Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wilczy zew napisał(a):
księżniczką się rodzi i jest się nią bez względu na wiek a księżną się zostaje

jeeenyyy wz pozbawiłaś mnie nadziei na zostanie Księżniczką :placz::placz::placz:

Posted

wilczy zew napisał(a):
ale możesz zostać księżną ;)

Jak znajdziesz księdza, co Cię z taką sforą burków weźmie, że już o kociastych nie wspomnę :diabloti:

malawaszka napisał(a):
bleh... księżne są stare i nudne :errrr:

No bo jak się trafi ładna i z fantazją erotyczną, to parafianie zaraz do biskupa doniosą :diabloti:

Posted

miała być z Wawy, ale jak dobrze pójdzie do będzie mogła na razie zostać tam gdzie jest tylko muszę porobić bazarki na jej sterylkę i usunięcie guzków, a ja będę mogła wziąć sznupcie z Krakowa, ta zima mnie dobija już - znowu jest -20 :(

Posted

hahah no co Ty?! Luna też ma krzywo jak diabli, ale na fotach nie widać :-D

Ty mnie nie pocieszaj w taki sposób bo wychodzi ze nie dosc ze nie umiem to jescze gutu nie mam ;p

Hmmm Nowy tymczas? A co z Dzordzem? Gdzies było ze tymczas blokuje bo cięzko nowego wprowadzic... czy to sie tylko samców tyczyło?

Miszcz Yoda mnie powalił ;)

Posted

[quote name='Saththa']Ty mnie nie pocieszaj w taki sposób bo wychodzi ze nie dosc ze nie umiem to jescze gutu nie mam ;p

Hmmm Nowy tymczas? A co z Dzordzem? Gdzies było ze tymczas blokuje bo cięzko nowego wprowadzic... czy to sie tylko samców tyczyło?

Miszcz Yoda mnie powalił ;)

gut masz na pewno :errrr:

mam nadzieję, że Dżordż przyjmie nową psinkę tak jak przyjął Bibi - tzn może niech to będzie mniejsza miłość, ale bez agresji :)

[quote name='Katerinas']http://img834.imageshack.us/img834/5369/dsc0081tm.jpg
hehe :lol:
Przepraszam... ale z tymi uszami to trochę skojarzył mi się mały gremlin :oops: :lol:
http://1.bp.blogspot.com/-hg2STcwCg3I/TwE9oj0x5bI/AAAAAAAADAY/MxIM0qXc4RQ/s1600/GREMLIN.jpg

no gremlinek mój biedniutki :(

[quote name='wilczy zew']Zgredzik samców się czepia.

w zasadzie nie tylko bo on jak leci i atakuje to nie patrzy pod ogon :shake: Julki nie lubi nie wiem czemu i na nią od razu leci z ryjcem

nie mamy wody :mdleje: ma-sa-kraaaa rury wytrzymały -30 a zamarzło teraz jak na dworze było -8? sąsiadka nie miała już od tygodnia, nosilismy jej w baniakach, a teraz doszło do nas :cry:
załamka... chcę wiosnę już

Posted

raczej nie u nas bo sąsiad też nie ma od wczoraj, qrde... jeszcze mamy w bojlerach 500 l to stamtąd spuszczamy do baniaków, ale wykąpać się nie da :lol: do kibelka topimy śnieg :lol: czadowo jest...

Posted

A dzwoniliście do dostawcy wody? Może jakaś awaria czy cuś skoro przy większych mrozach było ok? Zdaje się, że jak tam ileś ni ma wody z ich winy, to muszą Wam pitną dostarczyć, hm??