Pysia Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 [quote name='Maga100']a co zrobisz ze swoim Aktualnym? :hmmmm: poza tym mówią, ze ona nie wdzieje białego wianka, wiec się zastanów :evil_lol: Aktualny nam obu się przyda ;):evil_lol::evil_lol: Ja też nie przywdzieje :eviltong: Nadajemy się :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
aga1215 Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 [quote name='malawaszka'] Grzybiasty chociaż ten lasek? :evil_lol: Alem siem obśmiałam :multi: długo zdjęcie z Lunetką w rowie nie otwierało mi się , a Pysia już wczoraj cuś insynuowała.... ;) :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 Pysia napisał(a):Aktualny nam obu się przyda ;):evil_lol::evil_lol: hahahahah :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a na tym zdjęciu to wyglądam jakbym się nienajlepiej bawiła :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 aga1215 napisał(a):Grzybiasty chociaż ten lasek? czy ten akurat to nie wiem bo w nim ma dom jeszcze jeden sąsiad, ale ogólnie lasy tam są grzybiaste :loveu: Quote
Pysia Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 malawaszka napisał(a):hahahahah :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a na tym zdjęciu to wyglądam jakbym się nienajlepiej bawiła :evil_lol: Bo Ci się ręce trzęsły :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 Pysia napisał(a):Bo Ci się ręce trzęsły :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to już było wtedy? :roll: Quote
PIKA Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 malawaszka napisał(a):to już było wtedy? :roll: a Tobie w ogóle przestają się trząść ? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 PIKA napisał(a):a Tobie w ogóle przestają się trząść ? :evil_lol: a bywa :p 10 znaków :angryy: Quote
Vectra Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 hahahahaha fajne więzienie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: widzisz Waszko już masz sposób na Lunowe ujadanie :evil_lol::evil_lol: po co ci ogrodzenie :razz: rów sobie wykopcie wokól działki Quote
malawaszka Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 [quote name='Vectra']hahahahaha fajne więzienie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: widzisz Waszko już masz sposób na Lunowe ujadanie :evil_lol::evil_lol: po co ci ogrodzenie :razz: rów sobie wykopcie wokól działki hahah dobry pomysł - fosę trza wykopać :evil_lol: Quote
Katerinas Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 [quote name='malawaszka'] :evil_lol: :lol::lol::lol: To się uśmiałam z historii Lunetki :lol::lol:A jaką ona ma tu minę ... normalnie czaderską :lol: ... taką: "halo, halo... ja tu jestem :razz: co mi foty pstrykasz... wyciągnij mnie stąd!" Quote
malawaszka Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 haha noo była szalenie zdegustowana tym, że musi czekać - a ja jak się upewniłam, że nic sobie nie zrobiła zrywałam boki ze śmiechu i robiłam fotki :evil_lol: Quote
Paula Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='malawaszka']no i co się tak gapisz? Ty to chyba stałaś w kolejce po wzrost :roll: Hahaha :D [quote name='Pysia']Nie wiem czy Weszka Wam opowiadała ale jak wyciągnęła Lunetke z dołka to ta z radości ze zyje poleciała do Bolutka i dała mu buziaka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Slodkie :loveu: [quote name='Pysia']Wiecie jakie to musiało być dla niej traumatyczne przeżycie siedzenie w tym rowie skoro tak uczyniła ? :diabloti: SS-smance pewnie całe życie przeleciało przed oczyma i się wystraszyła ze za złe traktowanie staruszka pójdzie do piekła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='malawaszka']:loveu: chyba muszę ją co jakiś czas wrzucać do jakiegoś dołu :diabloti: Buhahaha :roflt: :roflt: :roflt: Quote
malawaszka Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 Luna się perfumuje:lol: Bola dopadła głupawka :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Chanel no 5 Quote
LAZY Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Czy Lunetka to te perfumki chociaż miłe dla nosa znalazła?:evil_lol: Quote
