Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzienkju :oops:

był sobie rów...

rów w którym będzie rura z wodą :multi:

ten wykopany piasek i skakanie przez rów było super zabawą Luny, tak sobie skakała i skakała, grzebała w piachu, bawiłą się - w pewnej chwili ona była po jednej stronie rowu, ja po drugiej - zawołałam ją - no to piesek się ucieszył, i pęęędem do mamci, i tak pędzi i pędzi i .... znikła :crazyeye: no i wtedy ja lecę i lecę, bo już miałam wizję połamanego psa bo Luna nawet nie pisnęła :crazyeye: i oto co zobaczyłam...
haloo co się stało? chyba na chwilę zapadła ciemność

ja się o mało nie zabiłam a Ty robisz zdjęcia?? :angryy:

jakby tu sie stąd wydostać :shake:

no widzisz - nie dam rady - stałam w kolejce po rozum zamiast po wzrost :evil_lol:

no to jak? pomożecie?

no i co się tak gapisz? Ty to chyba stałaś w kolejce po wzrost :roll:

:cool1:

Posted

Hahaha ale się uśmiałam jak zobaczyłam tą minę ;)

I wreszcie się dokopałam do Bolusia w pierwszych dniach u Ciebie. Ale on był bidulek! Po prostu nie mogę uwierzyć że to ten sam pies. :loveu: Wygląda jak młodziutki kawaler i kto by pomyślał że on ma około 12 lat. Ja nie wierzę :) :lying:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale numer z Luny:cool3:

tiaa lubi mi stracha napedzac :mad:

[quote name='barbara.h']malawaszka uwielbiam twoją galeryjkę,bo jest tu wszystko :lol:

haha czyli co :evil_lol:

[quote name='nuuska']I wreszcie się dokopałam do Bolusia w pierwszych dniach u Ciebie. Ale on był bidulek! Po prostu nie mogę uwierzyć że to ten sam pies. :loveu: Wygląda jak młodziutki kawaler i kto by pomyślał że on ma około 12 lat. Ja nie wierzę :) :lying:

uwierz :eviltong:

qrdeee jaki byl ten skrot klawiszowy jak sie pozamienia y i z:placz: :angryy:

Posted

[quote name='malawaszka']

qrdeee jaki byl ten skrot klawiszowy jak sie pozamienia y i z:placz: :angryy:
shift+ctrl
Weszka coś nic nie piszesz o wczoraj :mad: A ja tu przyszłam naładowana żeby kontre napisać i nie mam do czego :placz: Jak mogłaś mi to zrobić :mad:
Weszka piła wczoraj u nas.....

Posted

[quote name='KaRa_TC']
Jaką minke Luna zrobiła:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: kto tam wszedł aby ją wyciągnąć?:lol:

oczywiście że mła :p nawet nie wchodziłam, tylko położyłam się na ziemi :cool1: i za fraki wyciągnęłam tego bąbla :loveu:

Posted

olcha napisał(a):
Ale masz piękną okolice :loveu:

:turn-l: ale ma skwaszoną minkę :loveu:

okolyca też mi się szalenie podobuje z tamtej strony - bo widok na wieś juznie jest taki ładny :shake:

a minka letko zdziwiona :roll: potem musiałam jej oczęta czyścić bo miała pełne piachu

Posted

malawaszka napisał(a):
okolyca też mi się szalenie podobuje z tamtej strony - bo widok na wieś juznie jest taki ładny :shake:

a minka letko zdziwiona :roll: potem musiałam jej oczęta czyścić bo miała pełne piachu

Nie wiem czy Weszka Wam opowiadała ale jak wyciągnęła Lunetke z dołka to ta z radości ze zyje poleciała do Bolutka i dała mu buziaka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wiecie jakie to musiało być dla niej traumatyczne przeżycie siedzenie w tym rowie skoro tak uczyniła ? :diabloti: SS-smance pewnie całe życie przeleciało przed oczyma i się wystraszyła ze za złe traktowanie staruszka pójdzie do piekła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

hahaha nooo kurcze zapomniałam o tym :lol: Luna najpierw obskoczyła mnie szczesliwa że uwolniona cała i zdrowa a potem pobiegła do Bola go witać z taką radością że dała mu nawet buziaka :crazyeye: :loveu: chyba muszę ją co jakiś czas wrzucać do jakiegoś dołu :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
Nie wiem czy Weszka Wam opowiadała ale jak wyciągnęła Lunetke z dołka to ta z radości ze zyje poleciała do Bolutka i dała mu buziaka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wiecie jakie to musiało być dla niej traumatyczne przeżycie siedzenie w tym rowie skoro tak uczyniła ? :diabloti: SS-smance pewnie całe życie przeleciało przed oczyma i się wystraszyła ze za złe traktowanie staruszka pójdzie do piekła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:lol: :lol: :lol: :multi:

Posted

malawaszka napisał(a):
oczywiście że mła :p nawet nie wchodziłam, tylko położyłam się na ziemi :cool1: i za fraki wyciągnęłam tego bąbla :loveu:

Biedna Luncia:evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Chyba się z nią ozenie ;)

a co zrobisz ze swoim Aktualnym? :hmmmm:
poza tym mówią, ze ona nie wdzieje białego wianka, wiec się zastanów :evil_lol: