Tekla64 Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 sniegowe psy czes ubrana czes bez ale wszystkie jak widac zadowolone!!! zabawy w sniegu sa cudne a jeszcze jak slonce swieci to bajka ! Quote
Saththa Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Się załamałam.... Dlaczego ja nie umiem Tazzowi ładnej grzywki zrobic?:( Tylkoz awsze rkzywa i w ogóle to ncizego nie podobna :( Quote
jambi Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 to juz teraz jak jest Hrabia, Księciunio to jakoś tak bardziej dworsko się u Ciebie robi... ciekawe jakież to następne tytuły się u Ciebie szykują... a wogóle to ja chciałam się pozachwycac Lunkowa brodą... (Królowej znaczy? :hmmmm: ) ... jaka bieluteńka! :-o a Dżordzowi nie wymawiaj, że sniegojad, bo lepszy śniegojad niż ... :razz: Quote
malawaszka Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 Saththa napisał(a):Się załamałam.... Dlaczego ja nie umiem Tazzowi ładnej grzywki zrobic?:( Tylkoz awsze rkzywa i w ogóle to ncizego nie podobna :( hahah no co Ty?! Luna też ma krzywo jak diabli, ale na fotach nie widać :D jambi napisał(a):to juz teraz jak jest Hrabia, Księciunio to jakoś tak bardziej dworsko się u Ciebie robi... ciekawe jakież to następne tytuły się u Ciebie szykują... a wogóle to ja chciałam się pozachwycac Lunkowa brodą... (Królowej znaczy? :hmmmm: ) ... jaka bieluteńka! :-o a Dżordzowi nie wymawiaj, że sniegojad, bo lepszy śniegojad niż ... :razz: Lunkowa broda jest biała prawie owszem, ale taka licha strasznie :( rok temu była taka ze dwa razy lepsza - nie Królowa bo królowa jest tylko jedna :roflt: i źle mi się kojarzy hahaha a Dzordż goownojad też jest - luzik :D Quote
jambi Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 hiehie zatem od razu odgadłaś co miałam na myśli w kwestii Dżordża ... to teraz tak... skoro Drops jest Księciem, Dzjordzjo zaś hrabią, to kim jest Luna? ... skoro nie królową? :hmmmm: azaliż Markizą? Quote
malawaszka Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 jambi napisał(a): to teraz tak... skoro Drops jest Księciem, Dzjordzjo zaś hrabią, to kim jest Luna? ... skoro nie królową? :hmmmm: laLoonią :oops: Quote
jambi Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 malawaszka napisał(a):laLoonią :oops: nie ma takiego tytułu... :P Quote
malawaszka Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 jambi napisał(a):nie ma takiego tytułu... :P jeszcze Księżniczką i Princesską :oops: Quote
jambi Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 malawaszka napisał(a):jeszcze Księżniczką i Princesską :oops: a to to samo :eviltong: a poza tym, w jej wieku to już chyba Księżną :scared: Quote
malawaszka Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 [quote name='jambi'] a poza tym, w jej wieku to już chyba Księżną :scared: pfffffff :obrazic: ojć zimne zimne :errrr: Quote
malawaszka Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 taaaakaaa staaaaraaaaa o! babcia Luna :diabloti: i młodzieniaszki Quote
Tekla64 Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 z tytulow mnie tak migajacych to sa do wyboru : Markiz,Baron, Burgrabia, Lord, Sir,Diuk, i cala masa juz szlacheckich tytulow , w rodzaju :Kasztelan, Wojewoda,Miecznik, Klucznik, Podczaszy itd itp napewno jak se dobrze poprzypominamy to sie znajdzie na wsie Waszkowe psy Quote
Fides79 Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 ja widzę, że do tego Twojego dworskiego kompletu tu Ci jeszcze mojego Murgrabiego brakuje :evil_lol::evil_lol: http://img577.imageshack.us/img577/6634/dsc0079ht.jpg coś mu zrobiła, że taki wkur...ehhmm wkurzony jest ? :angryy: http://img715.imageshack.us/img715/5567/dsc0124rg.jpg no cóż jak Księciunio to Księciunio, wiec delikatniusi być musi ;) http://img804.imageshack.us/img804/4357/dsc0094gr.jpg ppfff mięczaki, paczcie jak się śmiga :diabloti: Quote
malawaszka Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 no niedługo jeszcze jedna Hrabianka nam przybędzie :lol: Quote
AniaGucio Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 malawaszka napisał(a):no niedługo jeszcze jedna Hrabianka nam przybędzie :lol: O kim mowa? Quote
Erhan Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 [quote name='malawaszka'] nietoperz :D Żaden nietoperz, normalnie Miszcz Joda :evil_lol: za młodu oczywiście :lol: Quote
AniaGucio Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 ... a ten patyk to był miecz świetlny, tak?! ;) Quote
malawaszka Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 [quote name='AniaGucio']O kim mowa? o niej [quote name='Erhan']Żaden nietoperz, normalnie Miszcz Joda :evil_lol: za młodu oczywiście :lol: nooo haha zwłaszcza jak siedzi w koszulce - ale na golasa też :D Quote
AniaGucio Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Aaa, myślałam, że ona już jest u Ciebie Quote
malawaszka Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 AniaGucio napisał(a):Aaa, myślałam, że ona już jest u Ciebie nie - po weekendzie przyjedzie Quote
malawaszka Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 Erhan napisał(a):Ale solo sznupa czy obie we dwie ? ;) solo sznupinka tylko - na początku wydawało się, że one są jak syjamskie rodzeństwo - nie do rozdzielenia, ale już wyszło szydło z worka - zazdrośnice są o siebie, zwłaszcza ratlerka goni sznupę i nie muszą szukać wspólnego domu - byłoby to bardzo trudne :/ a sznupka ma tak jak Dżordż chore serduszko i musi mieć usunięte guzy, sterylkę i dopiero do domku Quote
wilczy zew Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 jambi napisał(a): a poza tym, w jej wieku to już chyba Księżną :scared: księżniczką się rodzi i jest się nią bez względu na wiek a księżną się zostaje Quote
Recommended Posts