Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maga100']a co zrobisz ze swoim Aktualnym? :hmmmm:
poza tym mówią, ze ona nie wdzieje białego wianka, wiec się zastanów :evil_lol:
Aktualny nam obu się przyda ;):evil_lol::evil_lol:
Ja też nie przywdzieje :eviltong: Nadajemy się :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']
Grzybiasty chociaż ten lasek?
:evil_lol: Alem siem obśmiałam :multi: długo zdjęcie z Lunetką w rowie nie otwierało mi się , a Pysia już wczoraj cuś insynuowała.... ;) :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahahahah :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a na tym zdjęciu to wyglądam jakbym się nienajlepiej bawiła :evil_lol:

Bo Ci się ręce trzęsły :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

hahahahaha fajne więzienie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: widzisz Waszko już masz sposób na Lunowe ujadanie :evil_lol::evil_lol: po co ci ogrodzenie :razz: rów sobie wykopcie wokól działki

Posted

[quote name='Vectra']hahahahaha fajne więzienie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: widzisz Waszko już masz sposób na Lunowe ujadanie :evil_lol::evil_lol: po co ci ogrodzenie :razz: rów sobie wykopcie wokól działki

hahah dobry pomysł - fosę trza wykopać :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka'] :evil_lol:

:lol::lol::lol: To się uśmiałam z historii Lunetki :lol::lol:A jaką ona ma tu minę ... normalnie czaderską :lol: ... taką: "halo, halo... ja tu jestem :razz: co mi foty pstrykasz... wyciągnij mnie stąd!"

Posted

[quote name='malawaszka']no i co się tak gapisz? Ty to chyba stałaś w kolejce po wzrost :roll:

Hahaha :D
[quote name='Pysia']Nie wiem czy Weszka Wam opowiadała ale jak wyciągnęła Lunetke z dołka to ta z radości ze zyje poleciała do Bolutka i dała mu buziaka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Slodkie :loveu:
[quote name='Pysia']Wiecie jakie to musiało być dla niej traumatyczne przeżycie siedzenie w tym rowie skoro tak uczyniła ? :diabloti: SS-smance pewnie całe życie przeleciało przed oczyma i się wystraszyła ze za złe traktowanie staruszka pójdzie do piekła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[quote name='malawaszka']:loveu: chyba muszę ją co jakiś czas wrzucać do jakiegoś dołu :diabloti:
Buhahaha :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

Ka-ka napisał(a):
ależ czy kiedykolwiek spotkałaś psa, któy wybiera perfumy niemiłe dla ludzkiego nosa ??? :evil_lol: ;)

HAhaha ja nie :niewiem: :evil_lol:

Posted

malawaszko, ja się nigdy przez całą galerię nie przekopię!:lol: :evil_lol: Ostatnio utknęłam na zimowaych fotach Lunetki, jak pilnuje prosiaka na balkonie.:-D :megagrin: Siedziałam przy tych fotkach z pół godziny i się lałam!Więc w takim tempie nie ma szans...:shake: :lol: Tak więc na bierząco już dołączam do grona hichraczy z biednej, "zdołowanej" Lunki.:evil_lol: Ale z ciebie pańcia!:diabloti: Zamiast bidulkę biegiem wyciągać, to stała i się śmiała! i jeszcze tą wstydliwą dla Lunetki chwilę na zdjęciach uwieczniła!:diabloti: :-D :-D :-D

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Chanel no 5

hihihi ja bym to na przykład nazwała Bobin (z fr. bobę) No I na świecie :evil_lol:

[quote name='LAZY']Czy Lunetka to te perfumki chociaż miłe dla nosa znalazła?

tak tak - boskie jak zawsze :loveu:

[quote name='Ka-ka']ależ czy kiedykolwiek spotkałaś psa, któy wybiera perfumy niemiłe dla ludzkiego nosa ???

Kamila WITAJ :multi: :loveu:

[quote name='AśkaK']malawaszko, ja się nigdy przez całą galerię nie przekopię! Ostatnio utknęłam na zimowaych fotach Lunetki, jak pilnuje prosiaka na balkonie. :megagrin: Siedziałam przy tych fotkach z pół godziny i się lałam!Więc w takim tempie nie ma szans... Tak więc na bierząco już dołączam do grona hichraczy z biednej, "zdołowanej" Lunki.:evil_lol: Ale z ciebie pańcia!:diabloti: Zamiast bidulkę biegiem wyciągać, to stała i się śmiała! i jeszcze tą wstydliwą dla Lunetki chwilę na zdjęciach uwieczniła!:diabloti: :-D

no nie zamierza mi być przykro z tego powodu, że nie radzisz sobie z przekopaniem się przez nasze wypocinki :evil_lol: no i witaj na bieżąco :lol:

[quote name='madzia18sosnowiec']

to jest kolejny dowod na to, ze facet im starszy tym we łbie bardziej sie przewraca :evil_lol: ja mam potwierdzenie w bracie :diabloti: u psów to troche lzej sie objawia :evil_lol:

zdecydowanie Bolowi coraz bardziej odbija :evil_lol: dziś byliśmy na spacerku na łąkach (bez aparatu bo w celach szkoleniowych :p ) i Bolo miał taką głupawkę że nie mogłam zamknąć buzi jak mi się otwarła z wrażenia :crazyeye: :-o dziczał jak szczenior, szczekał na mnie, warczał, bawiłsie ze mną w berka :crazyeye: :multi: :loveu:

[quote name='beria']Nieszczęśliwy, malutki piesek w wielkim dole :roll:

życie małego pieska jest niezmiernie ciężkie :-(

Dziś zainspirowana filmikami Idy od Pauliny próbowałam Lune nauczyć chodzenia slalomem między nogami :mdleje: hahahaha chyba wygodniej się tego uczy dużego psa :evil_lol: upociłam się jak dziki osioł, a ta szalała jak dziki zając bo uczyłam ją na patyka więc za patykiem trzebabyło skakać i miotać się i szaleć :lol: :lol: :lol:

wrrr musiałam pousuwać emotek trochę :roll:

Posted

Witaj babo :evil_lol:
Wy nic nie rozumiecie z zachowania dostojnego Bolutka :angryy: On poprostu dostał goopawki z radosci ze przez dwa dni Luneta buziaka mu nie dała :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: