Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']kurde... ja to zawsze muszę coś wynaleźć... miziałam się z Luncią i wymacałam... dwa nowe tłuszczaki (mam nadzieję, że tłuszczaki) - jeden tam, gdzie miała kiedyś usuwany - prawie w tym samym miejscu, a drugi... tuż nad mostkiem przy krtani i to mnie bardzo niepokoi :( ja oczywiście jestem już cała chora... kurde kurde...[/QUOTE] kurcze... :(

Posted

[quote name='zerduszko']Boso rozumiem, ale w majtach? Samych :D[/QUOTE]

[quote name='malawaszka'] łomamo no w koszulce przecież....[/QUOTE]

[quote name='Saththa']teraz to łomamo ale pisz konkretnie :lol:[/QUOTE]

no wlasnie, najlepiej z foto, bo juz zbieralem sie do podrozy i cwiczylem wycie :evil_lol:

Posted

hahahah noo to byłby widok - biega prawie na golasa po podwórku zima, rzuca kaloszami i niewybrednymi słowami a przy okazji cyka sobie sweet focie :roflt: hahaha czad normalnie - chyba spróbuję :lol:

Posted

[quote name='Saththa']i będzie "ona rzuca we mnie";)[/QUOTE]
nad tytulem trzebaby popracowac:cool3:, ale wspolnymi silami cos chwytajacego za serce sie wymysli, tylko tego filmiku nadal nie ma:mad:

Posted

[quote name='malawaszka']niom??? :loveu:

nuda pani nuda :D

a u nas nudy nie ma! :mad: w nocy obudziło mnie wycie... pod drzwiami - po drugiej stronie drzwi konkretniej :angryy: oczywiście jak tam zawyło to w domu.... zaszczekało - wszystko :shake: masakra bo mimo tego, że mieszkamy w domu to jednak nie sami i jak mi się psy drą w nocy to zaraz moja siostra dzwoni że ona musi rano wstać do pracy :lol: tak więc zaliczyłam dzisiejszej nocy debiut w rzucie starym kaloszem, stojąc boso i w majtkach na dworze, w szczekającego burka :shake: bez obaw - nie trafiłam :D nigdy nie trafiam :evil_lol: ale uciekł... to ten co nas tu prześladuje ciągle bo to pies sąsiadów... masakra normalnie, ja chcę ogrodzenie :placz:

a teraz i od rana - Figa kocha Dropsa i go molestuje, a Zgredek kocha Figę i ją molestuje, a Furia jest zazdrosna i ma focha na wszystkich... trochę się obawiam żeby nie dostała cieczki z tego wszystkiego...[/QUOTE]

No nie powiem, żebym zazdrościła :)

Posted

ja w te "sodomie i gomorie" to przyznam się szczerze nie do końća wierzyłam, ale po ostatnich postach...

[quote name='malawaszka']hahahah noo to byłby widok - biega prawie na golasa po podwórku zima, rzuca kaloszami i niewybrednymi słowami a przy okazji cyka sobie sweet focie :roflt: hahaha czad normalnie - chyba spróbuję :lol:[/QUOTE]

ja śmiem twierdzić, że mogliby Cię wtedy odwiedzić panowie z białymi fartuchami....

no ale widok, mógłby być jedyny w swoim rodzaju :megagrin:

------------------------------

u Balbiny

Posted

ale że w co konkretnie nie wierzyłaś??? :cool3:

no jak u Balbiny to niefajnie - a takie fioletowe to znaczy że skóra mocno naciągnięta co?

a u nas - bez zmian :lol: szał ciał

\\

na zabę lezy :loveu:

jaka zadowolona z obstawy :lol:

Posted

[quote name='Saththa']a chłopaki nie rywalizują o miła panią?[/QUOTE]

no własnie kompletnie nie - nawet dzisiaj Jarkowi mówiłam, że ganiają razem w trójkę i nic - żadnej awantury :lol: Zgredek bardzo lubi Dropsa i np jak wkładam mu kombinezon, albo jak siedzimy sobie na podłodze i on u mnie na kolanach to żaden pies nie ma prawa podejść do nas, bo wtedy Zgredek jest najważniejszym królem całego świata i wydziela scerbate uśmiechy wszystkim oprócz Dropsa - Drops może podejść i nic :cool3:

[quote name='AnkaG']No jedno trzeba stwierdzić - cieczka przyspieszyła wejście w stado ha ha.[/QUOTE]

oj żebyś wiedziała, że mimo niedogodności cieczkowych to jednak takie wejście w stado jest przyjemniejsze niż takie jak zwykle z kilkudniowym "polowaniem" na intruza

Posted

Może Zgredek wyczuwa, że z Dropsem nie wygra bo on jest dużo młodszy i musi być miły - poza tym Drops był przed Zgredkiem w domu. A przeca Zgredek sie babami nie będzie przejmował :)