruss napisał(a):Pysi to niejeden chart /charcica by mogła pozazdroscic figury ;) Pisiu charcico :klacz: zazdroszcze .................................... :diabloti: Ja to chyba nigdy charcica nie będę z reszta nigdy nie byłam :evil_lol: :evil_lol: Quote
resuruss Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Ja planuje byc :diabloti: Hahahha,bo u mnie bylo tak ,ze albo troszke zapasiona charcica albo mastiff :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 ja jak mój pies molos jestem :mad: :roll: :placz: :placz: :placz: Quote
Maga100 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Moniko, ponieważ dopiero teraz mogłam przybyć na dogomanię, to i teraz dopiero piszę, że jest mi bardzo przykro i myslę o Tobie. Quote
resuruss Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Dbst!Ja tam wole byc molosem niz grzywaczem ( bo takie mam) ,bo bym musiała z gołym zadkiem po ulicy latac :evil_lol: Quote
Gosiek Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='Maga100']Moniko, ponieważ dopiero teraz mogłam przybyć na dogomanię, to i teraz dopiero piszę, że jest mi bardzo przykro i myslę o Tobie. hmm może Pysia nas nie zabije ale Madziu podpisuję sie pod Twoimi słowami... nie jestem, dobra w słowach pocieszenia i cholernie mi z tym ciężko. Monisiu kochana wirtualnie chociaż Cię przytulam :calus: Quote
Paula Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Czesc Monika :loveu: Wysylam buziaki :buzi: Quote
malawaszka Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 "Mam kota na gorącym dachu mojej głowy on czuwa nad smakiem i kolorem moich nocnych spraw chociaż ciemno on w środku się żarzy w mroku błyszczy ja mruczę i marzę że: mam psa na niebie wyprowadzam go na spacer wśród gwiazd bez smyczy i bez kagańca hula wśród niebieskich traw chociaż ciemno on w środku się żarzy w mroku błyszczy ja gwiżdżę i marzę że: mam kota na gorącym dachu mojej głowy on czuwa nad smakiem i kolorem moich nocnych spraw chociaż ciemno ja w środku się żarzę świecę mrokiem i tęsknię za..." Maria Peszek Dziś w kółko słucham tą piosenkę - dostałam ją w czwartek w nocy, a teraz tak bardzo jest mi bliska... Quote
Pysia Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='malawaszka']"Mam kota na gorącym dachu mojej głowy on czuwa nad smakiem i kolorem moich nocnych spraw chociaż ciemno on w środku się żarzy w mroku błyszczy ja mruczę i marzę że:mam psa na niebie wyprowadzam go na spacer wśród gwiazd bez smyczy i bez kagańca hula wśród niebieskich traw chociaż ciemno on w środku się żarzy w mroku błyszczy ja gwiżdżę i marzę że: mam kota na gorącym dachu mojej głowy on czuwa nad smakiem i kolorem moich nocnych spraw chociaż ciemno ja w środku się żarzę świecę mrokiem i tęsknię za..." Maria Peszek Dziś w kółko słucham tą piosenkę - dostałam ją w czwartek w nocy, a teraz tak bardzo jest mi bliska... Moniko wiesz że Cię kocham i jestem gotowa dla Ciebie stanąć na głowie choćby z pomocą Ju ... To piękna piosenka! Wszyscy Cię kochamy i chyba wszyscy staneliby na głowie jak ja byleby zobaczyć Twój uśmiech!! Quote
Alicja Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='resuruss']Dbst!Ja tam wole byc molosem niz grzywaczem ( bo takie mam) ,bo bym musiała z gołym zadkiem po ulicy latac :evil_lol::oops:o rany i zobaczyłam Cię biegającą :razz: [quote name='Pysia']Moniko wiesz że Cię kocham i jestem gotowa dla Ciebie stanąć na głowie choćby z pomocą Ju ... To piękna piosenka! Wszyscy Cię kochamy i chyba wszyscy staneliby na głowie jak ja byleby zobaczyć Twój uśmiech!!:razz:Moniś ....my wszyscy staniemy i bedziemy uszkami klaskać ...i poczekamy na Twój uśmiech ....a za jakiś czas będziesz się uśmiechać do Bolutka na fotkach choć troszke czasu napewno musi minąć ...ale uśmiechaj się do Niego w snach bo On na to czeka ... Quote
sota36 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Jest taki film - "Nawiedz mnie w snach", wiec Bolutku spelnij te prosbe i nawiedz swoja Monisie wlasnie w snach! Quote
resuruss Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Alu,biedaczko teraz spac nie bedziesz mogła :lol: Ja biegajaca nago ,to naprawde przerazajacy widok :evil_lol: Moniko!!!!Wszyscy stoimy murem za Tobą -pamietaj ,ze jestesmy -od tego ma sie przyjaciół :loveu: Quote
Alicja Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='resuruss']Alu,biedaczko teraz spac nie bedziesz mogła :lol: Ja biegajaca nago ,to naprawde przerazajacy widok :evil_lol: Moniko!!!!Wszyscy stoimy murem za Tobą -pamietaj ,ze jestesmy -od tego ma sie przyjaciół :loveu:;)dziś na sen robię grzańca ......zasnę bez pamięci Quote
PIKA Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Waszka ja na glowie stoje :cool3: Już mnie ta glowa boli :shake::evil_lol: Quote
mila_2 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 myślałam o Was cały wczorajszy dzień, wiedząc co się stało i nic mądrego nie potrafię napisać... Bądź dzielna A Bolo jak wiadomo zawsze będzie w Twoim sercu Dla Bolusia ['][']['] Pozdrawiam Quote
Recommended Posts