Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jedna z piękniejszych nocy jakie widziałam! jasno, śnieg skrzy się jak w bajce - coś pięknego! paluchy poodmrażałam żeby zrobić kilka marnych fotek, ale nie mogłam się powstrzymać...

:hmmmm: wyszła mi seria... znajdź x szczegółów :D

Posted

ale fajowe zdjęcia, rewelacja, choć musiałam deczko wzrok wysilić bo słońce mi świeci w okno w pracy i pomimo żaluzji i tak jest dosyć jasno, wiec chwilę mi zajęło dopatrzenie się co to tam jest na tych zdjęciach:p

Posted

Ach, takie jasne noce ze skrzypiącym pod nogami śniegiem... Cudnie wygląda taki domek na odludziu ze światełkiem w oknie.

Ale nie martwcie się - jutro wszyscy będziemy mieli śnieżek! (tyle, że noce mogą być już bezksiężycowe).

Posted

Przy poprzednich opadach w szczecinie taki sypał... jak jeszcze nie było warstwy to wszytsko sie tak skrzyło;) Łącznie z Tazzem który akurat na spacerku był;)

Jak Dzordz?

Posted

:hmmmm: czy mi sie tylko wydaje, czy ja się tutaj tak długo naprawde nie odzywałam.... pokazało mi jakieś 100 stron wstecz....

ale wszystko wiem!!! o wilku, co to psem był, i wcale nie sznupem, bo zaginionym hasky co bez krawata do czerwonego kapturka przyszedł...:cool3:

o wazelinie na Dropsowych łapkach, co by mu następnym razem szybciej poszło i z poślizgiem dorwał obiekt swej odwiecznej miłości - Twą siostrę...:razz:

i o tym, że będziesz się ma miła odtąd po wsi lansować w pełnym rynsztunku - znaczy obroża, szelki i pejczyk :p

Posted

[quote name='malawaszka']Dżordż ok, ale muszę go mieć stale na oku żeby nie mamlał bo w majtasach cuduje, trochę mu spuchło

to mały świntuch