Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']no własnie kompletnie nie - nawet dzisiaj Jarkowi mówiłam, że ganiają razem w trójkę i nic - żadnej awantury :lol: Zgredek bardzo lubi Dropsa i np jak wkładam mu kombinezon, albo jak siedzimy sobie na podłodze i on u mnie na kolanach to żaden pies nie ma prawa podejść do nas, bo wtedy Zgredek jest najważniejszym królem całego świata i wydziela scerbate uśmiechy wszystkim oprócz Dropsa - Drops może podejść i nic :cool3:
[/QUOTE]

No to super ;)

[quote name='malawaszka']
oj żebyś wiedziała, że mimo niedogodności cieczkowych to jednak takie wejście w stado jest przyjemniejsze niż takie jak zwykle z kilkudniowym "polowaniem" na intruza[/QUOTE]

nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszło;)

Posted

[quote name='Erhan']no i same domowe foty, znaczy nic nie wyło w nocy :evil_lol:

Jeszcze nocy nie było.;)

Jakie milutkie i zgodne stadko ma nasza p.Prezes.

Posted

[quote name='malawaszka']no nie wyło nie wyło na szczęście, za to czekało na nas na porannym spacerze... :mad:
A poranny spacer juz nie byl topless :placz:

:evil_lol:

Posted

nosz przecież pisałam o Lunie - jak isę za bardzo bawią i za blisko niej to najpierw ich opieprzy, a potem zbiera zabawki i idzie do babci :roll: i tam ma swięty spokój, sępi żarcie, do nas wraca z porze spaceru i następnego posiłku... dziś z w nocy z nią latałam na rzyganko bo coś mamie ukradła, albo chlipnęła sobie oleju z garnka który stał za nisko :shake: ... uprzedzam od razu - byłam w ubraniu...

a dziś dzień straszny :( smutny i w ogóle :( umarła Pysiowa Lusieńka :( 6,5 roku miała dopiero... z dnia na dzień wysiadły jej nerki :( walka była nierówna... jeszcze wczoraj byłam z Lusieńką na kroplówce, taka była słaba i biedna :( ale miałam nadzieję, ze to chwilowe załamanie bo już było lepiej... ale dziś rano odeszła, nie miała już siły walczyć :( [']

Posted

a dziś dzień straszny :-( smutny i w ogóle :-( umarła Pysiowa Lusieńka :-( 6,5 roku miała dopiero...

szkoda bardzo psiaka, niech biega szczęśliwa za TM

• i troche z innej beczki napiszę tu i do Ciebie Wasiu i do Zerduszka i może jeszcze ktosik skorzysta
    otóż byłam dziś znów z moim kręgosłupem u "rąk które leczą" (jest duża poprawa) i przy okazji spytałam, czy mój znajomy nie zna kogoś takiego dobrego na śląsku
    i polecił mi Krajowy Cech radiestetów i bioenergoterapeutów w Katowicach, podobno są najlepsi i mój znajomy się u nich szkolił
    można tam zadzwonić i z pewnością podadzą jakiś dobry adres
    ul. Pl. Wolności 12
    Katowice

tel.: 32/259-62-61 w 123

być może w innych rejonach naszego kraju też są takie cechy, podobno jest u nas w Łodzi, jednak nie najlepszy :roll:

• Posted

no właśnie wcześniej nie chorowała - badania miała robione chyba w październiku i było ok; teraz się posypało tak szybko nie wiadomo czemu :( może zatrucie... nerki na USG dopplerowskim wyglądały bardzo dobrze... kompletnie niezrozumiałe to jest, że tak szybko się to potoczyło i że tak się tragicznie skończyło :(

Lusia, Lusieńka, kochany mopik :(

Posted

Pooglądałam piękne jej fotki z sierpnia, na piachu, w wodzie - cudna, kochana sunia. Poryczałam się, przecież to było oczko w głowie, radość i piękno w każdym calu. Trudno sobie wyobrazić, że tak szybko się to potoczyło, że nie dało się pomóc.

Posted

[quote name='zerduszko']Ale to puliczka? Ja myślałam, że niufka, no niufy nie są długowieczne... ale puuli... szok.[/QUOTE]

tak :( puli... Seti kochana starowinka w tym roku będzie miała 11 lat w sierpniu i daje radę niedźwiadek

[quote name='marako']Pooglądałam piękne jej fotki z sierpnia, na piachu, w wodzie - cudna, kochana sunia. Poryczałam się, przecież to było oczko w głowie, radość i piękno w każdym calu. Trudno sobie wyobrazić, że tak szybko się to potoczyło, że nie dało się pomóc.[/QUOTE]

no... też oglądałam te zdjęcia dzisiaj :( strasznie mnie to poskładało, a już całkiem nie mogę sobie wyobrazić rozpaczy Pysi :(

Posted

[quote name='malawaszka']...
    a dziś dzień straszny :( smutny i w ogóle :( umarła Pysiowa Lusieńka :( 6,5 roku miała dopiero... z dnia na dzień wysiadły jej nerki :( walka była nierówna... jeszcze wczoraj byłam z Lusieńką na kroplówce, taka była słaba i biedna :( ale miałam nadzieję, ze to chwilowe załamanie bo już było lepiej... ale dziś rano odeszła, nie miała już siły walczyć :( ['][/QUOTE]
    Q...wa, q...wa, q...wa, q...wa, q...wa :-(

Blondi pewnie załamana :-(
    Mi tez smutno, bo to było wyjatkowo wesołe psisko :-(
    Zycie jest q...wa niesprawiedliwe. (")