Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zerduszko napisał(a):
Byłam wczoraj odebrać ten list i to nie Twoja farba, "bon" dostałam :/ A Ty jej jeszcze potrzebujesz?

no kurcze jakby była to może by mi się spodobała bo w końcu nie mam jeszcze bo nie chcę tych co kupiłam :D

Posted

malawaszka napisał(a):
no kurcze jakby była to może by mi się spodobała bo w końcu nie mam jeszcze bo nie chcę tych co kupiłam :D

To wysłać raz jeszcze? Podaj mi adres raz jeszcze, z kodem ;) W czym to ja miałam posyłać? :D Skleroza ;)

Posted

nie wiem - jutro jade chyba po farby - podejście drugie :D jak kupię to nie posyłać :lol: jak nie kupię to dam znać

a dziś mam dość... Jarosław wpadł w szał łatania pęknięć na tynku i dziś zacierał... zacierał... zacierał... i wszędzie pył :mdleje: nienawidzę tego! ale na szczęście sie zawziął i skończył, ja już posprzątałam więc zostało samo malowanie :mdleje:

Posted

malawaszka napisał(a):
nie wiem - jutro jade chyba po farby - podejście drugie :D jak kupię to nie posyłać :lol: jak nie kupię to dam znać

a dziś mam dość... Jarosław wpadł w szał łatania pęknięć na tynku i dziś zacierał... zacierał... zacierał... i wszędzie pył :mdleje: nienawidzę tego! ale na szczęście sie zawziął i skończył, ja już posprzątałam więc zostało samo malowanie :mdleje:

mialam ten pyl w zeszly weekend :shake: nie zazdroszcze

Posted

oo ja też miałam remont :) i mam przedpokój lawendowo kremowy i pokój siostry biały z jarzębiną :) jak przyjedzie na wakacje to się zaskoczy :) a Wy jakie kolorki robicie ??

u nas ostatnio jest drewniane szlaleństwo , podczas wakacji pływaliśmy sobie motorówką po różnych wysepkach i co znaleźliśmy fajnego zabieraliśmy i teraz mamy jakieś wielkie kawałki różnych rzeczy :) np fajną wielką drewnianą częśc jakieś łodzi , prawdopodobnie to kawałek starego steru i mój TZ-t cały tydzień zajmuje się czyszczeniem , suszeniem , woskowaniem :) z jednego będzie świecznik a pozostałe zostaną schowane do naszego własnego domu kiedyś - już mam pomysł jak wkomponowac je w obudowę kominka :) choc TZ-t upiera się żeby wieszak zrobic...jakoś tego nie widzę :)

Posted

no - dziś tylko posprzątać jeszcze rac to co jeszcze przez noc opadło i malowanko :mdleje:

a jeszcze zapomniałam Wam coś opowiedzieć jacy to ludzie na wsi są przedsiębiorczy! jakiś czas temu przyjechała do nas babeczka (znana z widzenia bo sprząta w szkole) i mówi, że może nam sprzedawać jajka wiejskie za taką i taką cenę i będzie co piątek podjeżdżać z nimi bo ma po drodze itd... no więc super - i jakiś cza było super, jajka faktycznie wiejskie, fajne, duże, żółciutkie, aż któregoś dnia... moja mam odbierała jajka i patrzy a na jednym coś różowego wzięła to jajko i pyta co to jest? a babka porwała to jajo, schowała i zaczyna się motać, że aaa to wnuczka musiała pomalować i ona nie domyła (bo ta partia jajek była WYSZOROWANA! :lol: ) i w ogóle to przepraszała, że nie umyła wszystkich ale nie zdążyła :mdleje: a od kiedy to jajka się szoruje? normalnie szok! ponieważ u nas się nikt nie awanturuje to mama wzięła te jajka, potem sobie jeszcze pooglądaliśmy je i część była wiejskich a część pewnie biedronkowych - te wyszorowane! normalnie szczyt! :shock: więcej pani Róża nie przyjechała :lol: a w szkole pewnie będzie mnie unikać :lol:

Posted

jajka sie myje przed uzyciem nawet jak sa ubabrane bo inaczej szybko .... sie starzeja
ja mam rozne jajcy wieksze mniejsze i iale i brazowe i w zaleznosci od pogody sa zupelnie cyztse albo zupelnie ubabrane

Posted

malawaszka napisał(a):
jeny czy u Was też jest zylion stopni? poszłam z psami na spacer to myślałam, że nie wrócimy żywi :mdleje: teraz leżą na płytkach i sapią, ja chyba to samo zrobie :mdleje:

U mnie też, nareszcie :) Dziewczyny się opalają na balkonie :) Zaraz do nich chyba dołączę :lol:

Posted

boszzz opalanie :mdleje: fuj!

kocio... dalej nikt nie chce Hatorka, a młody nam chatę roznosi :lol: już zaliczył wiszenie na makaronach, osaczenie przez Zbynia i Dropsa - interweniowała Joga i sprała im dupska :D