Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']dlatego wolę liczyć: 1, 2, 3, 4, 5,....1, 2, 3, 4, 5,....1, 2, 3, 4, 5,....1, 2, 3, 4, 5,....1, 2, 3, 4, 5,....1, 2, 3, 4, 5,....1, 2, 3, 4, 5,....1, 2, 3, 4 :eek2: .... 5 ufff :mdleje:[/QUOTE]

heheheh :)

Posted

Piątka miniatur:crazyeye: szał! też bym padła z tego liczenia hehe jak wychodzę z dwoma to już mam czasami problem gdzie i który a pięć?
http://img651.imageshack.us/img651/474/dsc0194ga.jpg mmm:loveu: ślicznotka! Ależ ma tą grzyweczkę... Jak im wiatr tak zwiewa ją na bok to do prawdy zawsze jestem zauroczona!
Punia to faktycznie taka filigranowa panienka będzie.
http://img405.imageshack.us/img405/1074/dsc0183so.jpg a to malutkie to mi wygląda na takie diablątko:diabloti:

Posted

[quote name='#Etna#']
http://img405.imageshack.us/img405/1074/dsc0183so.jpg a to malutkie to mi wygląda na takie diablątko:diabloti:

a żebyś wiedziała! diabeł wcielony... pisałam na jej wątku dziś to wkleję i tu jak ktoś nie czytał - to jest nano potwór :mad:

jest małym potworem kurde... ona jest super fajna, dopóki się niczego jej nie zabrania albo nie wymaga... wczoraj moja mama wyrzuciła resztki po pieczonkach - to ze spodu takie spalone... dla biednych głodzonych piesków :angryy: oczywiście Drops pierwszy się nażarł jak wieprz, potem wyczaiła to Fura - Dropsowi wystarczy powiedzieć, a Fura... mogłam sobie mówić, podeszłam to już ... nano gulgot więc podeszłam blisko i stanęłam na tych resztkach, odsunęła się, ale dalej warczy, więc się posuwałam w jej stronę żeby ją odseparować od tego żarcia i co? i ugryzła mnie w klapka :shock: mała Piździa jak nic... nie wiem kto zechce takiego potworka

:lol:

Posted

Hahaha no czułam po prostu ej od niej to normalnie aż promieniuje taki diabełek:diabloti:
Małe to i słodkie to a potrafi sobie udziabać hehe tak z drugiej strony to niezła z niej cwaniula...

Posted

malawaszka napisał(a):
a żebyś wiedziała! diabeł wcielony... pisałam na jej wątku dziś to wkleję i tu jak ktoś nie czytał - to jest nano potwór :mad:

:lol:
:evil_lol::evil_lol: nie wygląda na taką zołzę!
dobrze ci tak. kto to widział stawać komuś na talerzu:shake::diabloti:

Posted

agaga21 napisał(a):
:evil_lol::evil_lol: nie wygląda na taką zołzę!
dobrze ci tak. kto to widział stawać komuś na talerzu:shake::diabloti:

o ja niedobra :lol: a teraz jak aniołek śpi mi na kolanach rozciągnieta i przeszkadza pisać

Posted

Saththa napisał(a):
biedna, klapka użreć musiała.

Moze ją ktoś kiedyś draznił....

albo nigdy niczego nie wymagał, nie zabraniał? robiła co chciała a jak chciała więcej to gryzła... luzik... pies zagadka

Posted

malawaszka napisał(a):
albo nigdy niczego nie wymagał, nie zabraniał? robiła co chciała a jak chciała więcej to gryzła... luzik... pies zagadka

Hmmm nie wiem w sumie. Mnie to sie wydaje, ze pies ejdnak mimo wszytsko musi sie nauczyc uzywac zebów do ataku...wiec moze i draznil i moze i niczeg o nie zabraniał...

Posted

Saththa napisał(a):
Hmmm nie wiem w sumie. Mnie to sie wydaje, ze pies ejdnak mimo wszytsko musi sie nauczyc uzywac zebów do ataku...wiec moze i draznil i moze i niczeg o nie zabraniał...

możliwe - tzn ona bardzo chętnie się bawi w gryzienie ręki - to jej ulubiona zabawa - Jarek daje rękę i heja - Furia się bawi - wtedy nie gryzie mocno, ale to jest taki markowanie ataków, przysiada, podskakuje i świruje, ale nawet wtedy jak się super bawią to jakby chciał ja pogłaskać to go ugryzie na serio już... poza tym - małe psy są inne niż duże - mam wrażenie że im mniejsze tym mniej nauki gryzienia potrzebują - chyba się z tym rodzą :lol: