Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No na Pogorii to jak będzie odrobine cieplej to może Emi już będzie u siebie...;)
Ja myśle ze by się dogadali bo Brokat nadal troche lepiej znosi sznaucery i sznauceropodobne od reszty. a jak drugi pies nie jest agresywny to mama potrafi nad Brokatem zapanowac.. ostatnio go tak skrzyczała bo chciał kaleke zjesc to odrazu mu przeszedl ten pomysl jak zobaczył że mama nie zartuje :eviltong: Bardziej bym sie bała ze twoje damy zjedzą Inke żywcem gdy ta poleci sie do Ciebie przywitac... a poleci na bank :)

Posted

I ostatni spam:
Brokat komputerowiec - jak tylko ktoś weźmie laptopa to on jest kolo tej osoby i mu podaje lape i wchodzi na laptopa i cos tam se klika ( założe się ze przegląda posty na dogo:evil_lol:) generalnie Brokat wyznaje zasade ze jak ktos ma laptopa to się nudzi i moze go spokojnie głaskać w najgorszym wypadku choćby 1 ręką - przerwiesz głaskanie to Brokat jest na laptopie a co tez ma bata na ludzi:diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka'] no nie pocieszasz mnie tym, że Abi nadal tak ma, ale nie poddaję się - Figa szczeka - coraz więcej :shock: stoi w tym przedsionku jakby była tam zamknięta - ona chyba to za taki swoj kojec jak w przytulisku przyjęła... jakby tam była niewidzialna bramka, i poszczekuje - chce bardzo wyjść tu do nas, do psów, ale się boi, kilka razy już się wypuściła stamtąd sama - oczywiście za kotem... ale zaraz biegiem z powrotem do kanciapy... dziś zaczęłam ją stamtąd wynosić do nas do pokoju - posiedzi chwilę, dziś się nawet z Dropsem pobawiła (amory ma... to i się bawi... :roll: ) po czym uciekła do przedsionka, powoli powoli będę ją stamtąd wyprowadzać bo tak to ona się całkiem przywyczai że tam będzie mieszkać, a to bez sensu[/QUOTE]

a czy ja mówie, że Abi nie szczeka? wręcz przeciwnie! drze ryja najgłośniej ze wszystkich! ale to w domu, za zakmniętymi drzwiami

[quote name='zerduszko'] Ej... nie chcesz 72 opakowania unimilów ważnych do końca lutego lub marca :megagrin::megagrin::megagrin:[/QUOTE]

a Tobie juz niepotrzebne? :razz:

... aaa, dobra, doczytałam ... no i tez miałam myśl o bazarku :grins: a jakby bazarek nie wypalił, no bo w sumie ten termin krótki, to zawsze można baloniki zrobić... da sie

[quote name='malawaszka']Wy tu o pieerrdołach :D a ja się zaraz rozpęknę z dumy jakiego mam syneczka Księciunia mądrego i dzielnego :lol: wyszliśmy na spacer - nas 5 i pojawił się OBCY :eek2: oczywiście się już po wsi lotem błyskawicy rozniosła wieść, że mamy tu pewną atrakcyjną pannę, która chętnie pozna pana :shock: no i mój Księciunio kochany nas chronił jak mógł, starał się bardzo i udało mu się obcego utrzymać w dystansie nie dopuścił go bliżej niż jakieś 15 czy nawet 20 m - bez gryzienia tylko po Dropsowemu - opierał się na nim przednimi łapami i odpychał i szczekał mu do ucha :lol: moje dziewczynki pobiegły zerknąć co tam się wyprawia i zostawiły panom te sprawy do załatwiania między sobą, Atrakcyjną pod pachę, Zgredka pod drugą... i do domu :mdleje:[/QUOTE]

o matko! ja tu czytając myślałam, że to jakiś wątek kryminalny, jakiś złodziej we wsi, zboczeniec, no i ta panna atrakcyjna mnie w błąd wprowadziła, w pierwszej myśli pomyslalam o ludzkim gatunku...
:splat:
no, ale przynajmniej Księciunio dowiódł, że na miano swe zasługuje, bo to on panem na swych włościach jest :)

Posted

[quote name='malawaszka']koty się nadziwić nie mogą

hahaha :lol: temu kotu faktycznie zdziwienie z oczu patrzy :)

[quote name='malawaszka']

:eviltong: a ja mogę na kanapę a Wy nieee

buahahahahahahahahahaha :roflt: padłam :roflt:

aaa! i Ty weź mnie darling z błęda wyprowadź... to małe szczylowate co mu w nowym domu tak dobrze, że aż sie utyło było - w sensie Figa z poprzedniej stronki, to kurde nie Iwonka??? bo mi się popierniczyło jak zdjęcia zobaczyłam i o szczylówie poczytałam, że to o Iwke chodzi właśnie.. a tymczasem z dalszej wymiany zdań z zerduszko mi wychodzi, że to jednak nie Iwonka???

[quote name='AnkaG']Dzisiaj podczas operacji na ropomacicze odeszła moja wnusia Kerunia, siostra mojej Keysi i córka Esty. Wszyscy strasznie rozpaczają ...

Aniu, to strasznie przykre :(

Posted

[quote name='ania0112']No na Pogorii to jak będzie odrobine cieplej to może Emi już będzie u siebie...;)
Ja myśle ze by się dogadali bo Brokat nadal troche lepiej znosi sznaucery i sznauceropodobne od reszty. a jak drugi pies nie jest agresywny to mama potrafi nad Brokatem zapanowac.. ostatnio go tak skrzyczała bo chciał kaleke zjesc to odrazu mu przeszedl ten pomysl jak zobaczył że mama nie zartuje :eviltong: Bardziej bym sie bała ze twoje damy zjedzą Inke żywcem gdy ta poleci sie do Ciebie przywitac... a poleci na bank :)

no to spróbujemy kiedyś... byle do wiosny ach :loveu:

[quote name='ania0112']I ostatni spam:
Brokat komputerowiec - jak tylko ktoś weźmie laptopa to on jest kolo tej osoby i mu podaje lape i wchodzi na laptopa i cos tam se klika ( założe się ze przegląda posty na dogo:evil_lol:) generalnie Brokat wyznaje zasade ze jak ktos ma laptopa to się nudzi i moze go spokojnie głaskać w najgorszym wypadku choćby 1 ręką - przerwiesz głaskanie to Brokat jest na laptopie a co tez ma bata na ludzi:diabloti:

jaki tam spam - toż to moje dziecię jest i jak wszystkie dzieci moje ma tutaj swoje miejsce :loveu: jest cudowny :lol:

[quote name='jambi']
o matko! ja tu czytając myślałam, że to jakiś wątek kryminalny, jakiś złodziej we wsi, zboczeniec, no i ta panna atrakcyjna mnie w błąd wprowadziła, w pierwszej myśli pomyslalam o ludzkim gatunku...
:splat:
no, ale przynajmniej Księciunio dowiódł, że na miano swe zasługuje, bo to on panem na swych włościach jest :)

ha ha ha no to byłby doprawdy kryminał...

[quote name='jambi']
aaa! i Ty weź mnie darling z błęda wyprowadź... to małe szczylowate co mu w nowym domu tak dobrze, że aż sie utyło było - w sensie Figa z poprzedniej stronki, to kurde nie Iwonka??? bo mi się popierniczyło jak zdjęcia zobaczyłam i o szczylówie poczytałam, że to o Iwke chodzi właśnie.. a tymczasem z dalszej wymiany zdań z zerduszko mi wychodzi, że to jednak nie Iwonka???

no to nie jest Iwonka - Iwonka była w 2010 i z Rudy Śląskiej a Figa 2009 z Pabianic :lol:

Posted

no to przynajmniej sie wyjaśniło :) a Iwonkowi się odzywali? jestem ciekawa jak maluch wyrósł, no i czy w końcu miała operację na to coś na główce...

ania0112, każdy zaczyna od spamu u waszki a kończy zakładając własną galerię ;) :evil_lol:

Posted

[quote name='jambi']no to przynajmniej sie wyjaśniło :) a Iwonkowi się odzywali? jestem ciekawa jak maluch wyrósł, no i czy w końcu miała operację na to coś na główce...

tak odzywali się - ta zmiana na głowie już usunięta - straszne to było, ale już za nimi; muszę pomarudzić o nowe zdjecia :)

[quote name='jambi']ania0112, każdy zaczyna od spamu u waszki a kończy zakładając własną galerię ;) :evil_lol:

ha ha :lol:

Posted

[quote name='jambi']

ania0112, każdy zaczyna od spamu u waszki a kończy zakładając własną galerię ;) :evil_lol:

haha no tak przypuszczam, Emi ma swój wątek, Brokasia mogę pospamować tutaj a moja biedna Inka pozostała bez opieki medialnej :grin::grin:

Dobrze ze dziewczyna nie chce pozowac bo czułabym sie przymuszona do zrobienia galerii :eviltong:
Moze kiedys do tego dojdzie ale jeszcze nie teraz :-D

Posted

[quote name='ania0112']haha no tak przypuszczam, Emi ma swój wątek, Brokasia mogę pospamować tutaj a moja biedna Inka pozostała bez opieki medialnej :grin::grin:
[/QUOTE]

Inka też Rodzina więc jak najbardziej jest u nas mile widziana :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']tak odzywali się - ta zmiana na głowie już usunięta - straszne to było, ale już za nimi; muszę pomarudzić o nowe zdjecia :)

marudź koniecznie! :)

[quote name='ania0112']haha no tak przypuszczam, Emi ma swój wątek, Brokasia mogę pospamować tutaj a moja biedna Inka pozostała bez opieki medialnej :grin::grin:

jaki wątek Emi?? poka! poka! i nie martw się, ciocia Wasia z pewnością otoczy Inke opieka medialną :diabloti:

[quote name='wilczy zew']do kogoś pijesz :p

do siebie samej :p

proszsz... ostatnie zdanie w tymże poście: http://www.dogomania.pl/forum/threads/10925-Sznupkowy-Oddział-Psychiatryczny-vs-Geriatria-i-koty-no-i-ja?p=14891557#post14891557

Posted

[quote name='jambi']

jaki wątek Emi?? poka! poka! i nie martw się, ciocia Wasia z pewnością otoczy Inke opieka medialną :diabloti:

http://www.dogomania.pl/forum/threads/238330-EMI-male%C5%84ka-kruszynka-sznaucerka-z-olkuskiej-mordowni-w-DT-u-Brokatka-%29
Emi zaprasza :lol: ohhhooo to teraz będę musiała uważać na tą opiekę bo jeszcze ktoś będzie chciał zaadoptować a my INKI NIE ODDAMY!!! toż to nasza dziewczynka i i "obcy" to mogą ją co najwyżej pogłaskać :eviltong:

Posted

[quote name='zerduszko']A Brokat to nie miał swojego miejsca? Mi się nie chce zakładać galerii, więc żeruję na Lizki watku :eviltong:[/QUOTE]

No miał swój wątek pełen zainteresowania jego odżywianiem i koopami :eviltong:
No to może go reanimuje jeszcze nie wiem... zawsze moze tu i u Emi wystąpić gościnnie ;)

Posted

Siedzę i się śmieje. Te twoje opisy ...
Jak byś miała ochotę na bara bar to tez byś miała takie oczka ha ha.
A znasz to (mąż mój spiewał Miskowi jak był mały):
Kaczuszko kaczuszko nie chowaj się pod łóżko
boi przyjdzie pan kaczorek i włączy swój motorek,
poloży się na brzuszek i wyjdzie 5 kaczuszek.

Posted

haha AnkaG nie znałam tego :D

a oprócz domowych fotem mam jeszcze niespodziankę :loveu:
Bisia i Nowisia (niestety już bez Swisia :( )

Janis Joplin

Birmutek

obie panny, ale Birma chyba tyłem :D