Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):

Nikt mi jeszcze nie mówił żem wielka :crazyeye: Czyzby wszyscy byli tacy delikatni :roll: Co prawda mam 170 cm. wzrostu ale ważę 50 kg. więc chyba taka :eviltong:

O bożesz ty mój...
Kachektyczne Edyta !
Nie namawiajcie jej do akrobacji - bo się nam rozleci. W tej delikatności swojej .... :diabloti:

Posted

A ja Wam opowiem historie ,ktora sniła mi sie w nocy.....
Snił mi sie Bolus....za Tęczowym Mostem.....

Zbudził go przyjemny zapach swiezej wiosennej trawy,słonko pięknie swieciło.....Bolus otwarł oczy i zobaczył psi raj :loveu: ,zdziwiony podniosł sie ,rozejrzał wokoło - i az oczom nie wierzył :crazyeye:
Psy urządziły mu przyjecie powitalne :multi:
Na samym poczatku podano przepyszne miesko i wedzone kosteczki ,mozna bylo jesc do woli,potem zaserwowano udka z grilla i do popicia psie piwko ,a kelnereczka byla sexowna charcica ,ktora ewidentnie podrywała Bolka ;) .
Po całej uczcie zaczeły sie tance i psie wyscigi - Bolutek skakał i biegał caly szczesliwy .Po jakims czasie zauwazyl ,ze do jego charciczki dostawia sie jakis miesniak :diabloti: ,wiec dlugo nie myslac poszedl i wybuczał mu kilka psich brzydkich słow.Oczywiscie rywal zaraz sie Boleczka wystraszył i zwiał :multi: ,a piekna charcica od razu zemdlała z wrazenia i wpadła w silne Bolkowe ramiona :loveu:
Mam nadzieje ,ze dzisiejszej nocy znow przysni mi sie ten sen :multi:

Posted

resuruss napisał(a):
A ja Wam opowiem historie ,ktora sniła mi sie w nocy.....
Snił mi sie Bolus....za Tęczowym Mostem.....

Zbudził go przyjemny zapach swiezej wiosennej trawy,słonko pięknie swieciło.....Bolus otwarł oczy i zobaczył psi raj :loveu: ,zdziwiony podniosł sie ,rozejrzał wokoło - i az oczom nie wierzył :crazyeye:
Psy urządziły mu przyjecie powitalne :multi:
Na samym poczatku podano przepyszne miesko i wedzone kosteczki ,mozna bylo jesc do woli,potem zaserwowano udka z grilla i do popicia psie piwko ,a kelnereczka byla sexowna charcica ,ktora ewidentnie podrywała Bolka ;) .
Po całej uczcie zaczeły sie tance i psie wyscigi - Bolutek skakał i biegał caly szczesliwy .Po jakims czasie zauwazyl ,ze do jego charciczki dostawia sie jakis miesniak :diabloti: ,wiec dlugo nie myslac poszedl i wybuczał mu kilka psich brzydkich słow.Oczywiscie rywal zaraz sie Boleczka wystraszył i zwiał :multi: ,a piekna charcica od razu zemdlała z wrazenia i wpadła w silne Bolkowe ramiona :loveu:
Mam nadzieje ,ze dzisiejszej nocy znow przysni mi sie ten sen :multi:

Wcale się nie dziwię bo Boluś lubi wysokie kobiety :p Do Zmoreczki się przystawiał bez przerwy :evil_lol: Macho z niego był tutaj to i tam pewnie jest :loveu: A charcice to i mnie się podobają ;)

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
O bożesz ty mój...
Kachektyczne Edyta !
Nie namawiajcie jej do akrobacji - bo się nam rozleci. W tej delikatności swojej .... :diabloti:

Nie wiem tylko po co Ci te3n diabełek na końcu wypowiedzi :mad::mad::mad:

PIKA napisał(a):
Moja wnusia stojąca na glowie? :no-no-no:

Ja chce to zobaczyć :laugh2_2:

Sama bym chciała :evil_lol:

HankaRupczewska napisał(a):
Mówię Ci, że to jest obarczone sporym ryzykiem ! :cool3:

Myślisz że się rozsypę? Jak do tej pory za każdym razem jak się rozsypałam to umiałam się szybko pozbierać ale kto wie :roll: Jestem już w koncu stara :diabloti: Ala jest moją córtką a Vectra - wnuczką :roll: Jezu to jaka stara musi być PIKA - moja Babcia :crazyeye:

Posted

[quote name='Pysia']Wcale się nie dziwię bo Boluś lubi wysokie kobiety :p Do Zmoreczki się przystawiał bez przerwy :evil_lol: Macho z niego był tutaj to i tam pewnie jest :loveu: A charcice to i mnie się podobają ;)

Pysia marzy o charciej fogurze :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Bolutku biegaj pieseczku po teczowej trwace ...:loveu:

• Posted

resuruss napisał(a):
    Pysi to niejeden chart /charcica by mogła pozazdroscic figury ;)

Pisiu charcico :klacz:

zazdroszcze .................................... :diabloti: Ja to chyba nigdy charcica nie będę z reszta nigdy nie byłam :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']Moniko, ponieważ dopiero teraz mogłam przybyć na dogomanię, to i teraz dopiero piszę, że jest mi bardzo przykro i myslę o Tobie.
    hmm może Pysia nas nie zabije ale Madziu podpisuję sie pod Twoimi słowami... nie jestem, dobra w słowach pocieszenia i cholernie mi z tym ciężko.

Monisiu kochana wirtualnie chociaż Cię przytulam :calus:

Posted

"Mam kota
    na gorącym dachu mojej głowy
    on czuwa
    nad smakiem i kolorem
    moich nocnych spraw
    chociaż ciemno
    on w środku się żarzy
    w mroku błyszczy
    ja mruczę i marzę
    że:

mam psa na niebie
    wyprowadzam go na spacer wśród gwiazd
    bez smyczy
    i bez kagańca hula
    wśród niebieskich traw
    chociaż ciemno
    on w środku się żarzy
    w mroku błyszczy
    ja gwiżdżę i marzę
    że:
    mam kota
    on czuwa
    nad smakiem i kolorem
    moich nocnych spraw
    chociaż ciemno
    ja w środku się żarzę
    świecę mrokiem
    i tęsknię za..."

Maria Peszek

Dziś w kółko słucham tą piosenkę - dostałam ją w czwartek w nocy, a teraz tak bardzo jest mi bliska...

Posted

[quote name='malawaszka']"Mam kota
    on czuwa
    nad smakiem i kolorem
    moich nocnych spraw
    chociaż ciemno
    on w środku się żarzy
    w mroku błyszczy
    ja mruczę i marzę
    że:

mam psa na niebie
    wyprowadzam go na spacer wśród gwiazd
    bez smyczy
    i bez kagańca hula
    wśród niebieskich traw
    chociaż ciemno
    on w środku się żarzy
    w mroku błyszczy
    ja gwiżdżę i marzę
    że:
    mam kota
    on czuwa
    nad smakiem i kolorem
    moich nocnych spraw
    chociaż ciemno
    ja w środku się żarzę
    świecę mrokiem
    i tęsknię za..."

Maria Peszek

Dziś w kółko słucham tą piosenkę - dostałam ją w czwartek w nocy, a teraz tak bardzo jest mi bliska...
    Moniko wiesz że Cię kocham i jestem gotowa dla Ciebie stanąć na głowie choćby z pomocą Ju ...
    To piękna piosenka!
    Wszyscy Cię kochamy i chyba wszyscy staneliby na głowie jak ja byleby zobaczyć Twój uśmiech!!

Posted

[quote name='resuruss']Dbst!Ja tam wole byc molosem niz grzywaczem ( bo takie mam) ,bo bym musiała z gołym zadkiem po ulicy latac :evil_lol::oops:o rany i zobaczyłam Cię biegającą :razz:

[quote name='Pysia']Moniko wiesz że Cię kocham i jestem gotowa dla Ciebie stanąć na głowie choćby z pomocą Ju ...
    To piękna piosenka!
    Wszyscy Cię kochamy i chyba wszyscy staneliby na głowie jak ja byleby zobaczyć Twój uśmiech!!:razz:Moniś ....my wszyscy staniemy i bedziemy uszkami klaskać ...i poczekamy na Twój uśmiech ....a za jakiś czas będziesz się uśmiechać do Bolutka na fotkach choć troszke czasu napewno musi minąć ...ale uśmiechaj się do Niego w snach bo On na to czeka ...

Posted

Alu,biedaczko teraz spac nie bedziesz mogła :lol:
    Ja biegajaca nago ,to naprawde przerazajacy widok :evil_lol:

Moniko!!!!Wszyscy stoimy murem za Tobą -pamietaj ,ze jestesmy -od tego ma sie przyjaciół :loveu:

Posted

[quote name='resuruss']Alu,biedaczko teraz spac nie bedziesz mogła :lol:
    Ja biegajaca nago ,to naprawde przerazajacy widok :evil_lol:

Moniko!!!!Wszyscy stoimy murem za Tobą -pamietaj ,ze jestesmy -od tego ma sie przyjaciół :loveu:;)dziś na sen robię grzańca ......zasnę bez pamięci

Posted

myślałam o Was cały wczorajszy dzień, wiedząc co się stało i nic mądrego nie potrafię napisać...

Bądź dzielna
    A Bolo jak wiadomo zawsze będzie w Twoim sercu
    Dla Bolusia [']['][']

Pozdrawiam