Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to juz teraz jak jest Hrabia, Księciunio to jakoś tak bardziej dworsko się u Ciebie robi... ciekawe jakież to następne tytuły się u Ciebie szykują...

a wogóle to ja chciałam się pozachwycac Lunkowa brodą... (Królowej znaczy? :hmmmm: ) ... jaka bieluteńka! :-o

a Dżordzowi nie wymawiaj, że sniegojad, bo lepszy śniegojad niż ... :razz:

Posted

Saththa napisał(a):
Się załamałam....

Dlaczego ja nie umiem Tazzowi ładnej grzywki zrobic?:( Tylkoz awsze rkzywa i w ogóle to ncizego nie podobna :(

hahah no co Ty?! Luna też ma krzywo jak diabli, ale na fotach nie widać :D

jambi napisał(a):
to juz teraz jak jest Hrabia, Księciunio to jakoś tak bardziej dworsko się u Ciebie robi... ciekawe jakież to następne tytuły się u Ciebie szykują...

a wogóle to ja chciałam się pozachwycac Lunkowa brodą... (Królowej znaczy? :hmmmm: ) ... jaka bieluteńka! :-o

a Dżordzowi nie wymawiaj, że sniegojad, bo lepszy śniegojad niż ... :razz:

Lunkowa broda jest biała prawie owszem, ale taka licha strasznie :( rok temu była taka ze dwa razy lepsza - nie Królowa bo królowa jest tylko jedna :roflt: i źle mi się kojarzy hahaha

a Dzordż goownojad też jest - luzik :D

Posted

hiehie zatem od razu odgadłaś co miałam na myśli w kwestii Dżordża ...

to teraz tak... skoro Drops jest Księciem, Dzjordzjo zaś hrabią, to kim jest Luna? ... skoro nie królową? :hmmmm:

azaliż Markizą?

Posted

z tytulow mnie tak migajacych to sa do wyboru : Markiz,Baron, Burgrabia, Lord, Sir,Diuk, i cala masa juz szlacheckich tytulow , w rodzaju :Kasztelan, Wojewoda,Miecznik, Klucznik, Podczaszy itd itp napewno jak se dobrze poprzypominamy to sie znajdzie na wsie Waszkowe psy

Posted

ja widzę, że do tego Twojego dworskiego kompletu tu Ci jeszcze mojego Murgrabiego brakuje :evil_lol::evil_lol:

http://img577.imageshack.us/img577/6634/dsc0079ht.jpg coś mu zrobiła, że taki wkur...ehhmm wkurzony jest ? :angryy:

http://img715.imageshack.us/img715/5567/dsc0124rg.jpg no cóż jak Księciunio to Księciunio, wiec delikatniusi być musi ;)

http://img804.imageshack.us/img804/4357/dsc0094gr.jpg ppfff mięczaki, paczcie jak się śmiga :diabloti:

Posted

[quote name='AniaGucio']O kim mowa?

o niej

[quote name='Erhan']Żaden nietoperz, normalnie Miszcz Joda :evil_lol: za młodu oczywiście :lol:

nooo haha zwłaszcza jak siedzi w koszulce - ale na golasa też :D

Posted

Erhan napisał(a):
Ale solo sznupa czy obie we dwie ? ;)

solo sznupinka tylko - na początku wydawało się, że one są jak syjamskie rodzeństwo - nie do rozdzielenia, ale już wyszło szydło z worka - zazdrośnice są o siebie, zwłaszcza ratlerka goni sznupę i nie muszą szukać wspólnego domu - byłoby to bardzo trudne :/ a sznupka ma tak jak Dżordż chore serduszko i musi mieć usunięte guzy, sterylkę i dopiero do domku