WATACHA Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Może nigdy nic nie miała i się cieszy ;) Quote
ania0112 Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 moze uwaza, ze jak obsika to nie zabierzesz jej i to bedzie jej. na zasadzie "moje zarazki";) Quote
malawaszka Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 [quote name='wilczy zew']może ały czas w klatce była w przytulisku ponad pół roku i kojec całkiem spory, niw musiała tam sikać pod siebie, ale co było wcześnie to nie wiadomo... a teraz zagadka i chyba nikt nie odgadnie która to moja tymczasowiczka :mdleje: sama bym w życiu nie zgadła :crazyeye: co za krowisko się z niej zrobiło - normalnie nic tylko lać ludzi za takie tuczenie psa :mad: Quote
Saththa Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 http://img526.imageshack.us/img526/5769/p1040360af.jpg ma zadatki na Hipciowa Klementynke kurde, ale która to to mnie zabij nie wiem Quote
ania0112 Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Ja się poddaje :) ona pewnie była przed tym jak śledziłam dogo. No jest pulchna ale nie wiem jak bardzo bo nie widziałam wczesniej a na tym zdjeciu jest pulchna no ale nie chorobliwie gruba, z drugiej strony czy ona nie była drobna? bo ma maleńką główke... Quote
AnkaG Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 No krągła panienka. Pewnie kofffa jedzonko. Ja tez nie wiem która to panna. Quote
malawaszka Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 ja muszę porozmawiać z nimi bo to wygląda źle... to było takie dziecko ruchliwe z ADHD, że naprawdę nie wiem co trzeba robić żeby ją tak utuczyć, tylko coś mi się kojarzy, że oni mieli dziecko - córkę tez taką... krągłą... wrr zła jestem no... to Figa - kwiecień/maj 2009 była u mnie z Pabianic, szczylówka taka fajna co uwielbiała wkurzać Lunę i nic a nic się jej nie bała :lol: Quote
malawaszka Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 ona jak była u mnie tez nie była chuda, no i taka niby owłosiona ale na klacie i brzuchu taka łysawa - wydaje mi się, że brzuch teraz też ma taki - może to jakieś hormonalne Quote
zerduszko Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 O... jak stara suka wygląda :crazyeye: Nie gadaj, że oni dom mają :shake: Quote
malawaszka Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 [quote name='zerduszko']O... jak stara suka wygląda :crazyeye: Nie gadaj, że oni dom mają :shake:[/QUOTE] no mają, ona teraz 4 lata ma skończone... Quote
Saththa Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 to Figa - kwiecień/maj 2009 była u mnie z Pabianic, to mnie ejszcze na dogo nie było hmmmm Quote
ania0112 Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Aż taka łysawa to nie jest, Inka ma tyle samo albo i mniej włosów na brzucholu i klacie a taka beza nie jest. Troszke jej sie teraz na zime i po sterylce przybrało no ale zdecydowanie jest mniejsza od Figi. Ale Figa jako szczeniak to też taka większa była, w jej wieku to psiaki jak przecinki a ona taka z solidnym brzuszkiem. Quote
malawaszka Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 [quote name='ania0112']Aż taka łysawa to nie jest, Inka ma tyle samo albo i mniej włosów na brzucholu i klacie a taka beza nie jest. Troszke jej sie teraz na zime i po sterylce przybrało no ale zdecydowanie jest mniejsza od Figi. Ale Figa jako szczeniak to też taka większa była, w jej wieku to psiaki jak przecinki a ona taka z solidnym brzuszkiem.[/QUOTE] prawda - ja własnie pamiętam ją jaki taką mięciutką, ale to co jest teraz to zgroza... kafar taki no, dlatego zastanawiam się czy to nie hormonalne - może tarczyca... u sznaucerów to jest niestety częsta choroba Quote
zerduszko Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='Saththa']to mnie ejszcze na dogo nie było hmmmm[/QUOTE] Mi się te psy mylą, ale teraz już skumałam. To jest ta co ją chciałam wziąć, ale że się bałam że za młoda i nie wytrzyma jak mnie w pracy nie będzie, to zrezygnowałam. I wzięłam Lizkę. Przez chwilę myślałam, że to szczeniuszka... której imienia nie pamiętam - ona była po Dropsie tuż. Quote
