Erhan Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 A to Tekla ziółka do palenia rozsyła :smokin: :icon_roc: :nono: :roflt: Quote
zerduszko Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Byłam wczoraj odebrać ten list i to nie Twoja farba, "bon" dostałam :/ A Ty jej jeszcze potrzebujesz? Quote
malawaszka Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 zerduszko napisał(a):Byłam wczoraj odebrać ten list i to nie Twoja farba, "bon" dostałam :/ A Ty jej jeszcze potrzebujesz? no kurcze jakby była to może by mi się spodobała bo w końcu nie mam jeszcze bo nie chcę tych co kupiłam :D Quote
zerduszko Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 malawaszka napisał(a):no kurcze jakby była to może by mi się spodobała bo w końcu nie mam jeszcze bo nie chcę tych co kupiłam :D To wysłać raz jeszcze? Podaj mi adres raz jeszcze, z kodem ;) W czym to ja miałam posyłać? :D Skleroza ;) Quote
malawaszka Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 nie wiem - jutro jade chyba po farby - podejście drugie :D jak kupię to nie posyłać :lol: jak nie kupię to dam znać a dziś mam dość... Jarosław wpadł w szał łatania pęknięć na tynku i dziś zacierał... zacierał... zacierał... i wszędzie pył :mdleje: nienawidzę tego! ale na szczęście sie zawziął i skończył, ja już posprzątałam więc zostało samo malowanie :mdleje: Quote
zerduszko Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Szaleństwo :) Ja za tydzień robię "remont", poka jakie farby kupiłaś? Quote
malawaszka Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 jutro jadę kupić - te co kupiłam sa brzydkie :D Quote
Elitesse Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 malawaszka napisał(a):nie wiem - jutro jade chyba po farby - podejście drugie :D jak kupię to nie posyłać :lol: jak nie kupię to dam znać a dziś mam dość... Jarosław wpadł w szał łatania pęknięć na tynku i dziś zacierał... zacierał... zacierał... i wszędzie pył :mdleje: nienawidzę tego! ale na szczęście sie zawziął i skończył, ja już posprzątałam więc zostało samo malowanie :mdleje: mialam ten pyl w zeszly weekend :shake: nie zazdroszcze Quote
zerduszko Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 malawaszka napisał(a):jutro jadę kupić - te co kupiłam sa brzydkie :D Ale poka jakie.... Wyślesz mi pocztą :P Potrzebuję weny na sypialnie. Quote
lilo Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 oo ja też miałam remont :) i mam przedpokój lawendowo kremowy i pokój siostry biały z jarzębiną :) jak przyjedzie na wakacje to się zaskoczy :) a Wy jakie kolorki robicie ?? u nas ostatnio jest drewniane szlaleństwo , podczas wakacji pływaliśmy sobie motorówką po różnych wysepkach i co znaleźliśmy fajnego zabieraliśmy i teraz mamy jakieś wielkie kawałki różnych rzeczy :) np fajną wielką drewnianą częśc jakieś łodzi , prawdopodobnie to kawałek starego steru i mój TZ-t cały tydzień zajmuje się czyszczeniem , suszeniem , woskowaniem :) z jednego będzie świecznik a pozostałe zostaną schowane do naszego własnego domu kiedyś - już mam pomysł jak wkomponowac je w obudowę kominka :) choc TZ-t upiera się żeby wieszak zrobic...jakoś tego nie widzę :) Quote
zerduszko Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Ja lubię ciemne kolory, ale w takich małych pokoikach, to wygląda strasznie. Quote
malawaszka Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 ja też lubię ciemne, ale nie mogę mieć bo mimo, że pomieszczenia duże to światła wiele nie wpada przez okna Quote
malawaszka Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 no - dziś tylko posprzątać jeszcze rac to co jeszcze przez noc opadło i malowanko :mdleje: a jeszcze zapomniałam Wam coś opowiedzieć jacy to ludzie na wsi są przedsiębiorczy! jakiś czas temu przyjechała do nas babeczka (znana z widzenia bo sprząta w szkole) i mówi, że może nam sprzedawać jajka wiejskie za taką i taką cenę i będzie co piątek podjeżdżać z nimi bo ma po drodze itd... no więc super - i jakiś cza było super, jajka faktycznie wiejskie, fajne, duże, żółciutkie, aż któregoś dnia... moja mam odbierała jajka i patrzy a na jednym coś różowego wzięła to jajko i pyta co to jest? a babka porwała to jajo, schowała i zaczyna się motać, że aaa to wnuczka musiała pomalować i ona nie domyła (bo ta partia jajek była WYSZOROWANA! :lol: ) i w ogóle to przepraszała, że nie umyła wszystkich ale nie zdążyła :mdleje: a od kiedy to jajka się szoruje? normalnie szok! ponieważ u nas się nikt nie awanturuje to mama wzięła te jajka, potem sobie jeszcze pooglądaliśmy je i część była wiejskich a część pewnie biedronkowych - te wyszorowane! normalnie szczyt! :shock: więcej pani Róża nie przyjechała :lol: a w szkole pewnie będzie mnie unikać :lol: Quote
Tekla64 Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 jajka sie myje przed uzyciem nawet jak sa ubabrane bo inaczej szybko .... sie starzeja ja mam rozne jajcy wieksze mniejsze i iale i brazowe i w zaleznosci od pogody sa zupelnie cyztse albo zupelnie ubabrane Quote
anetta Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 :( dopiero doczytałam co się stało Pepcia miała u Ciebie wspaniałą strość. Współczuje Ci....:tuli: Quote
WATACHA Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Cioteczki podnosimy, kupujemy, zapraszamy 50% na sznupy :) http://www.dogomania.pl/threads/212448-Ksi%C4%85%C5%BCki-wojna-okupacja-powstanie-i-inne.-Na-naszych-podopiecznych-i-sznaucery.14.8 Quote
malawaszka Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 jeny czy u Was też jest zylion stopni? poszłam z psami na spacer to myślałam, że nie wrócimy żywi :mdleje: teraz leżą na płytkach i sapią, ja chyba to samo zrobie :mdleje: Quote
zerduszko Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 malawaszka napisał(a):jeny czy u Was też jest zylion stopni? poszłam z psami na spacer to myślałam, że nie wrócimy żywi :mdleje: teraz leżą na płytkach i sapią, ja chyba to samo zrobie :mdleje: U mnie też, nareszcie :) Dziewczyny się opalają na balkonie :) Zaraz do nich chyba dołączę :lol: Quote
malawaszka Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 boszzz opalanie :mdleje: fuj! kocio... dalej nikt nie chce Hatorka, a młody nam chatę roznosi :lol: już zaliczył wiszenie na makaronach, osaczenie przez Zbynia i Dropsa - interweniowała Joga i sprała im dupska :D Quote
Recommended Posts