Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysia']Chciałam Ci zakomunikować że jedziemy do Katowic na wystewe ( tzn Ty i ja ) w towarzystwie mojego przystojnego sąsiada :p I nie ma że boli :mad: To postanowione

bhahahah ale jak do tego doszło????

[quote name='Elitesse']zobacz Waszko w koncu chce cie ktos zabrac jako towarzysza a nie zmusic do bycia kierowca

ale Pysia nie powiedziała, że to on będzie prowadził :shake:

[quote name='PIKA']Ona pojedzie :diabloti: z uwagi na sąsiada

ciągle czekam na CV ze zdjęciem :evil_lol:

[quote name='LAZY']Ooo...Weszka...będzie randka w ciemno:)

hyhy takie lubie najbardziej :diabloti:

[quote name='Nugatowa']M.A.G.A wszystkim

Buhahahaaaa ja to równie nienormalna jak Wy jestem, byłam na imprezie w sobotę, pierwsze co zrobiłam w wolnej chwili to rzuciłam się na laptopa kolegi :evil_lol: tłumacząc zaistniała sytacje, że musze sprawdzić jak Weszka bawiła sie na studniówce :lol: No i buchali ze śmiechu ze mnie do końca wieczora...........

THE END :grins:

hahaha Nugatowa :klacz: :evil_lol:

[quote name='Katerinas']Przepraszam waszka... ale w tym momencie mimo początkowej grozy ... parsknęłam śmiechem. Aż się Dorka na mnie dziwnie spojrzała :lol:

Dobrze, że to tylko zanik myślenia ;) I że Bolutek mimo pudelkowatego wyglądu czuje się dobrze :smile:

A zdjęcia jak zwykle śliczne :loveu:

ano po takim wyczerpującym weekendzie mój mózg odpoczywał dość intensywnie :p

[quote name='AnkaG']Monika ja dzisiaj nalewką do zupy (czy jak to woli łyżką wazową) łapałam siku !!! :diabloti:

Patrzę mała zaczyna kółka kręcic na ogródku więc ja biegiem po łyżkę wazową i podstawiam.

Bo mała co dwie godziny robi siku.

:evil_lol: no ja mam nadzieję, że nie będę musiała nigdy łapać siuśków od suczydła bo to niewykonalne u Luny :shake:
a nie ma mała jakiegoś zapalenia pęcherza że tak często siusia?

Posted

malawaszka napisał(a):
bhahahah ale jak do tego doszło????

ale Pysia nie powiedziała, że to on będzie prowadził :shake:

ciągle czekam na CV ze zdjęciem :evil_lol:

hyhy takie lubie najbardziej :diabloti:

Prowadzić może on, Ty, Ju albo jego rodzice :) Do wyboru do koloru :diabloti: jak do tego doszło? Ano mówił że chętnie pojechałby na wystawe psów a mnie się opcja myślenia włączyła i zakomunikowałam mu że pojedzie :diabloti: Ze mną i z Tobą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Podkreśliłam tylko że moja koleżanka nie jest w wieku jego mamy tylko w jego :diabloti: Ochoczo przystał :multi: W sumie nie miał wyjścia bo powiedziałam mu ze jedzie z nami i nie ma dyskusji :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Mozesz mi wierzyć na słowo że przystojny ;) I sympatyczny i wesoły a nie mruk :p

Posted

No to Waszka ma randkę w ciemno:crazyeye:
Moniko bolutek jest śliczny w wersji pudelkowej:loveu: , szkoda że z musu tak ogolony biedulek:-(
Fotki mszystych śliczne - masz talent do robienia zdjęć:-o

Posted

Doginka napisał(a):
No to Waszka ma randkę w ciemno:crazyeye:
Moniko bolutek jest śliczny w wersji pudelkowej:loveu: , szkoda że z musu tak ogolony biedulek:-(
Fotki mszystych śliczne - masz talent do robienia zdjęć:-o

ehh wolałabym mieć te fotki z nim w wersji nieogolonej :shake: no ale cóż - jak mus to mus -zdrowie ważniejsze!
Dziękuję i cieszę sie że się podobają :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: to od razu z rodzicami???? czy ja mam moich też zabrać???? :roflt: :evil_lol:

