jambi Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 zerduszko napisał(a):Nie istniej... nie udało się kociakowi :( kurde... a ja głupia pomyślałam, że nie istnieje, bo dom sie znalazł... d**a :( Quote
Saththa Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 zerduszko napisał(a):No dupa, mi po stokroć szkoda :( Kefirek w sensie? Quote
malawaszka Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 Kefirek nie podołał chorobie i już go nie ma :( a ja obcięłam Nazirsona :mdleje: co za dziki dzik dziabel wcielony :lol: wiesniak i tyle! maszynką ani rusz bo wierzgał jak kuń, a ja nie mam stoły na który mogłabym go wsadzić i szubienicy i tych wszystkich pomocowych gadżetów :cry: i nie mam też nikogo do pomocy przy strzyżeniu bo jak Jarosław trzyma psa to ja się jeszcze bardziej wrqwiam :oops: bo on to robi TAK żebym NIC nie mogła zrobić :shock: wrr :lol: Elitesse ogromne dzięki za maszynkę ręczną :Rose: - co prawda średnio mi nią idzie, ale bez niej byłoby jeszcze gorzej :lol: grzbietu nie obcinałam tylko wytrymowałam, zostało dość dużo kudłów bo zimne noce są i nie chciałam żeby mu było zimno więc zrobiona a raczej "zrobiona" jest tylko głowa :lol: śmieszny teraz jest osioł - grubasek z małą główką :D Quote
zerduszko Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Cóż mogę powiedzieć, dawaj fotasy :D Quote
Tekla64 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 no wlasnie gdzie fotki!!!! ja chce zobaczyc glowe a i reszte tyz a co Quote
malawaszka Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 już ładuję, musiałam jechać z Remikiem na zastrzyk - kuźwa następny cyrkowiec... zrobić jemu zastrzyk to jest jakiś koszmar... drze się jakby go ze skóry obdzierali... ostrzyc też się nie da - ja nie umiem takich dzików obcinać - już Zbynio był lepszy bo w kagancu stał, a ten wije się jak wij... a oto Nazirek huuuraaa wreszcie nie muszę stać w miejscu Quote
malawaszka Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 głupawo z tym połowicznym uchem :( Quote
malawaszka Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 szelma :lol: słodziak :loveu: Quote
malawaszka Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 a w takich momentach już wiem, że za chwilę będzie kolejny siniak :mad: Quote
AniaGucio Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Śliczny jest - chyba jeszcze dość młody, prawda?! Quote
malawaszka Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 szkoda, że nie ma przedpiersia :lol: i muszę mu ściąć to spod brzucha nie? i już sie uświnił w rowie Quote
malawaszka Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 AniaGucio napisał(a):Śliczny jest - chyba jeszcze dość młody, prawda?! no młody i szalony :lol: ze 2 lata Quote
malawaszka Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 a tak naprawdę to szukam domu dla takiego paszczura :D dostałem rapki a Ty głupia myślałaś, że ja będę to memlał i memlał? taką rapę to ja nosem wciągam :errrr: wsio Quote
Margi Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 http://imageshack.us/photo/my-images/560/dsc0046kr.jpg/ Fantastyczne zdjęcie. On jest takim wesołym i kochanym rozabiaczkiem..:loveu::loveu::loveu: Quote
wilczy zew Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 z tym uchem nie jest tak źle,małą ma brodę,ja bym ścieła na brzuchu Quote
malawaszka Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 Margi napisał(a):http://imageshack.us/photo/my-images/560/dsc0046kr.jpg/ Fantastyczne zdjęcie. On jest takim wesołym i kochanym rozabiaczkiem..:loveu::loveu::loveu: tylko mógłby ten rozrabiaczek być ciut delikatniejszy :lol: wilczy zew napisał(a):małą ma brodę nożyczki mi zjechały :errrr: w ogóle to łączę się w bólu - kupiłam nożycki nowe w biedronce :lol: i chlasnęłam się nimi w paluch... dobrze, że siebie, a nie Nazira Quote
Saththa Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 http://img844.imageshack.us/img844/2630/dsc0038lz.jpg sama jestes głupawa, cudny jest;) Eeee ja kupiłam i się nie chlasnełam ale futro mi się ruszyło i mu zrobiłam dziurke w sierści :lol: Quote
zerduszko Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Hahahah, boski brak klaty :lol: Odwraca uwagę od ucha ;) Quote
malawaszka Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 zerduszko napisał(a):Hahahah, boski brak klaty :lol: Odwraca uwagę od ucha ;) trzeba mu tam uformować płetwę brzuszną tak jak wystawowym, ale ja nie umiem :grins: Quote
Margi Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 malawaszka napisał(a):trzeba mu tam uformować płetwę brzuszną tak jak wystawowym, ale ja nie umiem :grins: Tylko jak będziesz formować tą płetwę to z rozpędu nie obetnij mu co nieco :evil_lol: Quote
agaga21 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 http://img822.imageshack.us/img822/5637/dsc0028xu.jpg mi tam brak kawałka ucha by nie przeszkadzał. świetny pies! :) Quote
Recommended Posts