malawaszka Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 dzienkju :oops: był sobie rów... rów w którym będzie rura z wodą :multi: ten wykopany piasek i skakanie przez rów było super zabawą Luny, tak sobie skakała i skakała, grzebała w piachu, bawiłą się - w pewnej chwili ona była po jednej stronie rowu, ja po drugiej - zawołałam ją - no to piesek się ucieszył, i pęęędem do mamci, i tak pędzi i pędzi i .... znikła :crazyeye: no i wtedy ja lecę i lecę, bo już miałam wizję połamanego psa bo Luna nawet nie pisnęła :crazyeye: i oto co zobaczyłam... haloo co się stało? chyba na chwilę zapadła ciemność ja się o mało nie zabiłam a Ty robisz zdjęcia?? :angryy: jakby tu sie stąd wydostać :shake: no widzisz - nie dam rady - stałam w kolejce po rozum zamiast po wzrost :evil_lol: no to jak? pomożecie? no i co się tak gapisz? Ty to chyba stałaś w kolejce po wzrost :roll: :cool1: Quote
Alicja Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale numer z Luny:cool3: Quote
barbara.h Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 malawaszka uwielbiam twoją galeryjkę,bo jest tu wszystko :lol: Quote
nuuska Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Hahaha ale się uśmiałam jak zobaczyłam tą minę ;) I wreszcie się dokopałam do Bolusia w pierwszych dniach u Ciebie. Ale on był bidulek! Po prostu nie mogę uwierzyć że to ten sam pies. :loveu: Wygląda jak młodziutki kawaler i kto by pomyślał że on ma około 12 lat. Ja nie wierzę :) :lying: Quote
malawaszka Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale numer z Luny:cool3: tiaa lubi mi stracha napedzac :mad: [quote name='barbara.h']malawaszka uwielbiam twoją galeryjkę,bo jest tu wszystko :lol: haha czyli co :evil_lol: [quote name='nuuska']I wreszcie się dokopałam do Bolusia w pierwszych dniach u Ciebie. Ale on był bidulek! Po prostu nie mogę uwierzyć że to ten sam pies. :loveu: Wygląda jak młodziutki kawaler i kto by pomyślał że on ma około 12 lat. Ja nie wierzę :) :lying: uwierz :eviltong: qrdeee jaki byl ten skrot klawiszowy jak sie pozamienia y i z:placz: :angryy: Quote
Pysia Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 [quote name='malawaszka'] qrdeee jaki byl ten skrot klawiszowy jak sie pozamienia y i z:placz: :angryy: shift+ctrl Weszka coś nic nie piszesz o wczoraj :mad: A ja tu przyszłam naładowana żeby kontre napisać i nie mam do czego :placz: Jak mogłaś mi to zrobić :mad: Weszka piła wczoraj u nas..... Quote
malawaszka Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 :evil_lol: bo czekałam aż coś napiszesz u siebie :lol: Quote
Pysia Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 malawaszka napisał(a)::evil_lol: bo czekałam aż coś napiszesz u siebie :lol: No to się doczekałaś :eviltong: Quote
KaRa_ Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Jaką minke Luna zrobiła:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: kto tam wszedł aby ją wyciągnąć?:lol: Quote
malawaszka Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Jaką minke Luna zrobiła:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: kto tam wszedł aby ją wyciągnąć?:lol: oczywiście że mła :p nawet nie wchodziłam, tylko położyłam się na ziemi :cool1: i za fraki wyciągnęłam tego bąbla :loveu: Quote
olcha Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: Ale masz piękną okolice :loveu: :turn-l: ale ma skwaszoną minkę :loveu: Quote
malawaszka Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 olcha napisał(a):Ale masz piękną okolice :loveu: :turn-l: ale ma skwaszoną minkę :loveu: okolyca też mi się szalenie podobuje z tamtej strony - bo widok na wieś juznie jest taki ładny :shake: a minka letko zdziwiona :roll: potem musiałam jej oczęta czyścić bo miała pełne piachu Quote
Pysia Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 malawaszka napisał(a):okolyca też mi się szalenie podobuje z tamtej strony - bo widok na wieś juznie jest taki ładny :shake: a minka letko zdziwiona :roll: potem musiałam jej oczęta czyścić bo miała pełne piachu Nie wiem czy Weszka Wam opowiadała ale jak wyciągnęła Lunetke z dołka to ta z radości ze zyje poleciała do Bolutka i dała mu buziaka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wiecie jakie to musiało być dla niej traumatyczne przeżycie siedzenie w tym rowie skoro tak uczyniła ? :diabloti: SS-smance pewnie całe życie przeleciało przed oczyma i się wystraszyła ze za złe traktowanie staruszka pójdzie do piekła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 hahaha nooo kurcze zapomniałam o tym :lol: Luna najpierw obskoczyła mnie szczesliwa że uwolniona cała i zdrowa a potem pobiegła do Bola go witać z taką radością że dała mu nawet buziaka :crazyeye: :loveu: chyba muszę ją co jakiś czas wrzucać do jakiegoś dołu :diabloti: Quote
olcha Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Pysia napisał(a):Nie wiem czy Weszka Wam opowiadała ale jak wyciągnęła Lunetke z dołka to ta z radości ze zyje poleciała do Bolutka i dała mu buziaka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wiecie jakie to musiało być dla niej traumatyczne przeżycie siedzenie w tym rowie skoro tak uczyniła ? :diabloti: SS-smance pewnie całe życie przeleciało przed oczyma i się wystraszyła ze za złe traktowanie staruszka pójdzie do piekła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :lol: :lol: :lol: :multi: Quote
Pysia Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 malawaszka napisał(a):hahaha nooo kurcze zapomniałam o tym :lol: Polecam się na przyszłość :p Quote
KaRa_ Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 malawaszka napisał(a):oczywiście że mła :p nawet nie wchodziłam, tylko położyłam się na ziemi :cool1: i za fraki wyciągnęłam tego bąbla :loveu: Biedna Luncia:evil_lol: :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Cześć Monisia :multi: Tutaj jak zawsze obejrzalam super zdjecia piesiow i fajnych widoczkow z okolic :loveu: Quote
PIKA Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 no to jak? pomożecie? Pomozemy Towarzyszu :evil_lol: Quote
Maga100 Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Hahaha, Waszko, usmiałam sie, ze zamiast ratować biedna małą Lunkę, to robiłas jej zdjecia :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 To Wam teraz powiem :) Zazdrosćcie :eviltong: Weszka była u nas na grilku :multi: A oto dowód ;) Chyba się z nią ozenie ;) Quote
Maga100 Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 [quote name='Pysia']Chyba się z nią ozenie ;) a co zrobisz ze swoim Aktualnym? :hmmmm: poza tym mówią, ze ona nie wdzieje białego wianka, wiec się zastanów :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 [quote name='Maga100']poza tym mówią, ze ona nie wdzieje białego wianka, wiec się zastanów :evil_lol: :mad: :mad: :mad: plotki jakieś :diabloti: Quote
Recommended Posts