Elitesse Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='malawaszka']zawiozłam Hatorka do nowego domku :loveu:[/QUOTE] super :multi::multi::multi: a sznaucera w gratisie nie chcieli ? :lol: Quote
malawaszka Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 no nie chceli, ale może drugiego kotka przemyślą :D a tymczasem przedstawiam Wam mojego nowego psa :loveu: Quote
Margi Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Jęzor długaśny.Sznupek fajny. :loveu: Może jakieś dwa zdania o nim.:lol: Quote
malawaszka Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 [quote name='Margi'] Może jakieś dwa zdania o nim.:lol:[/QUOTE] fajny, mocno uległy - sika pod siebie :mdleje: w ogóle sika jak dziewczynka, ma całe tylne łapki w bliznach po pogryzieniach, w aucie grzeczny bardzo tylko zaślinił mi cały tył i rzygnął śliną :lol: aktualnie się wydziera :roll: śmierdzi jak nieboskie stworzenie i to chyba tyle co mogę o nim napisać - znamy się dopiero od 6 godzin :lol: ja jestem padnięta bo przejechałam dziś moim złomem 300 km i normalnie czuję się jakbym przejechała z 1000 :shake: w ogóle jak wyjeżdżałam to pojawiłsię jakiś nowy odgłos w złomku, ale zatkałam uszy, zacisnęłam zęby i sru :lol: i dało radę :D ale mus już pojazd zmienić bo to się tak nie da... tym to mogę sobie do biedronki jeździć, a nie gdzieś dalej :D Quote
ahedok Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 jaki radosny na zdjęciach :) tylko chyba kąpieli mu trzeba :lol: nie było go na fb przypadkiem? Quote
Naklejka Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Śliczny jest... mój bardzo długo sikał na dziewczynkę, od jakiegoś czasu łapę podnosi :lol: Quote
agaga21 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 łoooo rany! kolejny brodacz u ciebie! tak się u ciebie te psiaki przewijają, że ja się chyba nigdy nie zorientuję :D fajny śliniak :) Quote
malawaszka Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 [quote name='ahedok']jaki radosny na zdjęciach :) tylko chyba kąpieli mu trzeba :lol: nie było go na fb przypadkiem?[/QUOTE] nie - jego nigdzie nie było [quote name='agaga21']łoooo rany! kolejny brodacz u ciebie! tak się u ciebie te psiaki przewijają, że ja się chyba nigdy nie zorientuję :D fajny śliniak :)[/QUOTE] nie przejmuj się ja niebawem też się pogubię :D [quote name='Naklejka']Śliczny jest... mój bardzo długo sikał na dziewczynkę, od jakiegoś czasu łapę podnosi :lol:[/QUOTE] ja nie wiem czy to sikanie na panienkę to nie przez słabsze łapki z tyłu - zobaczymy, ale dramatu nie ma :) Quote
Margi Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Bidulek,jak trochę dojdzie do siebie to przestanie sikać ze strachu. Musiał być bardzo pogryziony,że ma tak dużo tych blizn na tylnych łapinkach,ale teraz już będzie dobrze. Quote
agaga21 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='malawaszka'] ja nie wiem czy to sikanie na panienkę to nie przez słabsze łapki z tyłu - zobaczymy, ale dramatu nie ma :)[/QUOTE] to możliwe. mój morris zazwyczaj tak też sika (miał obustronną dysplazję) plus z tego taki, że mi iglaków nie wypala ;) Quote
malawaszka Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 [quote name='zerduszko']Bowski :D Ale ma dupinę chudą.[/QUOTE] no własnie ma i to mnie martwi bo reszta chuda nie jest [quote name='Margi']Bidulek,jak trochę dojdzie do siebie to przestanie sikać ze strachu. Musiał być bardzo pogryziony,że ma tak dużo tych blizn na tylnych łapinkach,ale teraz już będzie dobrze.[/QUOTE] no - jeszcze go bardzo dokładnie nie oglądałam, ale ma dużo takich blizn biedak, zresztą z opowiadań wiem, że ledwo wyżył :( i miał tam ksywkę durszlak albo sitko więc to też sporo mówi :( [quote name='agaga21']to możliwe. mój morris zazwyczaj tak też sika (miał obustronną dysplazję) plus z tego taki, że mi iglaków nie wypala ;)[/QUOTE] tfu tfu tfu żadnych dysplazji!!!!! :nono: Quote
Saththa Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Tazz mój tez najczesciej sika jak baba. czasem mu się zdarza podniesc nogi a żadnej dysplazji nie zaobserwowałam. Chuda dupka może oszczedzał łapki jak pogryzione były :( Masz już imię? Ukochaj go ode mnie bo dużo o nim myslałam od czasu jak kiedyś o nim wspomniałaś. Quote
malawaszka Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 ukocham jak wykąpię :D na pewno dlatego oszczędzał bo bolały, aż się boję co odsłoni maszynka ale porządek zrobić trzeba z kudełkami - póki co maszynki nie mam bo pożyczyłam Quote
Saththa Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='malawaszka']ukocham jak wykąpię :D na pewno dlatego oszczędzał bo bolały, aż się boję co odsłoni maszynka ale porządek zrobić trzeba z kudełkami - póki co maszynki nie mam bo pożyczyłam[/QUOTE] Może byc jak wykapiesz tylko nie zapomnij proszę;) Quote
WATACHA Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 One u Ciebie takie szczęśliwe Ślicznotek :) http://img845.imageshack.us/img845/9751/dsc0027cg.jpg Quote
Tekla64 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 ooo chlopak szybko dojdzie do siebie juz poczul te radoche z twojego otoczenia wiec i z reszta szybko sobie poradzicie Quote
wilczy zew Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Fajnie,że udało się :multi: Mało zarośnięty,jeszcze smutne ma oczka ale lekko fisiował :loveu: Quote
malawaszka Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 fisiował fisiował - jeszcze zagubiony ale tylko troszkę, bardzo jest taki - do kochania na maxa :loveu: tylko niedługo wybije mi zęby jak się cieszy że idziemy na spacer i podskakuje jak kangur :loveu: Quote
zerduszko Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Ale Ci zazdroszczę! Cukierek jak nic :) Quote
Recommended Posts