WATACHA Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Chiński grzywacz :) http://img683.imageshack.us/img683/7485/dsc00861cb.jpg Dobrze, że zdążyła tyle szczęścia zaznać co widać na fotkach :) Quote
Fides79 Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 ooo a Gustaw może chciał sie tylko rozejrzeć po nowej okolicy a nie uciekać :evil_lol: http://img52.imageshack.us/img52/999/dsc0192vj.jpg ach widać, że była z Wami bardzo bardzo szczęśliwa :p http://img683.imageshack.us/img683/7485/dsc00861cb.jpg :loveu: Quote
Tekla64 Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 no to fajnie i sami go zlapali? czy ktos inny? dobrze ze jest juz bezpieczny z tego powodu nawet deczko przeholowac mozna bylo uzadlenia brrr sok z cebuli lub ocet deczko lagodza ale.... swoje musi czlek odcierpiec ino wytlumacz to dziecku Quote
malawaszka Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 sami złapali drania! No Igula długo wczoraj płakała aż zasnęła - dzisiaj już dzielnie opowiada, ze pscoła ją ugryzła :) Quote
Tekla64 Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 kuzwa i znowu moj wpis zupelnie nie tam gdzie mial byc ?! reszty zupelnie nie widzialam alez ona byla szczesliwa i tak mialo byc!!!! fajnie na nia popatrzej jak jest taka rozbawiona nigdy nie odejdzie tak calkiem Quote
malawaszka Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 oj tak - ja ciągle oglądam zdjęcia, mam ich mnóstwo, jak Pepa się zmieniała, wtedy w 2009 roku była chyba w najlepszej formie - śmigała jak młódka kochana moja rozrabiara :loveu: Quote
zerduszko Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Było tych zdjęć z Fifulcem więcej? A co do koloru ścian, to przypomina mój, który jak mniemam nie dotarł i nie trzeba wysyłać już? Quote
malawaszka Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 [quote name='zerduszko']Było tych zdjęć z Fifulcem więcej? A co do koloru ścian, to przypomina mój, który jak mniemam nie dotarł i nie trzeba wysyłać już?[/QUOTE] było z Fifką więcej :) farba nie dotarła - nie wiem gdzieś to wysłała :niewiem: ale już nie trzeba :lol: mam wsio, teraz tylko pomalować - właśnie przyszły gipsowe kinkieciki :loveu: Quote
zerduszko Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 To dawaj więcej, pamiętam, że mi się bardzo podobały. A skoro to był 2009, to chyba tajniacko tu zaglądałam. Jakie kinkieciki? Nie chcesz u mnie wymyślić wystroju? :lol: Quote
wilczy zew Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 to może ja trochę pośmiecę :roll: nasz psiak podczytuje dogo(zdjęcie taki sobie ale musiałam szybko,nie upozowane) takie cosik zamówiłam na tą czerwoną obrożę od Taks Quote
WATACHA Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Waszka Ty nie wydawaj na alkohol tylko idź se kolczyki kup, zobacz jakie ładne w sam raz dla Ciebie ;) nr 65,70,77 http://www.dogomania.pl/threads/211865-ODZIE%C5%BB-i-BI%C5%BBUTERIA-dla-faflatych!-Fundacja-SOS-do-22.08 Quote
Erhan Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 E tam, jak kupi, to pewnie zaraz z przebiciem na sznupy wystawi :evil_lol: J jakby ją dobrze poprzytulał, to polepszyłoby jej nastrój, ale to trzeba sznupy z wyra wyrzucić :diabloti::diabloti: Quote
malawaszka Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 [quote name='WATACHA']Waszka Ty nie wydawaj na alkohol tylko idź se kolczyki kup, zobacz jakie ładne w sam raz dla Ciebie ;) nr 65,70,77 http://www.dogomania.pl/threads/211865-ODZIE%C5%BB-i-BI%C5%BBUTERIA-dla-faflatych!-Fundacja-SOS-do-22.08 za późno - na alko już wydałam :errrr: dobry guiness nie jest zły :D a kolczyki fajowe - te z czarnym :lol: Quote
malawaszka Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 [quote name='Erhan']E tam, jak kupi, to pewnie zaraz z przebiciem na sznupy wystawi :evil_lol: J jakby ją dobrze poprzytulał, to polepszyłoby jej nastrój, ale to trzeba sznupy z wyra wyrzucić :diabloti::diabloti: buuhahahahaha dobrze, że nie stał za mną :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 była właśnie u mnie Pysia ze Zmorką i nową sunią - puli Lulu - matko jakie to śmieszne stworzonko, a mnie to aż łapy świerzbiły żeby za maszynkę złapać i uwolnić pieska od tych sznurków :mdleje: :lol: ale fotogeniczna jest cudnie z tymi fruwającymi frędzlami :evil_lol: Quote
WATACHA Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='malawaszka']była właśnie u mnie Pysia ze Zmorką i nową sunią - puli Lulu - matko jakie to śmieszne stworzonko, a mnie to aż łapy świerzbiły żeby za maszynkę złapać i uwolnić pieska od tych sznurków :mdleje: :lol: ale fotogeniczna jest cudnie z tymi fruwającymi frędzlami :evil_lol:[/QUOTE] To dawaj foty :) Quote
malawaszka Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 kochana Zmorka, której dawno nie widziałam :loveu: taaa haha saszetka z karmą obiektem pożądania kazdego psa na tej imprezie - Zbynio pokochał Pysię od razu :lol: iiii voila! bohaterka dni :lol: automatyczny samobieżny mop :lol: moi rodzice mysleli, że to nowy pies do mnie na tymczas przyjechał taki zaniedbany :errrr: :lol: Quote
malawaszka Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 haha nie mogę mając takiego psa nie sposób być ponurakiem :evil_lol: :roll: Quote
malawaszka Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 :hmmmm: hahahha uciekła mi ostrośc, ale... :roflt: o q-wa :roflt: Quote
WATACHA Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 A to się kiedykolwiek obcina ?Mnie się osobiście to nie podoba Edit Ale ekstra jezor http://img189.imageshack.us/img189/14/dsc00281gy.jpg Quote
malawaszka Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 [quote name='WATACHA']A to się kiedykolwiek obcina ?Mnie się osobiście to nie podoba [/QUOTE] nie obcina się - chyba ewentualnie podcina, wyrównuje - to jest taka rasa że ma te sznurki, jakoś tam się to pielęgnuje i tak mają; Lulu ma i tak mało bo była zaniedbana i dopiero Pysia ją "odnawia" ja też nie gustuję w dredziakach, ale mała jest bardzo fajna i jak biega to tak śmiesznie podskakuje, a sznurki zyją własnym zyciem :lol: pierwszy raz dotykałam takie cosie :lol: Quote
Fides79 Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 pierwszy raz dotykałam takie cosie :lol:i jakie wrażenia ? no mnie tez za specjalnie sie nie podobaja ani puli ani komodory ale każda potwora znajdzie swego amatora hi hi hi nawet nie chce mysleć ile taki osobnik potrafi piachu, błota albo wody wniesc po spacerze :shock::mdleje: Quote
Recommended Posts