Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Margi']
Może jakieś dwa zdania o nim.:lol:[/QUOTE]

fajny, mocno uległy - sika pod siebie :mdleje: w ogóle sika jak dziewczynka, ma całe tylne łapki w bliznach po pogryzieniach, w aucie grzeczny bardzo tylko zaślinił mi cały tył i rzygnął śliną :lol: aktualnie się wydziera :roll: śmierdzi jak nieboskie stworzenie i to chyba tyle co mogę o nim napisać - znamy się dopiero od 6 godzin :lol: ja jestem padnięta bo przejechałam dziś moim złomem 300 km i normalnie czuję się jakbym przejechała z 1000 :shake: w ogóle jak wyjeżdżałam to pojawiłsię jakiś nowy odgłos w złomku, ale zatkałam uszy, zacisnęłam zęby i sru :lol: i dało radę :D ale mus już pojazd zmienić bo to się tak nie da... tym to mogę sobie do biedronki jeździć, a nie gdzieś dalej :D

Posted

[quote name='ahedok']jaki radosny na zdjęciach :)
tylko chyba kąpieli mu trzeba :lol:
nie było go na fb przypadkiem?[/QUOTE]

nie - jego nigdzie nie było

[quote name='agaga21']łoooo rany! kolejny brodacz u ciebie!
tak się u ciebie te psiaki przewijają, że ja się chyba nigdy nie zorientuję :D
fajny śliniak :)[/QUOTE]

nie przejmuj się ja niebawem też się pogubię :D

[quote name='Naklejka']Śliczny jest... mój bardzo długo sikał na dziewczynkę, od jakiegoś czasu łapę podnosi :lol:[/QUOTE]

ja nie wiem czy to sikanie na panienkę to nie przez słabsze łapki z tyłu - zobaczymy, ale dramatu nie ma :)

Posted

Bidulek,jak trochę dojdzie do siebie to przestanie sikać ze strachu.
Musiał być bardzo pogryziony,że ma tak dużo tych blizn na tylnych łapinkach,ale teraz już będzie dobrze.

Posted

[quote name='malawaszka']

ja nie wiem czy to sikanie na panienkę to nie przez słabsze łapki z tyłu - zobaczymy, ale dramatu nie ma :)[/QUOTE]
to możliwe. mój morris zazwyczaj tak też sika (miał obustronną dysplazję)
plus z tego taki, że mi iglaków nie wypala ;)

Posted

[quote name='zerduszko']Bowski :D Ale ma dupinę chudą.[/QUOTE]

no własnie ma i to mnie martwi bo reszta chuda nie jest

[quote name='Margi']Bidulek,jak trochę dojdzie do siebie to przestanie sikać ze strachu.
Musiał być bardzo pogryziony,że ma tak dużo tych blizn na tylnych łapinkach,ale teraz już będzie dobrze.[/QUOTE]

no - jeszcze go bardzo dokładnie nie oglądałam, ale ma dużo takich blizn biedak, zresztą z opowiadań wiem, że ledwo wyżył :( i miał tam ksywkę durszlak albo sitko więc to też sporo mówi :(

[quote name='agaga21']to możliwe. mój morris zazwyczaj tak też sika (miał obustronną dysplazję)
plus z tego taki, że mi iglaków nie wypala ;)[/QUOTE]

tfu tfu tfu żadnych dysplazji!!!!! :nono:

Posted

Tazz mój tez najczesciej sika jak baba. czasem mu się zdarza podniesc nogi a żadnej dysplazji nie zaobserwowałam. Chuda dupka może oszczedzał łapki jak pogryzione były :(

Masz już imię? Ukochaj go ode mnie bo dużo o nim myslałam od czasu jak kiedyś o nim wspomniałaś.

Posted

ukocham jak wykąpię :D na pewno dlatego oszczędzał bo bolały, aż się boję co odsłoni maszynka ale porządek zrobić trzeba z kudełkami - póki co maszynki nie mam bo pożyczyłam

Posted

[quote name='malawaszka']ukocham jak wykąpię :D na pewno dlatego oszczędzał bo bolały, aż się boję co odsłoni maszynka ale porządek zrobić trzeba z kudełkami - póki co maszynki nie mam bo pożyczyłam[/QUOTE]

Może byc jak wykapiesz tylko nie zapomnij proszę;)

Posted

fisiował fisiował - jeszcze zagubiony ale tylko troszkę, bardzo jest taki - do kochania na maxa :loveu: tylko niedługo wybije mi zęby jak się cieszy że idziemy na spacer i podskakuje jak kangur :loveu: