Saththa Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='malawaszka']no własnie kompletnie nie - nawet dzisiaj Jarkowi mówiłam, że ganiają razem w trójkę i nic - żadnej awantury :lol: Zgredek bardzo lubi Dropsa i np jak wkładam mu kombinezon, albo jak siedzimy sobie na podłodze i on u mnie na kolanach to żaden pies nie ma prawa podejść do nas, bo wtedy Zgredek jest najważniejszym królem całego świata i wydziela scerbate uśmiechy wszystkim oprócz Dropsa - Drops może podejść i nic :cool3: [/QUOTE] No to super ;) [quote name='malawaszka'] oj żebyś wiedziała, że mimo niedogodności cieczkowych to jednak takie wejście w stado jest przyjemniejsze niż takie jak zwykle z kilkudniowym "polowaniem" na intruza[/QUOTE] nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszło;) Quote
Margi Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='Erhan']no i same domowe foty, znaczy nic nie wyło w nocy :evil_lol: Jeszcze nocy nie było.;) Jakie milutkie i zgodne stadko ma nasza p.Prezes. Quote
Saththa Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='Margi']Jeszcze nocy nie było.;) [/QUOTE] a dzis w nocy nie było nocy? hmmmm Quote
malawaszka Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 no nie wyło nie wyło na szczęście, za to czekało na nas na porannym spacerze... :mad: Quote
ania0112 Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 http://www.dogomania.pl/forum/threads/239327-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-du%C5%BCo-mo%C5%BCliwo%C5%9Bci-%29-do-01-03-2013?p=20364997#post20364997 malawaszka - szukalas bazarku ogloszeniowego z mala kolejka Quote
Erhan Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='malawaszka']no nie wyło nie wyło na szczęście, za to czekało na nas na porannym spacerze... :mad: A poranny spacer juz nie byl topless :placz: :evil_lol: Quote
wilczy zew Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Zgredek zaprzyjaźnił się z Dropsem i dlatego nie ma awantur. Cieczka to samej Fidze chyba pomogła się otworzyć. Quote
jambi Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 w te sodomie i gomorie nie do końca wierzyłam... dawałam Ci szanse... http://img842.imageshack.us/img842/3899/dsc0015es.jpg - o, i to jest słit focia :grins: a i czerwoną kanape widać :evil_lol: ale ja zgłaszam sprzeciw - pitu pitu, Zgredzik to, Zgredzik tamto, Czarna Laska pierwsza fotomodelka... a gdzie Lunetka?! :mad: a takie niebieskie oznacza, że skóra cieniutka bardzo Quote
malawaszka Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 nosz przecież pisałam o Lunie - jak isę za bardzo bawią i za blisko niej to najpierw ich opieprzy, a potem zbiera zabawki i idzie do babci :roll: i tam ma swięty spokój, sępi żarcie, do nas wraca z porze spaceru i następnego posiłku... dziś z w nocy z nią latałam na rzyganko bo coś mamie ukradła, albo chlipnęła sobie oleju z garnka który stał za nisko :shake: ... uprzedzam od razu - byłam w ubraniu... a dziś dzień straszny :( smutny i w ogóle :( umarła Pysiowa Lusieńka :( 6,5 roku miała dopiero... z dnia na dzień wysiadły jej nerki :( walka była nierówna... jeszcze wczoraj byłam z Lusieńką na kroplówce, taka była słaba i biedna :( ale miałam nadzieję, ze to chwilowe załamanie bo już było lepiej... ale dziś rano odeszła, nie miała już siły walczyć :( ['] Quote
jambi Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 jeden rzut oka wystarczył, żeby stwierdzić, że ten post nie będzie wesoły ... 6,5 roku... młody pies :( okropne to :( :( Quote
Fides79 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 a dziś dzień straszny :-( smutny i w ogóle :-( umarła Pysiowa Lusieńka :-( 6,5 roku miała dopiero... szkoda bardzo psiaka, niech biega szczęśliwa za TM i troche z innej beczki napiszę tu i do Ciebie Wasiu i do Zerduszka i może jeszcze ktosik skorzysta otóż byłam dziś znów z moim kręgosłupem u "rąk które leczą" (jest duża poprawa) i przy okazji spytałam, czy mój znajomy nie zna kogoś takiego dobrego na śląsku i polecił mi Krajowy Cech radiestetów i bioenergoterapeutów w Katowicach, podobno są najlepsi i mój znajomy się u nich szkolił można tam zadzwonić i z pewnością podadzą jakiś dobry adres ul. Pl. Wolności 12 Katowice tel.: 32/259-62-61 w 123 być może w innych rejonach naszego kraju też są takie cechy, podobno jest u nas w Łodzi, jednak nie najlepszy :roll: Quote
Saththa Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 za wcześnie, za wcześnie :( Fides a w szczecinie nie zna nikogo? Quote
Fides79 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Sandra - no właśnie nie, niestety :roll: a te Katowice to też tylko dla tego, że się tam szkolił Quote
Saththa Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='Fides79']Sandra - no właśnie nie, niestety :roll: a te Katowice to też tylko dla tego, że się tam szkolił[/QUOTE] to takie typowe :lol::) Quote
zerduszko Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 6,5 roku... okropne :( Nie wyobrażam sobie. [*] Quote
marako Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Nerki z dnia na dzień? Jakieś zatrucie? Czy chorowała na nerki? Biedna, w tak młodym wieku musiała odejść i biedny domek. Quote
malawaszka Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 no właśnie wcześniej nie chorowała - badania miała robione chyba w październiku i było ok; teraz się posypało tak szybko nie wiadomo czemu :( może zatrucie... nerki na USG dopplerowskim wyglądały bardzo dobrze... kompletnie niezrozumiałe to jest, że tak szybko się to potoczyło i że tak się tragicznie skończyło :( Lusia, Lusieńka, kochany mopik :( Quote
zerduszko Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='malawaszka']Lusia, Lusieńka, kochany mopik :([/QUOTE] Ale to puliczka? Ja myślałam, że niufka, no niufy nie są długowieczne... ale puuli... szok. Quote
marako Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Pooglądałam piękne jej fotki z sierpnia, na piachu, w wodzie - cudna, kochana sunia. Poryczałam się, przecież to było oczko w głowie, radość i piękno w każdym calu. Trudno sobie wyobrazić, że tak szybko się to potoczyło, że nie dało się pomóc. Quote
malawaszka Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 [quote name='zerduszko']Ale to puliczka? Ja myślałam, że niufka, no niufy nie są długowieczne... ale puuli... szok.[/QUOTE] tak :( puli... Seti kochana starowinka w tym roku będzie miała 11 lat w sierpniu i daje radę niedźwiadek [quote name='marako']Pooglądałam piękne jej fotki z sierpnia, na piachu, w wodzie - cudna, kochana sunia. Poryczałam się, przecież to było oczko w głowie, radość i piękno w każdym calu. Trudno sobie wyobrazić, że tak szybko się to potoczyło, że nie dało się pomóc.[/QUOTE] no... też oglądałam te zdjęcia dzisiaj :( strasznie mnie to poskładało, a już całkiem nie mogę sobie wyobrazić rozpaczy Pysi :( Quote
Erhan Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='malawaszka']... a dziś dzień straszny :( smutny i w ogóle :( umarła Pysiowa Lusieńka :( 6,5 roku miała dopiero... z dnia na dzień wysiadły jej nerki :( walka była nierówna... jeszcze wczoraj byłam z Lusieńką na kroplówce, taka była słaba i biedna :( ale miałam nadzieję, ze to chwilowe załamanie bo już było lepiej... ale dziś rano odeszła, nie miała już siły walczyć :( ['][/QUOTE] Q...wa, q...wa, q...wa, q...wa, q...wa :-( Blondi pewnie załamana :-( Mi tez smutno, bo to było wyjatkowo wesołe psisko :-( Zycie jest q...wa niesprawiedliwe. (") Quote
Recommended Posts