Nie :eviltong: To oni zabiorą Ciebie ;) Wszystko omówione już jest :) Oni sobie pochodzą chwilkę po wystawie sami a ja polecę na niufy a Ty będziesz wtajemniczać Mariusza nad tajnikami wystaw i że fajnie jest w ogóle jak obcy ludzie wieszają Ci się u szyi i wrzeszczą : " WESZKA" huraaaaaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A Ty będziesz ciągle powtarzać ze pierwszy raz ich widzisz na oczy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Idę bo sobie wyobraziłam Mariusza mine :diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']Nie :eviltong: To oni zabiorą Ciebie ;) Wszystko omówione już jest :) Oni sobie pochodzą chwilkę po wystawie sami a ja polecę na niufy a Ty będziesz wtajemniczać Mariusza nad tajnikami wystaw i że fajnie jest w ogóle jak obcy ludzie wieszają Ci się u szyi i wrzeszczą : " WESZKA" huraaaaaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A Ty będziesz ciągle powtarzać ze pierwszy raz ich widzisz na oczy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Idę bo sobie wyobraziłam Mariusza mine :diabloti:

bahahahahha wariatka!!!! :evil_lol: już Ci pisałam o tym wtajemniczaniu :razz: :diabloti:

:loveu: moja misza :loveu:

:loveu: i mój miś :loveu:

Posted

[quote name='Nugatowa']M.A.G.A wszystkim :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

uspokójcie się wariatki :diabloti: Niedługo zaczniecie sie tak witać na ulicy :evil_lol:

[quote name='Pysia']Prowadzić może on, Ty, Ju albo jego rodzice :)

[quote name='malawaszka']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: to od razu z rodzicami???? czy ja mam moich też zabrać???? :roflt: :evil_lol:

buhahhahahahahaha

A na tej wystawie to będzie gorzej, bo będzie tak: "WESZKA, WESZKA! M.A.G.A.!"

:evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']bahahahahha wariatka!!!! :evil_lol: już Ci pisałam o tym wtajemniczaniu :razz: :diabloti:

:loveu: moja misza :loveu:

:loveu: i mój miś :loveu:

No i o to właśnie chodzi :diabloti: O to wtajemniczenie :evil_lol: Dwaj zieloni :evil_lol: Nadajecie się :evil_lol:
Luneta wariatka taka jak ja :diabloti:
Boluś....burczymucha :loveu:

Posted

[quote name='Pysia']No i o to właśnie chodzi :diabloti: O to wtajemniczenie :evil_lol: Dwaj zieloni :evil_lol: Nadajecie się :evil_lol:

:crazyeye: mła zielona????? no jakby on był taki zielony jak mła to nie byłoby problemu :evil_lol: gorzej jak on zieleńszy - to ja dziękuję bo już jednego w swoim życiu wychowałam :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
a nie ma mała jakiegoś zapalenia pęcherza że tak często siusia?

Dostawała antybiotyk, Urosept, Cerutin i syrop na kaszel przez tydzień. To nie pęcherz. W moczu nie ma białka i innych anomalii.

To może byc jeszcze stres. Albo problemy z przysadką.

Pewnie ktoś się jej pozbył za to sikanie. :-(

Jak oxytocyna nie pomoże, to robimy badanie krwi i USG.

Posted

malawaszka napisał(a):
:crazyeye: mła zielona????? no jakby on był taki zielony jak mła to nie byłoby problemu :evil_lol: gorzej jak on zieleńszy - to ja dziękuję bo już jednego w swoim życiu wychowałam :diabloti:

Dobra to ja Ci go trochę podchowam a Ty wykonasz reszte - ok? :diabloti:

Posted

AnkaG napisał(a):
Dostawała antybiotyk, Urosept, Cerutin i syrop na kaszel przez tydzień. To nie pęcherz. W moczu nie ma białka i innych anomalii.

To może byc jeszcze stres. Albo problemy z przysadką.

Pewnie ktoś się jej pozbył za to sikanie. :-(

Jak oxytocyna nie pomoże, to robimy badanie krwi i USG.

trzymam :kciuki: żeby to nie było nic poważnego!!!!! :loveu:

Posted

[quote name='Pysia']Prowadzić może on, Ty, Ju albo jego rodzice :) Do wyboru do koloru :diabloti: jak do tego doszło? Ano mówił że chętnie pojechałby na wystawe psów a mnie się opcja myślenia włączyła i zakomunikowałam mu że pojedzie :diabloti: Ze mną i z Tobą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Podkreśliłam tylko że moja koleżanka nie jest w wieku jego mamy tylko w jego :diabloti: Ochoczo przystał :multi: W sumie nie miał wyjścia bo powiedziałam mu ze jedzie z nami i nie ma dyskusji :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Mozesz mi wierzyć na słowo że przystojny ;) I sympatyczny i wesoły a nie mruk :p:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:bosz i leję już odkąd zaczęłąm czytać ......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

U nas w Wawie jest -2*C:multi: , może wreszcie zima zawita:roll: Właśnie wróciłam ze spacerku z psami i trochę zmarzłam, a wyszłam zupełnie nie ubrana na mrozek:cool3:
Idę już spać - Dobranoc wszystkim:buzi::sleeping: