mila_2 Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 jedno mnie zastanawia...aby zrobić zdjęcia zniżasz się do mopowego poziomu, Malawaszko?? Quote
Alicja Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 :loveu: jak to nie chciały pozować ...a to to co :razz: Quote
malawaszka Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 [quote name='mila_2']jedno mnie zastanawia...aby zrobić zdjęcia zniżasz się do mopowego poziomu, Malawaszko?? zdecydowanie :cool1: [quote name='Alicjarydzewska']:loveu: jak to nie chciały pozować ...a to to co :razz: to był moment kiedy Bolo przełaził i udało mi sie go ustrzelić :cool1: podły dzień dzisiaj jest :shake: Quote
Paula Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Czesc Weszka :lol: Jakos pusto dzis na dogo :hmmmm: Quote
olcha Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Pusto i cicho. Czyżby cisza przed burzą :roll: Obawiam się tego nawału powiadomień :roll: Quote
PIKA Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [quote name='malawaszka'] mnie na wystawie zawsze mozna znalezc przy grzywcach :razz: to bedzie grzywiec a nie rusek? :razz: umarlam :roflt: :roflt: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 łooo matko a to kto co tam?:eviltong: czesc waszunia, kope lat :eviltong: wymiziaj te swoje mopiątka ode mnie:loveu: Quote
Elitesse Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 10 min sie wpatrywalam zanim zobaczylam lapke oliwki :lol: Quote
malawaszka Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 paula_z napisał(a):Czesc Weszka :lol: Jakos pusto dzis na dogo :hmmmm: taki senny dzień to wszyscy śpią pod kocykami :loveu: olcha napisał(a):Pusto i cicho. Czyżby cisza przed burzą :roll: Obawiam się tego nawału powiadomień :roll: nawet mi o tym nie przypominaj :angryy: PIKA napisał(a):to bedzie grzywiec a nie rusek? :razz: nie :cool1: madzia18sosnowiec napisał(a): łooo matko a to kto co tam?:eviltong: czesc waszunia, kope lat :eviltong: wymiziaj te swoje mopiątka ode mnie:loveu: nie rozumiem tego pytania :lol: a mopiki wymiziane :razz: Elitesse napisał(a): 10 min sie wpatrywalam zanim zobaczylam lapke oliwki :lol: no popatrz jak to Ci sukcesy na oczy uderzyły :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 malawaszka napisał(a):nie rozumiem tego pytania :lol: a mopiki wymiziane :razz: teraz to ja juz sama nie wiem o co mi chodziło, kolejny dowod, ze człowiek nie powinien chodzic do szkoly itd. bo mu sie we łbie przewraca :eviltong: Quote
Elitesse Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 malawaszka napisał(a): no popatrz jak to Ci sukcesy na oczy uderzyły hehe baaardzo mozliwe :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 cześć Wasiu-srasiu :grins::grins::grins: nie bij , wytłumacz :evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [quote name='Vectra']cześć Wasiu-srasiu :grins::grins::grins: nie bij , wytłumacz :evil_lol::evil_lol: :turn-l::turn-l::turn-l::turn-l::turn-l:Wasiu-srasiu :klacz::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: :siara::siara::siara::siara::siara::siara:Jakby co to przecież nie ja ;) Quote
malawaszka Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 [quote name='Vectra']cześć Wasiu-srasiu :grins::grins::grins: nie bij , wytłumacz :evil_lol::evil_lol: już ja Ci wytłumacze :mad: :mad: :mad: jak sie spotkamy Quote
malawaszka Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 Pysia napisał(a)::turn-l::turn-l::turn-l::turn-l::turn-l:Wasiu-srasiu :klacz::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: :siara::siara::siara::siara::siara::siara:Jakby co to przecież nie ja ;) Vectra też nie :diabloti: Quote
Katerinas Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 malawaszka Ależ ten czas leci :razz: Oliwka jaka już duża :p A jaka śliczna :p Ostatnie zdjęcie z krową - boskie :lol: No i chałupa widzę "rośnie" jak na drożdżach ... :lol: Quote
Vectra Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 malawaszka napisał(a): Vectra też nie :diabloti: no przecież sama tak o sobie napisałąś u Ali :placz::placz: myślałam że tak lubisz :siara: :evil_lol::evil_lol: lubisz cio :razz::razz: Wasia ,Waszunia :loveu::loveu::loveu: :scared::scared: Quote
malawaszka Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 Katerinas napisał(a):malawaszka Ależ ten czas leci :razz: Oliwka jaka już duża :p A jaka śliczna :p Ostatnie zdjęcie z krową - boskie :lol: No i chałupa widzę "rośnie" jak na drożdżach ... :lol: :multi: witaj Kasiu :loveu: ano Oliwkowa rośnie i rozrabia :mad: koniec bezstresoweo wychowawania bo nam na głowe wchodzic zaczyna i wymuszać wszystko :mad: chałupka już nie rośnie - teraz się powinna wypełniać :lol: ale chwilowa przerwa w wypełnianiu ;) Quote
malawaszka Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 Vectra napisał(a):no przecież sama tak o sobie napisałąś u Ali :placz::placz: myślałam że tak lubisz :siara: :evil_lol::evil_lol: lubisz cio :razz::razz: Wasia ,Waszunia :loveu::loveu::loveu: :scared::scared: widać kto mnie słuchał jak byłam w Wawce w odwiedzinach :mad: TYLKO PIKA przez chwilenieńkę a i tak zapomina :placz: Quote
Vectra Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 malawaszka napisał(a):widać kto mnie słuchał jak byłam w Wawce w odwiedzinach :mad: TYLKO PIKA przez chwilenieńkę a i tak zapomina :placz: oczywiście że cię słuchałam :diabloti: dlatego wiem że bardzo lubisz jak się tak pisze/mówi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 malawaszka napisał(a):Vectra też nie :diabloti: Babcia Pikunia wytłumaczyła już kto :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I wiem że ma PRZESRANE :diabloti: Quote
malawaszka Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 DoGoBranoc :hand: jutro/dziś z Bolem do weta znowu na badanie - mus sprawdzić czy wątroba się poprawia czy trzeba zmienić leki na mocniejsze :placz: :kciuki: prosimy trzymać żeby było ok! a Luna na badanie ucha bo sie drapie i ją boli :shake: Quote
Paula Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Vectra napisał(a):cześć Wasiu-srasiu :grins::grins::grins: :mdleje: :roflt: :roflt: :roflt: Trzymam :kciuki: za SSmanki. Quote
Elitesse Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 malawaszka napisał(a):DoGoBranoc :hand: jutro/dziś z Bolem do weta znowu na badanie - mus sprawdzić czy wątroba się poprawia czy trzeba zmienić leki na mocniejsze :placz: :kciuki: prosimy trzymać żeby było ok! a Luna na badanie ucha bo sie drapie i ją boli :shake: trzymamy :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
Gosiek Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 cześć Monisiu ja też trzymam kciuki za ss-manki twoje :kciuki: bedzie dobrze zdjecia Oliwkowej są the best :thumbs: zwłaszcza to tyle razy cytowane z krówką :roflt: hmm a jak robisz futrzakom zdjecia to kucasz, kładziesz sie czy siadasz? Ciekawi mnei to bardzo :p Quote
Recommended Posts