Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jaka słodka kicia .. :loveu:
my byliśmy z miśkiem na Polach Mokotowskich i chcąc go wrzucić do tej fontanny [?] sama wpadłam i potem kapałam sie z nim także nam było dziś chłodno, chociaż teraz zdychamy w domu :D

Posted

klaudusia0219 napisał(a):
czemu nie macie galerii ?

ponieważ piesio bardzo nie lubi się fotografować,to nie widzę sensu a dobra Malawaszka czy dobra Tekla pozwalają nam trochę po śmiecić ;)

Posted

no Hator .... ciegnie oczy !!! ale nie dziekue nie pakowac mam w;asne

moze warto wpuscic kogos z wykrywaczem metali[poszukiwaczy sarbow] i mozna by se wykopac oczko z mala fontanna ; dla piesow radocha dla ptaszkow woda do pluskania i picia i rybki tak bardzo uspokajaja jak sie je tam ma hihihi [ja se wytrulam a nowych nie dorobilam ale beda znowu kiedys]

wilczy zew wlasniw lasnie moglabys gdziesik znowu na pokazac swego piesa dawno go nie bylo

Posted

Hatora pewnie ktoś weźmie jak będzie po kastracji i zaszczepiony :roll: póki co rozrabia u nas dalej

położyliśmy wczoraj tapetę - ojjj działo się działo :D
fotkę zrobiłam w nocy po skończeniu klejenia :lol:

i mieliśmy takiego gościa :shock: ogromny był ble

Posted

[quote name='zerduszko']Yyyy, a na ostatnim to co Drops taki zadowolony :lol: Gdzie ta tapeta, na górze? Najjjjjs :][/QUOTE]

noo Drops jak to Drops - zadowolony z życia chłopak :D

a tapeta na dole - w przedpokoju, te drzwi to łazienka i kuchnia

Posted

[quote name='zerduszko']I tam macie tak pomalowane? Fajnie to wygląda. A jaki to kolor, bo wygląda na nie Waszkowy ;)[/QUOTE]

na zdjęciu wyszedł cieplej niż w rzeczywistości jest :D jest jak najbardziej waszkowy i absolutnie go uwielbiam :D to rzymski poranek duluxa

Posted

[quote name='malawaszka']no szerszeń kkurde, fuj[/QUOTE]

no to albo ja bym sie eksmitowała albo był niestety utłukła :shake:
bo jak by mnie dziabnął to od razu na pogotowie, bo po osie i pszczole ląduje u lekarza, to po szerszeniu na bank bym miała szopkę :look3:

Posted

[quote name='Fides79']no to albo ja bym sie eksmitowała albo był niestety utłukła :shake:
bo jak by mnie dziabnął to od razu na pogotowie, bo po osie i pszczole ląduje u lekarza, to po szerszeniu na bank bym miała szopkę :look3:[/QUOTE]

noo ja tez uczulona, ale taki jakiś spokojny był i jak cykałam foty to Jarosław stał w pogotowiu, żeby w razie W go ubić :D ale nie był bojowo nastawiony i po sesji :D wzięłam go do pojemnika i na dwór sru!

Posted

[quote name='malawaszka'] wzięłam go do pojemnika i na dwór sru![/QUOTE]
:-o:-o
do pojemnika?
ale z Ciebie dobra istotka :)
ja bym dała mu chwile coby sie zreflektował i wyleciał dobrowolnie ta samą drogą co przybył albo mord :roll: