Katerinas Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='malawaszka']kurde... ja to zawsze muszę coś wynaleźć... miziałam się z Luncią i wymacałam... dwa nowe tłuszczaki (mam nadzieję, że tłuszczaki) - jeden tam, gdzie miała kiedyś usuwany - prawie w tym samym miejscu, a drugi... tuż nad mostkiem przy krtani i to mnie bardzo niepokoi :( ja oczywiście jestem już cała chora... kurde kurde...[/QUOTE] kurcze... :( Quote
Saththa Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='malawaszka'] łomamo no w koszulce przecież....[/QUOTE] teraz to łomamo ale pisz konkretnie :lol: Quote
zerduszko Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Co nie zmienia fakty, z ei tak kuso :eviltong: Quote
Erhan Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='zerduszko']Boso rozumiem, ale w majtach? Samych :D[/QUOTE] [quote name='malawaszka'] łomamo no w koszulce przecież....[/QUOTE] [quote name='Saththa']teraz to łomamo ale pisz konkretnie :lol:[/QUOTE] no wlasnie, najlepiej z foto, bo juz zbieralem sie do podrozy i cwiczylem wycie :evil_lol: Quote
Saththa Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='Erhan']no wlasnie, najlepiej z foto, bo juz zbieralem sie do podrozy i cwiczylem wycie :evil_lol:[/QUOTE] hahahahahahahahh Quote
malawaszka Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 hahahah noo to byłby widok - biega prawie na golasa po podwórku zima, rzuca kaloszami i niewybrednymi słowami a przy okazji cyka sobie sweet focie :roflt: hahaha czad normalnie - chyba spróbuję :lol: Quote
AnkaG Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Czekamy na foty :) A super robisz więc będą czadowe :) Quote
Erhan Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 ustaw kamerke i dawaj filmik na YT a szybko pobijesz popularnoscia "ona tanczy dla mnie" :evil_lol: Quote
Saththa Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='Erhan']ustaw kamerke i dawaj filmik na YT a szybko pobijesz popularnoscia "ona tanczy dla mnie" :evil_lol:[/QUOTE] i będzie "ona rzuca we mnie";) Quote
Erhan Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='Saththa']i będzie "ona rzuca we mnie";)[/QUOTE] nad tytulem trzebaby popracowac:cool3:, ale wspolnymi silami cos chwytajacego za serce sie wymysli, tylko tego filmiku nadal nie ma:mad: Quote
malawaszka Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 i nie będzie sesese :diabloti: póki co żadnego wyjca nie ma :niewiem: - a Ty Erhan nadal przed kompem zamiast w Rudolfie :errrr: Quote
Erhan Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Rudolf zczezlbyl, Sniezynek toze, obecnie duzego czerwonego ujezdzam jako pasazer :lol: Quote
malawaszka Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='Erhan']Rudolf zczezlbyl, Sniezynek toze, obecnie duzego czerwonego ujezdzam jako pasazer :lol:[/QUOTE] o jacie :mdleje: Quote
WATACHA Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='malawaszka']niom??? :loveu: nuda pani nuda :D a u nas nudy nie ma! :mad: w nocy obudziło mnie wycie... pod drzwiami - po drugiej stronie drzwi konkretniej :angryy: oczywiście jak tam zawyło to w domu.... zaszczekało - wszystko :shake: masakra bo mimo tego, że mieszkamy w domu to jednak nie sami i jak mi się psy drą w nocy to zaraz moja siostra dzwoni że ona musi rano wstać do pracy :lol: tak więc zaliczyłam dzisiejszej nocy debiut w rzucie starym kaloszem, stojąc boso i w majtkach na dworze, w szczekającego burka :shake: bez obaw - nie trafiłam :D nigdy nie trafiam :evil_lol: ale uciekł... to ten co nas tu prześladuje ciągle bo to pies sąsiadów... masakra normalnie, ja chcę ogrodzenie :placz: a teraz i od rana - Figa kocha Dropsa i go molestuje, a Zgredek kocha Figę i ją molestuje, a Furia jest zazdrosna i ma focha na wszystkich... trochę się obawiam żeby nie dostała cieczki z tego wszystkiego...[/QUOTE] No nie powiem, żebym zazdrościła :) Quote
Saththa Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Ja Ci podrzucę nagranie Tazza pod drzwi normalnie ;) Quote
jambi Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 ja w te "sodomie i gomorie" to przyznam się szczerze nie do końća wierzyłam, ale po ostatnich postach... [quote name='malawaszka']hahahah noo to byłby widok - biega prawie na golasa po podwórku zima, rzuca kaloszami i niewybrednymi słowami a przy okazji cyka sobie sweet focie :roflt: hahaha czad normalnie - chyba spróbuję :lol:[/QUOTE] ja śmiem twierdzić, że mogliby Cię wtedy odwiedzić panowie z białymi fartuchami.... no ale widok, mógłby być jedyny w swoim rodzaju :megagrin: ------------------------------ u Balbiny Quote
malawaszka Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 ale że w co konkretnie nie wierzyłaś??? :cool3: no jak u Balbiny to niefajnie - a takie fioletowe to znaczy że skóra mocno naciągnięta co? a u nas - bez zmian :lol: szał ciał \\ na zabę lezy :loveu: jaka zadowolona z obstawy :lol: Quote
malawaszka Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 chwila odpoczynku na luziku :loveu: coś mi się wymieszały te zdjęcia :lol: no trudno Quote
malawaszka Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 niedługo zacznie i Zgredek po kanapach skakać :lol: \\ mamo mamo a ze mną nikt się już nie chce bawić:bigcry: Quote
Saththa Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 a chłopaki nie rywalizują o miła panią? Quote
AnkaG Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 No jedno trzeba stwierdzić - cieczka przyspieszyła wejście w stado ha ha. Quote
malawaszka Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 [quote name='Saththa']a chłopaki nie rywalizują o miła panią?[/QUOTE] no własnie kompletnie nie - nawet dzisiaj Jarkowi mówiłam, że ganiają razem w trójkę i nic - żadnej awantury :lol: Zgredek bardzo lubi Dropsa i np jak wkładam mu kombinezon, albo jak siedzimy sobie na podłodze i on u mnie na kolanach to żaden pies nie ma prawa podejść do nas, bo wtedy Zgredek jest najważniejszym królem całego świata i wydziela scerbate uśmiechy wszystkim oprócz Dropsa - Drops może podejść i nic :cool3: [quote name='AnkaG']No jedno trzeba stwierdzić - cieczka przyspieszyła wejście w stado ha ha.[/QUOTE] oj żebyś wiedziała, że mimo niedogodności cieczkowych to jednak takie wejście w stado jest przyjemniejsze niż takie jak zwykle z kilkudniowym "polowaniem" na intruza Quote
ania0112 Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Może Zgredek wyczuwa, że z Dropsem nie wygra bo on jest dużo młodszy i musi być miły - poza tym Drops był przed Zgredkiem w domu. A przeca Zgredek sie babami nie będzie przejmował :) Quote
Erhan Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 no i same domowe foty, znaczy nic nie wyło w nocy :evil_lol: Quote
Recommended Posts