malawaszka Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 nie będzie - nie można sobie z biednego małego chłopczyka urządzać podśmi c h u j k ó w :diabloti: Quote
WATACHA Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 wilczy zew napisał(a):ja wcale nie chcę się z niego śmiać A co Ty nigdy chłopa w gaciach nie widziałaś , że się tak dopraszasz ;)? Quote
WATACHA Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 wilczy zew napisał(a):Zgredzika nie :D Daj mu trochę intymności ;) Quote
WATACHA Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 wilczy zew napisał(a):no dobra,dobra... Wiesz nie ma co wnikać , bo pewnie są różowe:evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 a własnie że nie bo białe! a drugie błękitne :diabloti: Quote
WATACHA Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 malawaszka napisał(a):a własnie że nie bo białe! a drugie błękitne :diabloti: Oooooooooooooooooooooo ma na zmianę Z koroną czy bez :diabloti:? Quote
wilczy zew Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 WATACHA napisał(a):A może stringi:roflt:? nie nabijaj się ze Zgredzika :mad: Quote
WATACHA Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 wilczy zew napisał(a):nie nabijaj się ze Zgredzika :mad: A jak on dokucza innym to jest dobrze ;)? Quote
malawaszka Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 WATACHA napisał(a):A może stringi:roflt:? powiem Dzordżowi co tu się wyprawia i ugryzie Cię w duży paluch! :x Quote
malawaszka Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 WATACHA napisał(a):A jak on dokucza innym to jest dobrze ;)? noo własnie własnie - KOMU on malutki dziubasek dokucza hę??!! Quote
WATACHA Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 [quote name='malawaszka']powiem Dzordżowi co tu się wyprawia i ugryzie Cię w duży paluch! :x To ja go ugryzę w dooopkę ;) [quote name='wilczy zew']komu dokucza?? [quote name='malawaszka']noo własnie własnie - KOMU on malutki dziubasek dokucza hę??!! Kotkom, pieskom , dzieciom Quote
wilczy zew Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 nic podobnego,Zgredzik zachęca je do ruchu,pomaga wyrabiać sobie refleks :D uważaj bo na jego zadku zęby sobie połamiesz :D Quote
WATACHA Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 [quote name='wilczy zew']nic podobnego,Zgredzik zachęca je do ruchu,pomaga wyrabiać sobie refleks :D A ja mu nie dokuczam tylko trenuje jego psychikę :eviltong: uważaj bo na jego zadku zęby sobie połamiesz :D No to może zdecyduję się jednak na ucho :p Quote
Tekla64 Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 kurcze najpierw chcialy ino ogladac majtusie a teraz juz beda gryzly po zadnich i nie tylko czesciach!!!!! co to sie dzieje?! widzialas moje nie moje ino kurze jajco? Quote
malawaszka Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 widzialam jajco :lol: u nas dziś pięknie! słonko - nie tak zimno - cudnie :loveu: nietoperz :D śniegojad! Quote
malawaszka Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 Nietoperz Śniegojad :loveu: najśliczniejsza na świecie :loveu: Quote
malawaszka Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 uuułaaa i Hrabia pogonił Księciunia :evil_lol: ale patyka to już żaden nie wziął :lol: ale Hrabia się wrócił Quote
Recommended Posts