zerduszko Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Joga się z nim bawi? Ps. Fuj... chciałabyś :P Quote
WATACHA Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Dlacego nikt nie chce kotecka :placz:? U nas też taki gorąc. Quote
Culineo Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 jaka słodka kicia .. :loveu: my byliśmy z miśkiem na Polach Mokotowskich i chcąc go wrzucić do tej fontanny [?] sama wpadłam i potem kapałam sie z nim także nam było dziś chłodno, chociaż teraz zdychamy w domu :D Quote
malawaszka Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 zazdroszczę fontanny - u nas jedyne czego brakuje to właśnei jakiejś wody do pomoczenia zadków :lol: Quote
Culineo Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 malawaszka napisał(a):zazdroszczę fontanny - u nas jedyne czego brakuje to właśnei jakiejś wody do pomoczenia zadków :lol: woda w upał to jest to :) Quote
wilczy zew Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 nigdy nie widziałam takiej akcji kocio-psiej u mnie są 2 zyliony stopni :angryy: :mdleje: :mdleje: w domu też :mdleje: musicie coś na podwórku wykopać Quote
malawaszka Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 w domu na szczęście mamy chłodno jak jest upał na dworze a co do wykopania czegoś - noo już kiedyś wykopaliśmy, niewybuchy :D więcej nie chcę patrzcie jaka ciekawa historia http://opole.gazeta.pl/opole/1,35086,10077641,Final_draki_o_beagle.html Quote
wilczy zew Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Dobrze się skończyło,tylko dla mnie dziwne,że mam kłopoty z odzyskaniem swojego psa. Naszego psa napadły osy,bardzo się wystraszył i jest bardzo pobudzony,użądleń nie widzę :-( Quote
Culineo Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 wilczy zew napisał(a): Naszego psa napadły osy,bardzo się wystraszył i jest bardzo pobudzony,użądleń nie widzę :-( czemu nie macie galerii ? Quote
wilczy zew Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 klaudusia0219 napisał(a):czemu nie macie galerii ? ponieważ piesio bardzo nie lubi się fotografować,to nie widzę sensu a dobra Malawaszka czy dobra Tekla pozwalają nam trochę po śmiecić ;) Quote
Tekla64 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 no Hator .... ciegnie oczy !!! ale nie dziekue nie pakowac mam w;asne moze warto wpuscic kogos z wykrywaczem metali[poszukiwaczy sarbow] i mozna by se wykopac oczko z mala fontanna ; dla piesow radocha dla ptaszkow woda do pluskania i picia i rybki tak bardzo uspokajaja jak sie je tam ma hihihi [ja se wytrulam a nowych nie dorobilam ale beda znowu kiedys] wilczy zew wlasniw lasnie moglabys gdziesik znowu na pokazac swego piesa dawno go nie bylo Quote
malawaszka Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 Hatora pewnie ktoś weźmie jak będzie po kastracji i zaszczepiony :roll: póki co rozrabia u nas dalej położyliśmy wczoraj tapetę - ojjj działo się działo :D fotkę zrobiłam w nocy po skończeniu klejenia :lol: i mieliśmy takiego gościa :shock: ogromny był ble Quote
malawaszka Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 a chłopcy jak to chłopcy... fiu bździu we łbach :D ale o so chozi :evil_lol: Quote
zerduszko Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Yyyy, a na ostatnim to co Drops taki zadowolony :lol: Gdzie ta tapeta, na górze? Najjjjjs :] Quote
malawaszka Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 [quote name='zerduszko']Yyyy, a na ostatnim to co Drops taki zadowolony :lol: Gdzie ta tapeta, na górze? Najjjjjs :][/QUOTE] noo Drops jak to Drops - zadowolony z życia chłopak :D a tapeta na dole - w przedpokoju, te drzwi to łazienka i kuchnia Quote
zerduszko Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 I tam macie tak pomalowane? Fajnie to wygląda. A jaki to kolor, bo wygląda na nie Waszkowy ;) Quote
Fides79 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 http://img840.imageshack.us/img840/8605/dsc0094dg.jpg eee takiego gościa to bym nie chciała :shake: to osa czy szerszeń? ale pozowac ładnie pozował :) http://img197.imageshack.us/img197/9420/dsc0069tj.jpg ha ha jakie świrki :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 [quote name='zerduszko']I tam macie tak pomalowane? Fajnie to wygląda. A jaki to kolor, bo wygląda na nie Waszkowy ;)[/QUOTE] na zdjęciu wyszedł cieplej niż w rzeczywistości jest :D jest jak najbardziej waszkowy i absolutnie go uwielbiam :D to rzymski poranek duluxa Quote
malawaszka Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 [quote name='Fides79']http://img840.imageshack.us/img840/8605/dsc0094dg.jpg eee takiego gościa to bym nie chciała :shake: to osa czy szerszeń? ale pozowac ładnie pozował :) no szerszeń kkurde, fuj Quote
Fides79 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='malawaszka']no szerszeń kkurde, fuj[/QUOTE] no to albo ja bym sie eksmitowała albo był niestety utłukła :shake: bo jak by mnie dziabnął to od razu na pogotowie, bo po osie i pszczole ląduje u lekarza, to po szerszeniu na bank bym miała szopkę :look3: Quote
malawaszka Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 [quote name='Fides79']no to albo ja bym sie eksmitowała albo był niestety utłukła :shake: bo jak by mnie dziabnął to od razu na pogotowie, bo po osie i pszczole ląduje u lekarza, to po szerszeniu na bank bym miała szopkę :look3:[/QUOTE] noo ja tez uczulona, ale taki jakiś spokojny był i jak cykałam foty to Jarosław stał w pogotowiu, żeby w razie W go ubić :D ale nie był bojowo nastawiony i po sesji :D wzięłam go do pojemnika i na dwór sru! Quote
malawaszka Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 a w ogóle to padłam hahahaha http://www.tvn24.pl/-1,1713484,0,1,goly-problem-w-czeladzi-laznia-w-srodku-miasta,wiadomosc.html Quote
Fides79 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='malawaszka'] wzięłam go do pojemnika i na dwór sru![/QUOTE] :-o:-o do pojemnika? ale z Ciebie dobra istotka :) ja bym dała mu chwile coby sie zreflektował i wyleciał dobrowolnie ta samą drogą co przybył albo mord :roll: Quote
Tekla64 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 szerszen jest naprawde ogromny i to napewno nie un ale co to jest to nie wiem hihihi nie znam sie Quote
Recommended Posts