ania0112 Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Wiesz Ci ludzie na pewno chca dla niej dobrze to widać - ładna, zadbana, miękkie posłanie... moze tylko warto im zwrócić uwagę ze jest za duża i przypuszczasz że to przez chorobe i zeby poszli przebadać. Pewnie posłuchają.. Quote
malawaszka Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 [quote name='zerduszko']Mi się te psy mylą, ale teraz już skumałam. To jest ta co ją chciałam wziąć, ale że się bałam że za młoda i nie wytrzyma jak mnie w pracy nie będzie, to zrezygnowałam. I wzięłam Lizkę. Przez chwilę myślałam, że to szczeniuszka... której imienia nie pamiętam - ona była po Dropsie tuż.[/QUOTE] ooo nie wiedziałam, że o niej myślałaś - albo nie pamiętam :lol: tamta po Dropsie to Iwonka :D [quote name='ania0112']Wiesz Ci ludzie na pewno chca dla niej dobrze to widać - ładna, zadbana, miękkie posłanie... moze tylko warto im zwrócić uwagę ze jest za duża i przypuszczasz że to przez chorobe i zeby poszli przebadać. Pewnie posłuchają..[/QUOTE] no ja nie wątpię, że chcą dobrze - napisałam już maila o moich wątpliwościach, czy posłuchają - mam nadzieję - bo taki upasiony pies zaraz będzie miał bóle w łapach, serce słabsze i w ogóle no... Quote
ania0112 Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Czy mamy już Brokasia odchudzać czy jeszcze troche zanim dostaniemy mejla od Ciebie? :eviltong: No a co do Figi to racja - za gruby psiak i będzie miał problemy zwłaszcza jak przyjdzie lato i gorąco.. Quote
zerduszko Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Nawet pisałam na wątku jakimś :D Pewnie sobie pomyślałaś "co za baba, dzieciak ze schroniska, a ona chce super wychowanego" :eviltong: Oooo Iwonka, dawaj jakieś zestawienie tymczasów, a potem sprawdzian :lol: Quote
malawaszka Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 [quote name='ania0112']Czy mamy już Brokasia odchudzać czy jeszcze troche zanim dostaniemy mejla od Ciebie? :eviltong: [/QUOTE] a ić Ty! :lol: żeby każdy tak dbał i leczył jak trzeba jak Danusia to ja byłabym przeszczęśliwa [quote name='zerduszko']Nawet pisałam na wątku jakimś :D Pewnie sobie pomyślałaś "co za baba, dzieciak ze schroniska, a ona chce super wychowanego" :eviltong: Oooo Iwonka, dawaj jakieś zestawienie tymczasów, a potem sprawdzian :lol:[/QUOTE] haha nie pamiętam :lol: zestawienia nie mam :eviltong: musiałabym się pogłowić żeby zrobić, albo przeglądać po kolei wszystkie zdjęcia, a jakoś... nie chce mi się :D Quote
wilczy zew Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='Saththa']http://img526.imageshack.us/img526/5769/p1040360af.jpg ma zadatki na Hipciowa Klementynke kurde, ale która to to mnie zabij nie wiem to samo pomyślałam [quote name='Margi']Taka utyta to mi na żadną nie pasuje. u Malawaszki mają dobrze ale nie są grubasami myślę,że za dużo je i tyle;odchudzić Quote
ania0112 Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 troche ci zaspamuje :P Tu masz Brokasia sprzed godzinki... To jest najkochańsze dziecko - wie po co jest aparat :loveu: No mama dba i leczy i pilnuje... na szczęście Brokat jest na tyle wyrozumiały, ze poza wiosenną chorobą to nie choruje. Uszy są czyszczone ale już nie trzeba az tak czesto bo wszytsko jest z nimi ok. Trawiennych problemów nie miewa - jada różne rzeczy i wszytko jest okej, po trochu wprowadzamy mu karme dla małych psów ale senior no bo on 1 stycznia skonczył 9 laciszek :lol: Quote
malawaszka Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 mój śliczny myśliciel :loveu: ja jestem ciekawa czy on by się teraz z Dropsem dogadał, wtedy się chłopaki lubili, musimy się kiedyś umówić na Pogorii i zobaczymy :D będą jaja - taka ekipa jak teraz - Wasza trójka i moja piątka hahahaha 8 miniatur padłam :roflt: no - 7 bo Zgredek to nie ma szans, żeby Brokata zaakceptował więc dziadul musiałby w domu zostać Quote
Recommended Posts