Fides79 Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 ale dziewczynki takie zakochane z wzajemnością w Sajanku :p:p Quote
malawaszka Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 to prawda - lubią go - zresztą jego wszyscy lubią, a nikt go nie chce adoptować :placz: randeczka dziś znów była :lol: prawdziwa dama :lol: Quote
marako Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Dziś wyglądają już na dobrze zakumplowanych. Miło się patrzy na takie dwa smoki. A tak niedawno przecież Sajan niepewny, co go czeka spędził tu pierwszą noc. Quote
wilczy zew Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 prześlicznie się bawią :loveu: co się czepiasz damy w wodzie :mad: wiadomo,że damy się często kąpią a wieśniak jak zamoczy stopę to święto :D Quote
marako Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Fantastyczne są te foty. Te zębiska, które ona wyszczerza, to tak dla zmyłki, żeby sobie chłopak za wiele nie wyobrażał, ale widać, że go lubi. Z wzajemnością, choć Sajanek to taki subtelny chłopiec z sercem na łapie. A psy będą spały dziś jak zabite (pewnie już śpią). Quote
malawaszka Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 marako napisał(a):Fantastyczne są te foty. Te zębiska, które ona wyszczerza, to tak dla zmyłki, żeby sobie chłopak za wiele nie wyobrażał, ale widać, że go lubi. Z wzajemnością, choć Sajanek to taki subtelny chłopiec z sercem na łapie. A psy będą spały dziś jak zabite (pewnie już śpią). spią, chociaż jak Larka pojechała to Sajan bardzo się żalił... bo źle się stało, że na sam koniec spaceru nakręcił się tym ganianiem za tropem kota zamiast się wyciszyć, no ale trudno się mówi :lol: jutro znowu dziewczyny przyjadą :multi: Quote
zerduszko Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Bedzie mu źle jak Lara wyjedzie, będziesz musiała szukać koleżankę do biegania :lol: Widzisz, ona tez zęby szczerzy :D Quote
malawaszka Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 [quote name='zerduszko']Bedzie mu źle jak Lara wyjedzie, będziesz musiała szukać koleżankę do biegania :lol: Widzisz, ona tez zęby szczerzy :D no będzie mu źle i będzie się ze mną nudził :lol: ale co? lepiej byłoby nie dać im się wyszaleć jak taka okazja? ano szczerzy paszczękę szczeżuja :D nauki :lol: Kaśka tłumaczy Sajanowi jak warować, a Lara demonstruje wciskając się po smaki :mdleje: i kij tam z nauką Quote
Fides79 Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 http://img163.imageshack.us/img163/7885/dsc0163md.jpg ha ha ha psia wersja Quasimodo :lol::lol::evil_lol: Quote
ulana Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Ja jak to zwykle ostatnio nadrabiam skokowo. http://img825.imageshack.us/img825/7030/dsc0077qr.jpg Relaksujące gryzanko w krzaczkach. :) Quote
Tekla64 Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 no to sie psy naszalaly podpasily se ogromnie pikne zdjecia takich wariactw Quote
marako Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Tekla64 napisał(a):no to sie psy naszalaly podpasily se ogromnie pikne zdjecia takich wariactw No i takie olbrzymy szalejące to nieczęste zjawisko u Ciebie. A miałaś może bliskie spotkanie III stopnia z pędzącymi? (chyba nie, skoro potrafisz poddejść do kompa) Quote
Tekla64 Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 ale ale ja z innej beczki , pokaz jak tam ogrodek bom ciekawa co w nim sie dzieje i jak co rosnie Quote
Saththa Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Kurde jakoś się spodziewałam więcej do nadrobienia;) Spacer w lesie piękny;) Leśne schadzki urokliwe ;) Dziewczynka z Sajanem super;) A do kleszczy mam takie cóś http://solidna-apteka.pl/karta_do_usuwania_kleszczy i nawet udało mi sie dziś wyjąc nia kleszcze. Proste jak nie powiem co;) Quote
Recommended Posts