Ka-ka Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 ależ czy kiedykolwiek spotkałaś psa, któy wybiera perfumy niemiłe dla ludzkiego nosa ??? :evil_lol: ;) Quote
olcha Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Ka-ka napisał(a):ależ czy kiedykolwiek spotkałaś psa, któy wybiera perfumy niemiłe dla ludzkiego nosa ??? :evil_lol: ;) HAhaha ja nie :niewiem: :evil_lol: Quote
AśkaK Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 malawaszko, ja się nigdy przez całą galerię nie przekopię!:lol: :evil_lol: Ostatnio utknęłam na zimowaych fotach Lunetki, jak pilnuje prosiaka na balkonie.:-D :megagrin: Siedziałam przy tych fotkach z pół godziny i się lałam!Więc w takim tempie nie ma szans...:shake: :lol: Tak więc na bierząco już dołączam do grona hichraczy z biednej, "zdołowanej" Lunki.:evil_lol: Ale z ciebie pańcia!:diabloti: Zamiast bidulkę biegiem wyciągać, to stała i się śmiała! i jeszcze tą wstydliwą dla Lunetki chwilę na zdjęciach uwieczniła!:diabloti: :-D :-D :-D Quote
madzia20sosnowiec Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 to jest kolejny dowod na to, ze facet im starszy tym we łbie bardziej sie przewraca :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja mam potwierdzenie w bracie :diabloti: u psów to troche lzej sie objawia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
beria Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='malawaszka'] Nieszczęśliwy, malutki piesek w wielkim dole :roll: Quote
malawaszka Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Chanel no 5 hihihi ja bym to na przykład nazwała Bobin (z fr. bobę) No I na świecie :evil_lol: [quote name='LAZY']Czy Lunetka to te perfumki chociaż miłe dla nosa znalazła? tak tak - boskie jak zawsze :loveu: [quote name='Ka-ka']ależ czy kiedykolwiek spotkałaś psa, któy wybiera perfumy niemiłe dla ludzkiego nosa ??? Kamila WITAJ :multi: :loveu: [quote name='AśkaK']malawaszko, ja się nigdy przez całą galerię nie przekopię! Ostatnio utknęłam na zimowaych fotach Lunetki, jak pilnuje prosiaka na balkonie. :megagrin: Siedziałam przy tych fotkach z pół godziny i się lałam!Więc w takim tempie nie ma szans... Tak więc na bierząco już dołączam do grona hichraczy z biednej, "zdołowanej" Lunki.:evil_lol: Ale z ciebie pańcia!:diabloti: Zamiast bidulkę biegiem wyciągać, to stała i się śmiała! i jeszcze tą wstydliwą dla Lunetki chwilę na zdjęciach uwieczniła!:diabloti: :-D no nie zamierza mi być przykro z tego powodu, że nie radzisz sobie z przekopaniem się przez nasze wypocinki :evil_lol: no i witaj na bieżąco :lol: [quote name='madzia18sosnowiec'] to jest kolejny dowod na to, ze facet im starszy tym we łbie bardziej sie przewraca :evil_lol: ja mam potwierdzenie w bracie :diabloti: u psów to troche lzej sie objawia :evil_lol: zdecydowanie Bolowi coraz bardziej odbija :evil_lol: dziś byliśmy na spacerku na łąkach (bez aparatu bo w celach szkoleniowych :p ) i Bolo miał taką głupawkę że nie mogłam zamknąć buzi jak mi się otwarła z wrażenia :crazyeye: :-o dziczał jak szczenior, szczekał na mnie, warczał, bawiłsie ze mną w berka :crazyeye: :multi: :loveu: [quote name='beria']Nieszczęśliwy, malutki piesek w wielkim dole :roll: życie małego pieska jest niezmiernie ciężkie :-( Dziś zainspirowana filmikami Idy od Pauliny próbowałam Lune nauczyć chodzenia slalomem między nogami :mdleje: hahahaha chyba wygodniej się tego uczy dużego psa :evil_lol: upociłam się jak dziki osioł, a ta szalała jak dziki zając bo uczyłam ją na patyka więc za patykiem trzebabyło skakać i miotać się i szaleć :lol: :lol: :lol: wrrr musiałam pousuwać emotek trochę :roll: Quote
PIKA Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 buhaha, a ten moze odmlodniał po buziaku od Luniastej :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Ty już tam nie mówi,że się ładnie bawił tu widać,że sesja mu się nie podobała i próbuje wyrwac aparat:lol: :lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Witaj babo :evil_lol: Wy nic nie rozumiecie z zachowania dostojnego Bolutka :angryy: On poprostu dostał goopawki z radosci ze przez dwa dni Luneta buziaka mu nie dała :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts