Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agaga21']ja ci malawaszko nie wierzę, no nie wierzę i już, że ta mała, słodka psinka którą brzydko nazwałaś furiatką, jest taka jak piszesz:shake:. toż to sama niewinność i nie wmówisz mi, że jest inaczej. pewnie nie chcesz jej oddać i specjalnie tak piszesz, by odstraszyć chętnych do adopcji:eviltong::eviltong:

http://img248.imageshack.us/img248/3511/dsc0263n.jpg
przecież ten aniołeczek muchy by nie skrzywdził:loveu:

zapakować????? :multi: kotki lubi :)

Posted

boszz jak ja kocham to nasze miejsce na ziemi!!!! idzie sobie człowiek na spacer pięciopsiowy a tu:

6 pięknych rogatych jeleni :mdleje:

mam nadzieję, że to nie było polowanie, jakiś debil je motorkiem jakimś straszył

były przerażone, uciekały

ale jak spojrzały na mnie.... to spękałam nieziemsko...

ja jak ja - na jakieś drzewo może bym tłuste dupsko wrzuciła, ale burki???? :mdleje: jak tylko zobaczyłam jelenie z daleko to pozapinałam psy... i schroniłam się w takie niewielkie krzaczki :D brutalnie dość musiałam burki pociągnąć... ale się serio wystrachałam mając przed oczami filmik jak jeleń w obronie własnej skopał jakiegoś durnia polującego... a one były wystraszone więc... wolałam nie spotkać się z nimi oko w oko :oops:

Posted

[quote name='eliza_sk']Oj zazdraszczam szczerze, oj baaaardzo. A burki Ci za nimi w długą nie poszły nim upiąć zdążyłaś - nie należą do "polujących" :)?

oni na szczęście niewiele widzą przez trawy :D ale nawet jak pobiegną za sarnami (Luna i Drops) to są w pełni odwoływalni - kawałek pobiegną, Luna poszczeka i wracają tfu tfu tfu oby im się nie odmieniło bo nie wyobrażam sobie mieć tutaj psów zafixowanych na polowania, no ale generalnie to ja mam wyżej głowę i wolę ich zawsze łapać na smycze

Posted

sybisia napisał(a):
Piękny widok:loveu: ! To były same rogate samce, wypuściły się na wycieczkę? Dziewczynek nie było?;)

dziewczynki widziałam też - ale uciekły w inną stroną dla niepoznaki :D

Posted

Widzieć niewiele widzą, ale te ich nochale to lepsze niż Twoje oczy. Mój Majut (przyp. 4,5 kg psa) nic nie widzi z trawy, ale czuuuuuje, oj jak bardzo czuje niestety ...

Widok CUDOWNY !

Posted

Saththa napisał(a):
Aaaaaa *606cyyyy he3* 23aw5at4ra 05 s5ę *rzestaw5a :placz::???::smhair2::nerwy::cry::lookarou::help1::help1::help1::help1::help1::help1::help1:

hahaha a ctrl+schift nie działa?