Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zerduszko napisał(a):
Poka to :D Filmy oglądam bez głosu i wiele mi umyka ;)

no filmik musisz obejrzeć z dźwiękiem

Pink napisał(a):
Dziala i to nad wyraz dobrze :multi: nie wiem na czym to polega ale lepiej dziala niz moje "przestac tam" ... moze tonacja glosu w zdaniu zapytujacym jest inna niz w nakazowym? ale obojetnie, najwazniejsze ze widac reakcje.

haha nawet nie wiedziałam :lol: ja mam dwa - "co tam sie dzieje" jest na takie luźne sprzeczki jak jest dużo przestrzeni i nie ma zagrożenia, że się zakotłuje :lol: ale w domu jak jest jakieś zagęszczenie ostrzejsze to jest "dość!" - no chyba, że udział bierze Zgredek to sobie mogę nawet po chińsku mówić :lol:

Posted

Chyba pochwalilam dzien przed zachodem slonca :angryy: maly wymoiotowal dzisiaj po obiedzie a teraz sie wpienil, bo Felix zaczal go podwachiwac po spacerze i skoczyl na Felixa z zebami i bitka sie zaczela. Ale obejrzalam malego i cos za bardzo zaczerwienione szycie ma - wczoraj mial juz blade. Zalalam Rivanolem, przed spaniem znowu mu przemyje i zobacze rano jak wyglada.

Posted

ciekawe:roll:
[FONT=Arial] Z opisu: Delikatnie dociskac łapki do masy (w razie potrzeby czynnośc powtórzyc). Powtórzyć tą czynnośc na każdej z łapek.
A ile łapek u Ciebie?[/FONT]
:cool3:

Posted

annika napisał(a):
ciekawe:roll:
[FONT=Arial] Z opisu: Delikatnie dociskac łapki do masy (w razie potrzeby czynnośc powtórzyc). Powtórzyć tą czynnośc na każdej z łapek.
A ile łapek u Ciebie?[/FONT]
:cool3:

20 zdaje sie?? :D